91

анна

преди 12 години

А,какво ще кажат извънземните?!

90

Анонимен

преди 12 години

Интересно ми е кой е собственика на лунния парцел и от къде на къде е собственик на луната и на земята там, пък като има *** нека си дават парите, пък след 300, 500 години като се окаже че нотариалния им акт е менте да ги питам как ще се оправят тогава и на кого пак ще трябва да бутнат рушвет и кого ще съдят, абе вятър работа да купуват хората

89

Муунчо

преди 12 години

Щом има търсене, ще има и предлагане. Ако някой си е купил имот на Луната, да ходи да си го копа.

88

Лунния човек

преди 12 години

Стига сте писали простотии бе! Космоса, планетите и звездите според Международното право и по специално конвенциите на ООН се води като " общо достояние на човечеството ". За глупавите ще разтълкувам - означава, че неможе да е частно, а е общо, а който го купува явно е *** и освен това има и излишни пари! :)

87

И.Семов

преди 12 години

Безсрамие! Как е възможно, ние земята нямаме право да наречем "частна собсвеност какво остава за Луната или Марс? Ненормално Човечество!!

86

Възмутен

преди 12 години

Тия са луди да не е тяхна собственост че ще я продават ???

85

Ники

преди 12 години

Китайците са най прави. Това не е само измама ами си е направо наглост. Да почнат да продават и звездите а....

84

vesslan

преди 12 години

Tezi ne sa gledali Apollo 18 mai, mai ... :)

83

Анонимен

преди 12 години

Продавам цяла галактика отстояща на 22 млн. светлинни години.Предстоящо откриване. Възможни форми на живот.Малко черни дупки тук-там, но в общи линии е запазена!Цена по споразумение и понеже гледам има бой за имоти на Луната, то аз ще Ви бия и ще Ви подаря каквото искате вкл. кванти и неутрино!

82

Анонимен

преди 12 години

Хахаха. Бизнес идея - да си основа компания, която продава парцели в съзвездието Алфа-Кентавър. Апропо, кой и по какъв начин притежава Луната, за да има право да я продава? :)

81

Хъм

преди 12 години

Странно нещо са това човеците, още не знаят от къде са се пръкнали и дали земята им принадлежи, че и луната разпродават.

80

CA

преди 12 години

Е няма такава измама !!!

79

Анонимен

преди 12 години

Откъде на къде земята има права над луната,че и да продава парцели от нея.

78

Собственик

преди 12 години

А тия дето продават от къде притежават акт за собственост, може би от зелените човечета ?!

77

Посолство-Слънце

преди 12 години

От днес започваме да продаваме парцели (части) от слънцето. Цената е 1 лв на кв.км. Очаква се след цялата разпродажба на слънцето, всеки да получава дивиденти от останалото население - за осветление и отопление през деня.Очаквайта - Следващата продажба на дъждовнит облаци.

76

vale

преди 12 години

бе тва е поредната измишльотина/измислена статия........я се стегнете

75

Анонимен

преди 12 години

Ой ти Луно-земльо македонска-ке те делиме ли?

74

Анонимен

преди 12 години

Zvy4i kato porednata piramida.

73

Вселенска простотия

преди 12 години

Никой няма право на имот на Луната. Няма закони за това. Тези които си купуват са балъци които плащат, за да си мислят, че наистина ще притежават нещо на Луната.Това ми напомня за една история случила се преди време (не помня кога), когато вестник обявява че за 10$ ще може да пътувате по десетки хиляди километри. Стотици хиляди балъци се вързали. Вестника им взел парите и написал "Земята обикаля около Слънцето с един-колко си километра в час, като сте си стояли у вас сте ги препътували."

72

Анонимен

преди 12 години

Да ги оставим да отиват на луната, те мислят, че ще избягат от смъртта си ! Нещастници ! Който и да отиде ще мре там в новите лунни гробища ! Да им е честито на тези *** и всички онези които им вярват !