41

Анонимен

преди 12 години

ЕЛЕНИН И НИБИРУ *** !! ВИЕ БЯХТЕ ПРЕЕБАНИ ХАХАХАХА *** ШИЗОФРЕНИЦИ !

40

Алекс

преди 12 години

Хахах,ква религия бе приятел,хората не са напускали орбита от 30 години.Нямат и намерение да го правят,

39

до Алекс

преди 12 години

а ти изпадна в депресия :) имай малко повече вяра! въпреки всички отчаяни спънки на религията, ето - даже папата говори с МКС преди месеци

38

Алекс

преди 12 години

Доказахте ми тезата,двама вече се скараха,че имат различни виждания,толкава сложни и същевременни толкова малки хора,

37

физик

преди 12 години

Например никой не може да каже, защо след като губи енергия от приливите и отливите Земята не спира да се върти?!

36

Анонимен

преди 12 години

Аха, значи символично погледнато европарламентът е Вавилонската кула...В такъв случай, също толкова символично погледнато, "светът" представлява само Израел и Палестина, които никой не оспорва, че са на ръба... но пък те са си на ръба от 60 години.Така със символи, нумерологии и други хороскопни изпълнения даже не ти трябва библия; един "Хари Потър" е предостатъчен.

35

физик

преди 12 години

Най голямото доказателство, че Томас е правият е доказаният факт, че истината никога не е била популярна!

34

до 29

преди 12 години

много неправилно използваш двете бумаги - питай старите хора да ти кажат как се свива цигара от фина хартия. като изпушиш няколко страници и ти идват библейските прозрения, дето Томас след стотния прочит още ги предъвква. за невежите, събудете се бе! - нибиру е спуснала щит, затуй учените не могат да я открият, докато галактическият наказателен отряд отпуска в съседната кръчма, профуквайки имането на откупилите греховете си

33

Томас

преди 12 години

32Простотиите са, че плашат хората - ударите на комети са си удари на комети - това няма нищо общо със земята. Странно защо говориш за книга, която не си отварял. Ако беше я отварял щеше да знаеш, че светът се развива точно както е описано в Библията - даже и прословутия ви ес се развива точно както е описано в Библията и продължава да строи вавилонската кула - справка европарламента.

32

Алекс

преди 12 години

Жалко,ще си остна с мечтите,ще гледам вечер в небето.Ще компнея нашите наследници да са по различни,но уви едвали.

31

Анонимен

преди 12 години

Та значи, според Томас:Ударите на комети - астрономически феномен, чиито предишни проявления са щателно документирани по цялата Слънчева система и все още са непредсказуеми - са "простотии".Но:Нашествието на вдигнало се от мъртвите еврейско зомби, предречено от главния герой на древен сборник фентъзи разкази - това се изпълнява точно?Астрофизиката не ти е силна страна, нали?

30

лунно затъмнение

преди 12 години

Оправете планетата после спасяваите вселената божеееееее !

29

не си само ти Алекс

преди 12 години

много сме извънземните на тази иначе хубава планета :)

28

до Томас

преди 12 години

Томасе, искам да те уведомя, че в тоалетната си имам един екзенпляр от Библията и един от Корана.Да има като си свърша голямата работа!Единственото хубаво на двете книги е, че са обемни, много хартия, браво, ха ха ха....

27

Анонимен

преди 12 години

Еленин добре ама планетата нибуре кораба Х иде ще видим :)

26

Алекс

преди 12 години

Никога няма да достигнем звездите,ние сме просто раса враждуваща между сабе си,малки и сложни човеци гледащи в небето,мечтаейки.И аз мечтая драги читатели,че един ден ще покорим звездите,ще видим края на вселената,ще опознаем нови светове,ще се помирим един друг-нали сме едно цяло.Мъчно ми е,че само благото търси,забравили сме че не петрола,не парите ни правят ХООРА.Забравихме,и аз ще остана забравен с това мое изказване.А така желая всички да работим за една обща кауза.НАШЕТО БЪДЕЩЕ!!

25

Анонимен

преди 12 години

lazat dogodina ste vidite

24

armageddon

преди 12 години

На някой му е олекнало, а на някой - не. Много хора чакат някоя комета да сложи край на мизерията им.

23

Томас

преди 12 години

Простотии - комеди нибури, извънземни - това, което се случва и ще се случва на земята няма нищо общо с тия глупости - Бог ясно е казал какво ще се случи - отворете Библията и ще видите, писаното там се изпълнява точно.

22

Черен Кълвач

преди 12 години

2012 краят на дните !!!