647

ОТВОРЕНО ПИСМО

преди 12 години

Не мога да си намеря място от яд. От началото на новините до края не можах да се свържа с БТВ по телефона.Телефона дава или заето или никой не вдига.Исках да се включа , ако е възможно в поредните гнусни , манипулативни твърдения на Бенатова. АЗ СЪМ АВТОРА НА "ОТВОРЕНОТО ПИСМОТО , КОЕТО ЦИРКУЛИРА ЦЯЛ ДЕН ДНЕС В НЕТА.Готов съм да застана с името си срещу нея.Няма да давам лични данни в коментарите , но съм готов да застана с лицето си , името си и дори ЕГН - то си пред БТВ. Защо отрязохте цял пасаж от новините на 24.09 от 22.00 ч. където тя заявява цитирам по памет :" под въздействието на алкохола , с размътен разсъдък , дали от алкохола или от нещо друго" ? Искам най отговорно да заявя на Бенатова , че не съм "платен писач" , а обикновен човек , който не успя да издържи на изопачаването на фактите. Ако желаете да се свържете с мен може да ми пишете на и-мейла ми който е в регистрацията. Готов съм да оборя пункт по пункт това което бе казано.Ако не желаете да се занимавате , с "плебей" , като мен , обещавам да стана най яростния ви враг и непрекъснато да провокирам форумите срещу БТВ - безплатно!!!!!!!!.Защо си мислите , че цяла България е съставена от ***?Защо си мислите , че всички са скотове и безмозъчни същества?Защо това ,което излъчихте на 25.09 от 19.00 ч. , трябваше да бъде излъчено на 23 и 24 в опит да замажете положението и да спасите "топ журналистката "си. Въпреки всичко, с моето мнение или без, тя е тотално компрометирана и само по нататъшното и показване на екран ще дискредетира медията. Един приятелски съвет от мен : скрийте я отзад направете я редактор или чистачка в БТВ , но не я натрапвайте повече.ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ В НЕТА ДА МИ ПОМОГНАТ ОТНОВО ДА РАЗПРОСТРАНЯ ТОВА ПИСМО

646

ан до 637

преди 12 години

ти българин ли си бе ***?..............*** анонимна! *** мръсен!

645

Анонимен

преди 12 години

Боко, Тикво, само за това че квалифицира предумишлено убийства като "пътен инцидент", и квалифицира /ти и *** те ти/ българите в Катуница като "*** и надрусани" никога повече няма да гласувам за Теб!! За Плевнелиев ще гласувам ама за тебе...забрави. Чакай от сиганския "цар"

644

ahil75

преди 12 години

та така ...насилието не води до нищо добро...но в наказателния кодекс е казано че щом народа вижда че държавата бездеиства ,може да се намеси........

643

Анонимен

преди 12 години

Да живее България, мор за поганците!!!

642

Анонимен

преди 12 години

Значи когато Българи търсят мъст за тормоза, търсят правда и свобода - арестуват ги !!!Ноооо - когато *** разграбват влакове и камиони, фабрики, мандри,когато нападат линейки и болници, убиват хора - Ушев стои отстрани и гледа !!!Хора от Пловдив, Варна, Бургас............... - тръгвайте към София - тук са нашите истински врагове - крият се в Парламента и Министерския съвет !!!

641

Ahil75

преди 12 години

ОКО ЗА ОКО .....звучи добре ......но така докъде ще стигнем..... имаме полиция ...имаме правосъдие ,има и лично човешки отношения .....във всеки град има *** ....има и познати *** които са по малко *** от нашите българи......аз съм си българин ,но виждам в случая че има хора които искат да насадят чисто етнически проблем....дали е цар киро или някоий друг е все тая проблема си е налице ,така или иначе комфликта трябва да се разреши.не съм съгласен с насилието но то в случая е неизбежно

640

JOJO2

преди 12 години

Самосъзнание ни трябва!Първо сами да си помогнем!

639

Григор

преди 12 години

Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя, било Сидеров, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие. Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни *** а правителството! И в Канада живеят ***, защо там ги няма тези проблеми ??? Извода, всеки разумен човек, може да си го направи сам !!!

