30

.

преди 12 години

В H&M има като цяло не лоши дрехи, сега ...не са Версаче , ама и аз Версаче не нося , млад човек съм не ме кефи да се обличам като мутра или чалгар , дънките , които продават там спокойно мога да ги сравня с Levi's и Wrangler и като модели (изчистени) и като качество на плата , намирал съм палта и пуловери , които не отстъпват на тези на Timberland сигурно има и парцали , но съм намирал много хубави неща ,които допадат на вкуса и изискванията ми.

29

Анонимен

преди 12 години

Някой да ви кара насила да влизате в H&M? А и не всеки има възможност да си купува D&G, макар че се съмнявам всички плюещи да дават по 250-300 лв. за риза...

28

uk

преди 12 години

cenite v sravnenie s UK verigite 6te sa pone 3 pati otgore.....H&M N1!!

27

Анонимен

преди 12 години

Китайските *** са по-добри от H&M

26

CC

преди 12 години

Скапани парцали ,но за всеки обор си има и овци...

25

Анонимен

преди 12 години

поредният шит идва при нас да ни зомбира

24

HM

преди 12 години

Идеално! Предстои ми пътуване до Англия, специално ще посетя магазин на H&M и после като отворят ще направя сравнение на цените. Само да не се окаже поредното побългаряване на добрата ценова политика на тази фирма.

23

wiktor

преди 12 години

Гарантирано от ГЕРБ!

22

артемида

преди 12 години

Това че Версаче, а преди и 2 години Кавалли направиколекция за тях не означава, че имат красиви дрехи. Напоследък модната им линия не е от най-добрите. Тук в западна Европа това са магазини за хора в сегмента от бедни до средна класа.Нищо особено. В момента, в който някой повиши макар и леко жизнения си стандарт, спира да пазарува там.А други предпочитат да купуват по-малко, но по-скъпо и от магазини по-висока класа. Верига за бедняци и ниско платени имигранти отваря магазин в Бг.

21

Пловдив

преди 12 години

Никой не е казал,че са супер марка,на високо ниво,но със сигорност не са,като еднообразните и кичзозни дрехи на Кенвело и нискокачествените Тера Нова.Ще дадът възможност на по голяма част от народа да се облекът с малко повече вкус.Лично мое мнение е,че по-добре H&M,от колкото турските кичозни и евтени ***.А й не смятам,че българите не правят разлика в нивата на марките.Има си хора за всичко.Мисля,че са идеални,нашия народ,като цяло не е особено богат.

20

до 18

преди 12 години

Принципно си прав. Само принципно обаче. Точно преди една година нещата коренно се промениха за H&M, когато Versache започнаха да им правят отделна линия. Така че сега H&M имат някой убийствени неща, не е хубаво като си неинформиран така да лъжеш хората. А и все пак има Google, само трябва да се напишат заедно имената на двете марки и те резултатите ще излезнат наяве. Мен не че ме интересува де, аз не съм фен на марката, знам че е евтина конфекция, но винаги съм бил гъзар и следя за новини от света на модата. Аз съм фен на Marlboro Classics :)))

19

Анонимен

преди 12 години

Някой може ли да ми каже колко струва едно сафари G-Star Raw?

18

New Bond Street

преди 12 години

H&М е фирма за долнокачествени дрешки на ниски цени за младежи и социално слаби. Дори и моделите, които им направи Донатела Верзаче, не помагат на имиджа, щом материалите са евтинджос. Нещо по-зле от Рено Дачия на фона на Голф, Астра, Ситроен С4 или Хонда Сивик. За невиделите и недоучили аборигени в *** всяко ново нещо е най-хубаво. За умните хора в България качеството е по-важно от известната марка.

17

Анонимен

преди 12 години

работя вече 4 години за H&M в Германия. Влизал съм в магазини в САЩ, Италия, Турция и Москва.Цените не се различават много, само дето в САЩ комплект чорапи струват 5,95 долара, а в Германия 5,95 Евро... Предполагам в БГ ще са 9,95 лева. Да видим...Иначе като работодател са супер, заплатата е според немския колективен договор за бранша и не може да се договаря поотделно за всеки работник, т.е. фиксирана е и е според трудовия стаж в бранша. Дрехите са срванително добро качество.

16

dani

преди 12 години

Аз не ги харесвам, не зная колко са качествени, но нямат хубави модели ... и си представям какви ще са цените им ...

15

били

преди 12 години

много добра шведска марка на приемливи цени .. дрехите са здрави и качествени като шведската стомана..

14

.

преди 12 години

Vivi чети казваме , че в страни с двойно по-висок стандарт същите дрехи са по-евтини с една значилтелна сума ,освен това се правят всеки месец намаления и разпродажби. Инъче съм съгласен , че дрехите им са красиви и качествени. А ти инъче голяма заплата ли взимаш или живееш някъде на Марс , много хубав български говориш за да ни говориш на "вие".

13

Н и М

преди 12 години

Това е втората по големина верига магазини в света за продажба на дрехи.

12

VIVKING

преди 12 години

Hennes och Mauritz( HM) sakrateno,e super ka4estvena veriga za drehi.V cial sviat sa,i ka4estvoto e super.Drug e problema 4e zaplatite sa vi malki v Bulgaria.I za tova ne vie vinoven Boiko Borisov tikvi takiva,a tezi predi nego kadeto grabiha!!

11

.

преди 12 години

Не купувайте нищо от тия скапани молове защото ви е**ват. Дрехите на Zara , Bershka , Pull & Bear и подобните им , всяка една дреха е с 20 лева по-евтина в Атина. Zara e испанска фирма .... как в Атина всички дрехи са по-евтини отколкото в България и то с 20 лева ? Отговора е само един ... ! Затова вето докато не спрат да тарикатстват. H&M е подобна на горе изброените , така че не очаквайте нищо различно.