81

портиер

преди 12 години

Бъдещ бивш министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на ЕТ герб, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствена глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер на американското посолство, насъсквач или за ненужна вещ.

80

линейки и ковчези

преди 12 години

Звездата на Борисов изгря, докато беше главен секретар и газеше труповете на своите довчерашни приятели от ъндърграунда. Силата му е когато има взривове, бомби, показни убийства, сини лампи, линейки и ковчези. В такава обстановка Бойко Борисов най-добре вирее, това му е естествената среда от времето на СИК

79

Нанси

преди 12 години

Бившата посланичка на САЩ у нас, Нанси Макълдауни, нарича пожарникаря "***".

78

In memoriam

преди 12 години

Не съжалявам пожарникаря и неговата ЕТ тиквен герб за тоталния им провал, защото те бяха жертва на собствената си глупост и колективна самозаблуда!

77

кукловод

преди 12 години

Пожарникарят се срещна със своя кукловод - директора на американската Сикрет сървис Марк Съливан, и се отчете пред него.

76

Тиквун

преди 12 години

Леле, колко съм ***, като се погледна отстрани!

75

Аркан

преди 12 години

Бойко,не се прави на "бедуински войн", че виж какво става!

74

Тиквун

преди 12 години

Как го измислих само, а?! Досега портиерите идваха при шефовете, а сега шефовете идват при портиерите.Какъв съм гений!

73

ГЕЙЧО

преди 12 години

Борисов не си лакирал ноктите!? А видният гербер - Дим Дуков?

72

ДС

преди 12 години

Някои уязвими "пасивни" хомосексуалисти се държат, така че да изглеждат "активни" хомосексуалисти, само от страх! Неявен източник, автора е неизвестен.

71

Анонимен

преди 12 години

tikvata e nadrusan s bela maioneza ot mujki rod, maioneZ, demek seme, demek sperM, i sa se fali kakl do skoreo sa go klatili prislujnici a sa sa doshli da go ebnat iako.Gerb - da! Borisov-Cwetano-ianko -Ne, Ne i Ne!!!

70

Анонимен

преди 12 години

aбе тикво,живей си с милоните и ни остави на мира с твоите глупости.аман от теб!!!всеки да си направи сметка на какво ни превърнаха тези от гроб!гласувайте за който искате но не и за тези лъжци!!от 2 години бял ден не сме видяли,сомо строим и друг е виновен еееееееее опомнете се най после!!

69

Шоп

преди 12 години

Бах мама му, щом не го е метнал с една подсечка, та да му покаже кой е шефа и как се праи охрана ...

68

За Витков!

преди 12 години

Крайно време е този да му сменят наркотиците! Явно се друса с нещо много силно!

67

Тиквун

преди 12 години

Съливан е шефа на Шенген, а Йежи Бузек е портиер. И Роско, как върви магистралата към Вашингтон, напредваме ли?Да не ти пращам шефа!

66

Биил Кинтьн

преди 12 години

Еии Бубаико , скоро ще те направя портиер на Бялата кьща ,че хубаво да научиш кои какьв е и кои е портиер .....малееиии как ми киипнаааа !

65

Туквун

преди 12 години

Сикрет сървисис, как прелетяха, обаче?! Градския транспорт ли, с хиликоптера ли?! Сигурно с метрото, щото те нали са шефове на американския Президен ...

64

4oko

преди 12 години

YANKEE GO HOME!!!

63

Тиквун

преди 12 години

Когато шефовете започнат да вършат работата на "портиерите", а у нас "портиерите" стават шефове, то голяма обърквация настана в "неолибералния" свят! Щом и мене ме избраха за шеф!

62

;)

преди 12 години

Преди години в завод за колички един бачкатор всеки ден излизал през портала с количка пълна с пръст.Дошло време и човека се пенсионирал.Милиционера на портала го спрял и го попитал.Абе ,че крадеше,крадеше и не можах да те хвана,но ми кажи как го правеше и защо ти беше тази пръст?Не пръста,а количките ми трябваха отговорил бачкатора.