638

БГ манго

преди 12 години

ПОМОЩИТЕ НА *** трябва да се спрат!!! Така по малко ще се въдят тая ***....

637

Катуница

преди 12 години

Джордж Сорос, отново е платил на футболните фенове, както им плати на времето да свалят, правителството на Жан Виденов, за да могат с Крадеца Мургавей Костов, да ошушкат държавата България и да направят българите, най-големите мизерници в света. Дали днес глашатая на Сорос не е Цветелин Кънчев....отворено общество...???Колко бързо хората ще се ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ и как ще се разплатят с АВТОРИТЕ НА ТАЗИ ЗЛОКОБНА ПРОВОКАЦИЯ ! Хора, не превръщайте нещата в етнически конфликт! За престъпниците си има държава, полиция, съд и затвор. Какви са тези ***, които ще линчуват хора?! Много добре са ги арестували хулиганите! От километри е ясно, че това са безредици, дирижирани от атрофирали мозъци, ръководещи крадци и мафиоти. Простоватият българин се подаде на елементарната интрига отново!!! Етническа омраза, Разделяй и Владей, това е целта им !!!Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя, било Сидеров, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие.В България. има три вида психично болни : 1/ вродено болни , 2/ кръчмарски патриоти, които все колят и бесят турци и *** за щяло и нещяло, това заболяване не е вродено, а вследствие на неправилно възпитание и насаждане на омраза(промиване на мозъци), 3/ психично болни, които са били нормални, но от немотия и мизерия вече им хлопа дъската!

636

Pass The K-Y

преди 12 години

Хора, Столипиново е столицата на *** република. Превземем ли я, падат и другите...

635

Анонимен

преди 12 години

"Никой няма против образованите и работливи роми! " БАХМААМУ как го измисли това :)

634

Калин

преди 12 години

Гледам по Канала много рокери са в Катуница, сега пак ще има "хулигани" и "вандали".ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПАЛИЛИ СНОЩИ ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА 5 ГОДИНИ ПАНДИЗ НА ВСЕКИ!! Простоватият българин се подаде на елементарната интрига заформена от антибългарският предател и агент ГОЦЕ и надуваемата му кукла СерГЕЙ!!!!От километри бе ясно, че това са безредици дирижирани от кумунизките атрофирали мозъци, ръководещи склерозиралата им паритя на крадци и мафиоти. И ви предупреждавахме да не се подавате на този съшит с бели конци заговор на кумунизите! За престъпниците си има държава, полиция, съд и затвор. Какви са тези ***, които ще линчуват хора?! Много добре са ги арестували хулиганите! Да им теглят и по един здрва бой, че да се отучат да линчуват. Истински медии в България няма! При тази наложена цензура (а най-лошото е автоцензурата която сами си налагат журналистите) нещата никога не се назовават с истинските им имена, ако изобщо се назоват! А така със заравяне на главата в пясъка няма да прокопса една държава. Защото затова и няма правосъдие, няма кой да го контролира и да му държи сметка!Сценаристите и режисьорите постигнаха целта си предизвикаха спонтанен ГНЯВ и БУНТ на ЭТНИЧЕСКА ОСНОВА!!! Сега въпросът е : Колко бързо хората ще се ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ и как ще се разплатят с АВТОРИТЕ НА ТАЗИ ЗЛОКОБНА ПРОВОКАЦИЯ ! Хора, не превръщайте нещата в етнически конфликт! Никой няма против образованите и работливи роми!

633

БЪЛГАРИЯ - СЪБУДИ СЕ

преди 12 години

https://facebook/event.php?eid=272395796114967 UTRE PAK!!!

632

Анонимен

преди 12 години

В България. има три вида психично болни : 1/ вродено болни , 2/ кръчмарски патриоти, които все колят и бесят турци и *** за щяло и нещяло, това заболяване не е вродено, а вследствие на неправилно възпитание и насаждане на омраза(промиване на мозъци), 3/ психично болни, които са били нормални, но от немотия и мизерия вече им хлопа дъската ! Общо взето това са ми наблюденията над българите !Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя, било Сидеров, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие.

