29

Калин

преди 12 години

тъй де . Аз съм батко ви Калинчо 28 - МИ . знам на чие РПУ ... ПОПАДАТ ДОКЛАДНИТЕ .. ММ СИЛАЖ КАК СЕ ПРАВИ ЗНАИШ ЛИ БЕ .. А ОКОПНО ?

28

Анонимен

преди 12 години

ТЕЗИ ИЗВРАТЕНЯЦИ ХАБЕР СИ НЯМАТ !! АМАН ОТ ТОЯ СЕКС ТОРМОЗ НАД УЧЕНИЧКИ .. А БЕ МАЙМУН .. ТИ ЗА ТОВА ЛИ ВЗЕМАШ ЗАПЛАТИ, ТА И ШЕФ НА ОПЕРАТИВНО ЗВЕНО СА ТЕ НАПРАИЛИ !! ДА НИ ЗАНИМАВАШ С ГЛУПОСТИ . ОТ ГОДИНИ САМО ТОВА ДРЪНЛАШ, БАНАЛНИК ! КЪДА СА ИЗМАМИТЕ ... ИЗТОЧВАНЕТО НА ПАРИ ОТ СМЕТКИТЕ НА ХОРАТА !! ДОЛЕН ЦЕРБЕР .. ТИ САМИ АЙ ПИТАТА ЛИ ЩЕ СЛЕДИШ . !! И ШЕ МИ БИЧЕШ ДОКЛАДНИ .. МИСЛИШ, ЧЕ НЕ ЗНАМ ЛИ *** !!!БАЛ СЪМ ВА !АМА НЕМА МИ СТАНЕ ЩО .. СТЕ ДОЛНИ !!

27

агроном

преди 12 години

Явор Колев е агроном по професия!

26

Пешо

преди 12 години

Само не разбрах що чини там ненормалника Уорлик?

25

katunes

преди 12 години

Откриха топлата вода. Тези от БОП-а, които са десетина души, едва ли имат капацитета да се справят с кибервойната, която се вихри - sofiapost.net/2011/09/nevidima-zaplaha/

24

до 11

преди 12 години

Опаааа ,опааа недей така с публичните домове,че няма къде другаде да си направя сефтето.

23

–––––––––––––––––

преди 12 години

Сексуалната експлоатация на деца чрез мрежата също набира скорост. Колко е експлоатация да заговориш ученичка в някой сайт - и колко е експлоатация лятото по чалготеките по морета и градове и най-вече села, където всички на 3 водки са по прашки и чичовци или батковци им ровят по дупките след 2 вечерта ?! Айде пак двойни стандарти, а този плехар на снимката май обслужва корпоративни интереси, т.е. плащат му и утре ви затваря офиса защото ползвате нелегален софтуер за принтера ;)

22

Кооператор

преди 12 години

Гатанка:Агроном-милиционер.Що е то?

21

Любомирчо

преди 12 години

До 20 Не съм спрял да се хиля от няколко минути. Много добре казано

20

Анонимен

преди 12 години

Явореее, теб не те ли е хванал още тока, докато търсиш "харда на рутера" ? :))))))))

19

Анонимен

преди 12 години

Абе кога ще преследвате и ще наказзвате ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ???Народа бачка за 300лв заплата и плаща толкова данъци и такси за да взимате вие огромните заплати вършете работа поне,народа иска големите престъпници в затворите иначе само го дразните.Гдбоп толкова ли е трудно да следи тези черни джипове и такива като Киро ***,тръгнали да се занимават с обикновени поребители.Ние не ядем доматите с колците,осъзнайте се малко,всички сме българи!

18

Калин

преди 12 години

ТО ВАС КОЙ ВИ РАЗСЛЕДВА ЗА БЕЗЧИНСТВА СПРЯМО ГРАЖДАНИТЕ !!!!ДОЛНИ МИЛИЦИОНЕРСКИ МУТРИ !!НОМЕРАТА ВИ ПРИ МЕН НЕ МИНАВАТ ..КОЛКОТО И ДА СТЕ ОПИТВАЛИ ХАХАХА

17

Анонимен

преди 12 години

На снимката гледа като овца , аха аха да заблее.

16

Анонимен

преди 12 години

Ако Цецо е лицето на МВР ,тоя явно е г.за.

15

музикант

преди 12 години

Киберпрестъпление е също ако видиш петокласник да преснима учебник и да не го обадиш на полицията. СМЪРТ за такива кърлежи, ПИРАТСТВОТО ОГРАБВА!

14

Анонимен

преди 12 години

абе вие давате ли си сметка докъде сме я докарали, че за хакнат акаунт в някоя поща или фейсбук те грози затвор, а за откраднати милиарди, милиони да си бизнесмен и да правиш партита с политици и големци ? Кво стана с ония по САПАРД Стойков и оня другия? Ами Мургина и компания, ами Р.Овч, ами...Представяте ли си за каква гавра иде реч с нас ?....***

13

До 2

преди 12 години

Явно кадърните ни управници са се подвели по жаргонното название на разни червеи вируси и други подобни - "буби" или "буболечки" и са решили да наемат специалист да се бори с тях.

12

Анонимен

преди 12 години

Този гига ИТ спец разследва педофилите ? Та неговите разледвания винаги са по сигнали от външни служби, от разработки на чужди държави !Как е възможно агроном да стане шеф в Полицията и то ИТ ?!Полицята на едни хора, съдът на други, прокуратура, следдствие на трети четвърти....И общото между тях е, че има абсолютни релации по роднински линии!!! Окупирали са всички структури. Гаврят се с народа си, и ние чакаме оправия....Няма оправия. Оправията я имаше при Бай Тошо...

11

Анонимен

преди 12 години

Абе,Колев, като слухтите в нета що не ударите незаконните публични домове например...или шефа е казал там да не пипате??

10

Анонимен

преди 12 години

Живял съм в грешка, смятайки, че най-честото "киберпрестъпление" е свалянето на нелегална музика. Явно много по-често се крадат самоличности.