18

Анонимен

преди 12 години

този наистина взе за балъци. Как ти дава три почивни дни на нова година , като те двата са си почивни по закон а втори ще го отработваме на 21.01...Е е е ,не ви искаме почивките , нито пък искаме да ни се отнема от нормалната почивка. ГЕРБЕРИ..................КУХА РАБОТА. ПО ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ КАТО ТЕ КАРАХА ДА РАБОТИШШ И СЪБОТАТА , ПОНЕ ГО НАРИЧАХА "СЪБОТНИК" А СЕГА КАКВО "ДЯНКОВНИК"?????

17

а

преди 12 години

Само призиви за работа, ама изглежда с честен труд в България почти нищо не става. От както се поммя, баща ми се бъхти и едвам издържа къщата. Има един панталон на *** си и се чудя как не се е пропил. Винаги е тъжен и депресиран. В същото време, тарикатите си ходят с джиповете и харчат по 1000 лева на вечер в някоя дискотека с ***. Вие, управляващите, въведете някакъв ред в страната, а не вдигайте само лозунги! Не искам да повторя живота на татко!

16

Дядо Петър

преди 12 години

Раронът пробутва все стари и изтъркани Тошови номера.ЗАЩО НЕ, ЩОМ ОЩЕ МУ МИНАВАТ?

15

Ной

преди 12 години

Каква работа, каква почивка? 2012-та ще предложи нещо много по-интересно! Аз работя за да си купувам дъски и въжета, а през почивните дни си строя кораб ... кой знае - може да ми влезе в работа догодина!

14

Зиг

преди 12 години

До 2: Атанасовден е или на 18.01 (нов стил) или 31.01 (старт стил), но определено не на 21.01.. по който и да е стил... А по отношение на това, че за нас празници нямало - определно с пълна сила все още важи приказката "Може да сме без( )делници, но не сме без празници." :)

13

Вуте

преди 12 години

Моем да копам, моем и да не копам!

12

Глупости

преди 12 години

31-ви декември е събота а 1-ви януари неделя, тоест само 2-ри е в повече, но той се отработва така че никаква почивка в повече няма. Една стандартна събота и неделя.

11

Анонимен

преди 12 години

Човека на снимката обяви за работа ли чете?

10

Анонимен

преди 12 години

Колкото повече чиновници в тази държава - толкова по-зле!

9

Голям Мишок

преди 12 години

Работата много пречи на почивката :)

8

Joe

преди 12 години

Защото вършиме толкова много работа, огромна работа, от която зависи икономиката в цял свят....спокойно *** няма да спрат да крадат, дянков няма да спре да съкращава. Сега и пенсионерите като започнат да ходят на работа с патериците ще вържеме бюджета... и ще овладеем кризата. Никаква почивка!!!

7

Анонимен

преди 12 години

Безработните са най-много. Също те, ще почиват най-много.

6

хомо ергастер

преди 12 години

Аз не иска работи на клон! Аз иска работи на бюро!

5

въпрос

преди 12 години

Каква работа бе, Дянков? Че останаха ли хора да ти работят???Те младите са вече болни, а ти искаш пенсионерите да ги караш да ти работят!!!

4

Анонимен

преди 12 години

С работа не се става богат...

3

Анонимен

преди 12 години

Ми що не работите като чиновници бе? Малко ще са ви паричките? То не може и парички от работа на частно, че и отпусчици. Отделно, че доста частници спазват установените дни.

2

ххх

преди 12 години

ЦЕЛТА Е ЧИНОВНИЦИТЕ ДА ИЗТРЕЗНЕЯТ ,КАКВО ПОТОЧНО ПРЕКЪСВА ВТОРИ ЯНУАРИ ??? А 21 е АТАНАСОВ ДЕН .И КОМУ Е НУЖНА 6 ДНЕВНА РАБОТНА СЕДМИЦА ПО СРЕДАТА И НА БЕЗ ТОВА ДЪЛГИЯ И ТЕЖЪК ЯНУАРИ.МАСКАРИ МИСЛЯТ СИ САМО ЗА ТЯХ ,НЕ СЪЗНАВАТ,ЧЕ ЗА НАС ПРАЗНИЦИ ВЕЧЕ НЯЯЯЯЯЯЯЯМА!!!!

1

:(

преди 12 години

Аз работя в частния сектор ,това за мене не важи