631

777

преди 12 години

bravo ima bylgari nai posle se vidq che ima bylgari-stiga *** teror

630

Анонимен

преди 12 години

ОТВОРЕНО ПИСМО До СЪВЕТА ЗА ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ До всички свободни медии , които желаят да го публикуват НА ВНИМАНИЕТО НА РЪКОВОДСТВОТО НА БТВ!!!!! Уважаеми дами и господа, Моля , официалното ръководство на телевизията , да излезе и ясно да заяви дали застава зад "журналистката" , госпожица Миролюба Бенатова. Явно обидена от това , че и бе отнет микрофона , тя сведе репортажа до елементарно свеждане на събитията ,като нарече протестиращите "пияна и дрогирана тълпа от агитки на футболни клубове".Присъствах там и мога отговорно да заявя , че футболните запалянковци бяха не повече от 100 човека от около 2000 протестиращи.Също така мога да заявя , че не видях нито един пиян или дрогиран човек.Микрофона на госпожица Бенатова , бе отнет след многократни официални предупреждения , да не снима отблизо и в детайли лицата на протестиращите , което право ни е дадено от конституцията, но вместо да снима в общ план ставащите събития , тя най арогантно снимаше отблизо лицата на протестиращите, което ни навежда на мисълта , че тя не отразява събитието ,а работи на хонорар към полицията.След като , госпожица Бенатова има претенцията да бъде разследваща журналистка, защо не проведе разследване , как един престъпник 20 години избягва правосъдието.Как 20 години произвежда нелегален алкохол, как 20 години наркопласьорите и търговците на "жива плът" от "Столипиново" се отчитат на него , как дължи 8 000 лв. за вода , как всички се водят безработни , а живеят в палати и карат коли за милиони, списъкът може да бъде продължен до безкрайност.Защо госпожица Бенатова , не отрази новината , как Кирил Рашков е звънял , на висши прокурори и полицаи и се е държал заповеднически с тях.Защо госпожица Бенатова , не отрази как 20 години Кирил Рашков дерибейства и нарича обикновените хора от селото "***".Безкрайни са примерите , които можем да дадем.Пишем това писмо , защото считаме , че госпожица Бенатова , грубо нарушава правилата на журналистическата практика и етика.Тя едностранно отрази една новина , без да отрази мнението на другата страна и си позволи да сведе новината до :"пияна и лумпенизирана тълпа".Каним официално госпожица Бенатова да дойде да запали свещ , в църквата на село Катуница , където цяла нощ бе положено тялото на обезобразеното момче.Госпожица Бенатова отрази като "инцидент" , едно показно убийство , след заплаха за убийство , нает специално за целта убиец и последващите събития.Опитахме се да комуникираме цивилизовано с БТВ , но снощи около 22.00 ч. , след като сайта им бе залят с гневни коментари срещу госпожица Бенатова , те изключиха коментарите към темите. Моля ръководството на телевизията да вземе отношение по проблема , тъй като много по -малки телевизии наричани иронично "кабеларки" отразиха много по-добре и обективно новината.В заключение искам да Ви кажа , че в град Пловдив вече казват на БТВ (Босфор TV) , дано не заслужите това име. P.S. Моля , тези които имат по - голяма компютърна и интернет грамотност от мен , да разпространят въпросното писмо.

629

Анонимен

преди 12 години

който ни граби,малтретира,а ние му плащаме тока,водата,детските,парите за обещетения при безработица и ги дундуркаме с псувня на уста.Докога нашите пари от данъците ще бъдат разпределяни на тези ***,които освен да правят деца за пари не са способни на друго нещо Господа управляващи,чуйте ни и спрете с геноцида спрямо българите за сметка на тая самопроизвеждаща се ***

628

666

преди 12 години

Da, naistina triabva da badat osvobodeni 127-te balgari, zashtitili chestta na balgarite v Katunica! Kato niama koi drug!Ne zaslujavat nikakvi obvinenia!Haide, sega, pak niakoi ot upravliavashtite da mi zagovori za integracia na *** ili neshto podobno...Gadna i dolna ***!