102

Гошко

преди 12 години

Той Бойко от сърказъм и подигравки не разбира. Или не иска да разбира. И аз гласувах за него, за да видя до къде ще стигне простотията в България, иначе футбол не гледам, не си заслужава.

101

иван

преди 12 години

някой е написал че тиквата разбира тази подигравка и ще се откаже от наградата.Не ,боко ако разбира-това значи че ние си имаме мислещ премиер,но истината е че много акъл са му набили неговите кукловоди ,за да се самооткаже.

100

Анонимен

преди 12 години

stana izvestnio po celia svet, dea. shame, dea.

99

Анонимен

преди 12 години

ББ заслужава приза:Зеленчук на годината!!!Страната се тресе от протести,а той ръси глупост след глупост по телевизиите!

98

ха-ха-ха

преди 12 години

Този с патравите си крака наистина се смята за футболен гений!!!И Вие гласувахте това недоразумение да бъде премиер на българите!Срам и позор!

97

Анонимен

преди 12 години

Аз гласувах за тебе Бойко, не за да наказвам БФС, а за да станеш за смех за пореден път

96

Анонимен

преди 12 години

нека спортува, колкото може повече, че иначе ще управлява.

95

Анонимен

преди 12 години

един път иска, сега не иска. НИЕ ВСИЧКИ искаме да е футболист и спортист на столетието.

94

Дъжд не вали

преди 12 години

Борисов, ти май не се сещаш - хората ти се подиграват - и на теб, и на т. н. български футбол...Както казват: "Ти го плюваш, то си мисли, че дъжд вали!"

93

Анонимен

преди 12 години

Абе до кога ще ни занимавате с изцепките на тиквата?

92

Запалянко

преди 12 години

Замисълът му е много по-голям.Отказва се от футболист на годината и взима тази за "СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА".При него тово чувство за срам то няма - лъже наляво и надясно.Министрите му говорят едно, той трето и накрая го духа този дето гони топката по пистата.Не знам кой го е светнал че този вот на запалянковците беше точно ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ НЕГО И ГЕРБ.

91

спортист

преди 12 години

Този човек наистина няма спомен какво говори.По БТВ той беше много радостен от този факт и каза, че няма да върне наградата, ако я получи. Сега говори друго-наистина пълна шизофрения

90

do 78

преди 12 години

Станишкото го избраха за председател на ПЕС, пост до какъвто в европолитиката никой българин не е достигал. Бойко има още много да го гони в сериозни номинации и избори...

89

Баткоff

преди 12 години

ей богу, като има толкова много протестиращи, що не ме номинирате и мене бе, аз редовно ритам... Гонзо по кокалчетата

88

Анонимен

преди 12 години

Не ,не е гавра с бг футбола- гаврата е с теб, Бойко, с теб!

87

Анонимен

преди 12 години

Това не е протестен вот срещу нивото на българският футбол това е протестен вот срещу него.

86

До 85

преди 12 години

"Б.Борисов много добре разбира това и естествено няма да вземе тази плюнка"-глупости той нещо не е разбрал.Явно бая е трябвало да му го набиват в главата за да се откаже.Само преди три дни казваше в БТВ че няма да се откаже от тази награда.Той се гаври със всички нас та редно е и народа лекичко да се из гаври с него.

85

хаха

преди 12 години

Някой от господарите му май го е светнал че му се подиграват и сега дал заден,след като по БТВ гордо обяви че хич нямало да проявява скромност и бил си заслужил да е номер 1 след като бил Гонзо и "няколко левскарчета " с 18 на 12.Не е беля да си ***,беля е да не го забялзваш,хаха.Бойко много ми причлича на гяроя от оня виц дето всички се меят и той се смее,само дето накрая се оказало че се смеят на него,хаха

84

До 82

преди 12 години

Аз съм навит да го изненадаме и в навечерието на Осми март да го изберем за жена на годината. Не знам как е с другите, ама аз го пожелавам поне по десет пъти на ден.

83

Анонимен

преди 12 години

Тази номинация ако някой хора още не са разбрали е подигравателна. Няма никакъв протест, понеже Б.Борисов си е такъв на всяка манджа меродия, Бие всички на тенис, игра и с Борис Бекер, рита мачове и все печели и е голмайстор, бие всички на карти, играе спаринги с Долф Лунгрен и т.н... Еми затова хората го номинираха и гласуват за него в тази анкета докато се подхилкват ехидно. Б.Борисов много добре разбира това и естествено няма да вземе тази плюнка. Защото щеше да е вече голяма гавра с личноста му.