259

Жоро-бг

преди 12 години

УРААА !!! МНОГО ДОБРА ГОДИНА !!!ГадафиБен ЛаденБатетоКимОстават още Чавес, Кастровците, Асад и Аятоласите

258

Шоп

преди 12 години

Това племе е загубено за цивилизацията, само *** и вакуумни бомби ги оправят.

257

Samo minavam

преди 12 години

Починал от малоумие,*** комунистическо.Само нашите *** са имунизирани,против всичко,гледаме си ги ,като писани яица,вместо да отворим вратите на стадиона.

256

Антикумонист

преди 12 години

Ким Чен Ун е получил образованието си в Швейцария, докато обикновеният севернокореец не е виждал дори и морето.Така беше и при начият кумонизъм,само децата на партиините членове и на гнусните *** от ДС излизаха да учат извън България,а като се връщаха ставаха милионери.Дори и сегашните ни управляващи са синове и дъщери на гнусни комунисти който са се ползвали с много привилегии и сега управляват и са милионери,други пък получиха банки(Цветелина).

255

Южнокореец

преди 12 години

1 *** по-малко...

254

Антикумонист

преди 12 години

Най - сетне умря онова смрадливо псе Ким Чен Ир,долен гнусен комунист,който си живя царски заедно с гнусната комунистическа върхушка,за сметка на бедният,обикновен и трудещ се северноокореец,чиято единствена цел е да работи за да не бъде пратен в лагери по лоши и от концлагерите от втората световна.Дано другите синове и това умряло псе да се вдигнат на бунт и да дестабилизират тази империя на злото

253

Чичо

преди 12 години

Потресаващо е докъде може да стигне манипулацията на човешките същества. Тия вярно реват като изоглавени, искат си комунистическия "рай", искат да пасат трева, да бъдат изолирани от света...Това видео трябва да се показва на младите, за да видят докъде води комунизма!

252

df

преди 12 години

Edna pesen pozdrav ot Azis za Kim Chen Ir.Umriiiiiii sbogooooooom az bez teb nemogaaaaa

251

Анонимен

преди 12 години

Майка ми ми е разправяла, че когато умрял Сталин, даскалицата ревала и ги карала и тях да плачат. После това го видях във филми и разбрах, че е било организирано мероприятие. А и като си спомня как ни изкарваха като *** да манифестираме, ясно ми е колко скърбят.

250

Анонимен

преди 12 години

Ако потърсите North Koreas horrific economy and the cost of reunification ще намерите една чудесна снимка през нощта на Северна и Южна Корея. В северна Корея свети само на едно място, в Южна - е като коледна елха. Вероятната причина - просто в Северна Корея тока е проблем. До там са я докарали.

249

Анонимен

преди 12 години

Потърсете в гугъл Kim Jong Il Dead: North Koreans Mourn Loss Of Leader (Video)и ще умрете от смях. Целия северно корейски народ реве та се къса за горещо любимия вожд. Очаквам скоро и да има масови самоубийства.

248

Анонимен

преди 12 години

248Абе и аз имам топки да се опълчвам, особено когато други умират по пътя. Колкото за несретниците .... ако си вярваш, че в Северна Корея живеят и се хранят нормално, то ти си тотално изпращял.

247

Анонимен

преди 12 години

Че какво му струваше на него да се опълчи? Да не би да е гладувал или бачкал тежка работа? И не си слагай сам по 10 плюса, сложи 9 или 12, да не личи, че са слагани изкуствено...

246

Реалист

преди 12 години

Може да е диктатор, но аз му свалям шапка за едно - че беше мъж и имаше топки да се опълчи на американците!!! Да, същите тези американци, които си мислят, че са хванали Господ за шлифера, които унищожиха природата и които се мислят за господари на света...Да, ама не! Скоро икономическият балон на тези несретници, които по цял ден се тъпчат с ГМО храна и споделят като статус във Facebook това, че са пръднали, ще плачат с кървави сълзи! Каквото си надробихте милички, това ще сърбате! :-))

245

mangustan

преди 12 години

239, казваш, отиде си бащицата :) почина великият незаменим ръководител:)

244

Анонимен

преди 12 години

Велик, велик! Отърва се, човека. На сина му ще броят зъбите...

243

Анонимен

преди 12 години

Велик човек беше. Жалко за него. Бог прибира само добрите и светли хора.

242

Западняр

преди 12 години

Ех, има още матриял за демокрадизиране :)))

241

до 230

преди 12 години

Не е точно така.Проблема е ,че когато един диктатор има огромни финансови постъпления от нефт може да снабди личната си гвардия с модерни оръжия и да взима наемници и на практика става несменяем .Бедна държава като северна корея е нужно народа да се събуди и на другия ден може да е обесил всички свои лидери и за това не и е нужна помощ

240

Анонимен

преди 12 години

от какво си е починал?....