43

До 39

преди 12 години

Все едно да се давиш спасителя да дойде с лодката до теб и да махне с ръка и да ти каже няма да те спася защото не съм си взел заплатата а ти да викаш ама как аз съм платил такса за спасител.

42

До 39

преди 12 години

Напротив ти ако не гледаш новини и не знаеш няма смисъл да спориш. Именно България Еър ги е докарала и тя трябвало да ги върне. Въпросните билети са издадени от България Еър, полетите са планирани и час преди да се състоят отменени, това са планирани полети от България ЕЪР а не нещо несъществуващо, това се нарича извиване на ръце като използваш за мишени трети лица. Как така планираш полет на летището ти стои името и часа на полета а после го отменяш пред очите на хората.

41

до 38

преди 12 години

Слушай човека и не си плюй държавата.

40

Roland

преди 12 години

Немога даразбера Кой в случая е виновен според продажния журналист- дали туроператора, който не си плащаили някой друг. Никой тук не може да се държи като колонизатор. Руснаците няма къде да ходят- вече заради простотиите, които правят на почивки, само в Ангола ще могат да ходят!

39

до 38

преди 12 години

С ваучери човек, с ваучери на туроператора, доста вероятно е част от тези ваучери даже и да не са издадени от Алма тур, а от техен оператор партньор в Русия :)и туристите не са дошли с редовни полети а с чартър, поръчан и контрктуван от оператора :)Това е като ти да си платиш телефона с нареждане през банката, но банката да не направи превода въпреки твоето нареждане, и да се сърдиш на телефонния оператор че ти е спрян телефона :) ) )

38

До 31 и 37

преди 12 години

По въпроса, като не пътуват с билети защо тогава същия тоя Авиопревозвач ги е докарал до тук? Как са пътували до тук без билети или ваучери? Все едно ти признават билета в едната посока? Точно това е направено в случая извиване на ръце като се използват туристите. Има си закони, ако някой ти дължи пари съдиш тоя който ти дължи а не наказваш тоя който си е платил. Още повече че наказвайки туриста наказваш цялата държава и себе си включително. А Русия също е виновна че не ги прибира ФАКТ.

37

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно прав е 31.Тези туристи си имат отношения с туроператор. Ако иска туроператорът да им осигури самолети от Аерофлот, като не си плаща на България Еър...А през това време туристите да си плачат на посланика и на застрахователите.

36

Анонимен

преди 12 години

както и да го гледаме правилното е1. осигурява се на хората транспорт2. отнемат се лицензите на виновните3. парите се търсят от виновнитетова важи обаче и за руското правителство! ама как да стане то дипломацията тук е от съветски тип!

35

ККК

преди 12 години

Само от коментарите не разбирам, какво общо има правителството, министъра и като цяло средния българин в бизнес отношенията на два ЧАСТНИ фирми ?Все едно да намразя италианците за това че фиатите са супер скапана кола.

34

Iwan

преди 12 години

Подобни неща в туризма се случват ежегодно по всякакви дестинации, преди две години една от 10 най-големи британски компании обяви банкрут, хиляди туристи в турция и гърция заседнаха, ама тука е мястото на държавата, британците си организираха всичко и за няколко дена приключиха проблема, а братушките висат като *** нема кой да отиде да им помогне, абе смешна държава само пушки и водка им в главата :)

33

бабоеб

преди 12 години

Тоя да не изпусне да си направи реклама, да еаа и цървула

32

Анонимен

преди 12 години

Ама случват се бе хора случват се всякакви проблеми.Все едно да се сърдим на руснаците за Чернобил.Или за това че преди години спряха горивата на Цяла Европа щото..... Украйна им дължала пари...

31

до 27

преди 12 години

И какво като е национален превозвач ??? взаимоотношенията са между туроператор и туристи.При колективни пътувания с туроператор туриста получава ваучер на опоератора, дажа няма и самолетен билет който евентуално да презавери, така че както някой по долу е написал, руския посланик да си вдига *** и да помага на хората си а не да чакак някой друг да му свърши работата :) погледни с финландците как се реши проблема, прибраха си хората взеха лиценза на оператора и толкова

30

Анонимен

преди 12 години

Много жалка държава сме. Според мен в случая е редно българската и/или руската държава да осигурят билети, после да съдят и те, и туристите двете фирми.

29

Анонимен

преди 12 години

"Течна дружба":-(((

28

Killuminati

преди 12 години

и аз съм наполовина руснак ама русите нещо вече на мелодрама го обърнаха, много докачливи станаха. Не е станало нищо фатално чак пък толкоз - 2/3 дена отгоре почивка, не е болка за умиране. Ами какво да кажат българите дето 20 години русите ни цакат с цената на газта и преди 2 години кога посред зима спряха за сума ти и време газта - и ние ли требе да циврим, оплакваме и да се тръшкаме. Айде русите малко да се съвземат

27

до 19

преди 12 години

Какви частни отношения, става въпрос за държавния ни превозвач. Когато държавата прави това значи политицци стоят зад това. Когато БДЖ има проблеми с тръгването,отлагането или други проблеми с пътуването не обвиняваш лелката която ти е продала билета на гарата а БДЖ и министъра. Когато държавната Авиокомпания отказва да ти признае билета който ти си си закупил обвиняваш нея, теб не те интересува дали фирмата която е купила билетите ги е платила, ти нали си и дал пари, да се съдят помежду си.

26

До 22

преди 12 години

Няма смисъл да им обясняваш. Бягай някъде в номралните държави..... Петата колона никога няма да стане нормална страна.

25

Анонимен

преди 12 години

Мозъците ви са опустошени...един му се привиждат варвари а на друг империи .... я под строй - на психиатър...

24

Анонимен

преди 12 години

Ако изпълняваха зазплахите си, че няма да се върнат, да сме се оправили и без тях. Но за съжаление са като *** - няма отърваване от тях :-)