125

ati

преди 12 години

"Срещу младежа е образувано бързо производство за отглеждане и съхранение на наркотични вещества"Ако бяхме нормална държава абсурд да докажат, че храстите са негови и че ги е поливал умишлено. Да не би да вземат отпечатъци от растенията?? На 21 години му провалиха живота за 5 храста, а на ден се вкарват килограми кокаин. Как пъл все тях не ги виждат митничарите? Много интерестно.

124

ati

преди 12 години

Само така. От къде на къде ще си гледа и няма да храни мафията?????На накъв се прави тоя. Я го арестувайте веднага!Да ву е за урок на всички - купувайте и няма да имате проблеми!

123

slagai -

преди 12 години

tochno taka!!iztrugnete tova dqvolsko izchadie marihuanata..samo dva meseca q ostavete taq shibana durjavichka bez joint..na shibanite vi sintetiki...i da vidite koe e hubavo koe ne...kato vi nabuchat glavite na kolove okolo narodnoto subranie..neka sintetikata da im izpurji mozucite kolkoto se moje po-burzo!!

122

мен

преди 12 години

Цуцо, селски простако с шест напьлно законни апартамента, от кога не са хващали хероин на границата? защо ни занимавате с някви дечурлиги дето я за собствено ползване я за някой друг кинт гледат марихуана а не хванеш шефа си с доказано минало на наркотрафикант и наркопроизводител? разкажи ни нешо Цуца и за инструктажа в ЦРУ и ***. смотан ченгеджийски ***. децата в бьлгария които си затриват мозьците с вашите хероин и амфети ще тежат натвоята несьществиваща сьвест боклуко продажен

121

от 105

преди 12 години

Аз написах долният коментар, не само защото е свързан с пиенето, но и защото точно днес на 5 септември е станала случката. Днес са започнали боевете при ТУТРАКАНСКАТА ЕПОПЕЯ. Преди 95 години на 6-ти септември /точно съвпадение със Съединението/ Тутракан отново е български град. Колко жалко, че в историята такива славни епизоди просто са пропуснати. Децата не се учат на патриотизъм и нямат национална гордост. Нека поне от нета някой да си припомни делата на дядовците ни.

120

Анонимен

преди 12 години

Браво на полицията!За пореден път виждам какви смешници са българските полицаи и се занимават с дребни риби!Що не хванат някои от големите босове,само изполват нормалните хора за да се отчетата че много работат!Пълни смешници!

119

Анонимен

преди 12 години

Днес - тревичка, утре- амфетка, вдруги ден- нещо по-така..., и докато се усетиш, си хлътнал в гроба. Ако го комбинираш с алкохол, ще стане по- бързо и безболезнено. Но... живота си е ваш. А аз не съм посткомунистически задръстеняк, а просто видял повече...

118

100kila

преди 12 години

koi ste vie be pu**i maini ,da mi zabranqvate ili razreshavate neshto be??A??turpim vi turpim vi ama pipate kudeto ne trqbva...i she go izqdete...krenvirsha lekiq..pliuncha majem i hvashtate mekiq..leko po leko shte vi nastignem..she vi ebem bez gram da mignem,shte go anpravim taka che da se sramuvate,dni nared razboinici she sanuvate.gumi shte se smenqt,dupki she se penqt,a sled nas i drugi she se naredqt..kruv sulzi i sperma e nashata situaciq...

117

nuli e gotino

преди 12 години

ko qko a nuli e gotinosuper qko e nuli, super gotsko e a

116

до 113

преди 12 години

е да ,така съм съгласен

115

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

ama tova li e konopa?az znam kade ima cqla polqna.

114

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

ama tova li e konopa?az znam kade ima cqla polqna.

113

до 111

преди 12 години

Нещо май не ме разбра. Допълвам мнението на 105-ти, че алкохолът понякога е и полезен(помага) в кризисни ситуации. Нищо повече не съм казал. То остава и да пиеш спирт за здраве.)))

112

ha ha

преди 12 години

ha ha haha hahaa ha ha haa

111

Анонимен

преди 12 години

Това какво са давали на войниците изобщо не е за пример. И на немците са давали амфетамини ако не се лъжа за да ги назобят, но амфетамините са най-отвратителното нещо. Било то алкохол или амфетамини не мисля ,че са за пример щото са им давани за да им пука и да ги е страх от смърта, което е най-отчаяния ход!!! Пиите си биричка и концентрат и пушете тревичка и не забравяйте всичко да е в умерени количества.

110

до 105

преди 12 години

Интересна история,но не мисля ,че това обяснява нещата. Музикантите са имали късмет,че не са ги разстреляли. Не смятам,че нито алкохола,нито тревата са безвредни, нито каквито и да е било наркотици от А до Я. Просто не мисля ,че заради това ,че някой пуши трябва да лежи в затвора,което всъщност ще го изгради като престъпник ще му такова майката на психиката. Всички сме хора и заслужаваме да удавим малко утеха я в пиене я в трева. На никой не му е лесно в тая държава.

109

до 105

преди 12 години

Ами спирта който са давали на руснаците преди битка през втората световна война? Министерска дажба от 200 грама спирт ти дават и след това немците си готов с голи ръце да ги душиш. Много им е помогнал в тези случаи спиртака да тръгват с голи гърди срещу немеца пък каквото стане.

108

Анонимен

преди 12 години

А кой ще улови производителите на ментажното отровно вино в пластмасови бутилки питам аз???? То си е чиста отрова, и бедняците и бездомните се тровят с него всеки ден.

107

от 106

преди 12 години

Великият играч бе Джордж Бест...пропуснах да напиша.

106

Анонимен

преди 12 години

Преди да умре великия играч на Манчестър Юнайтед бе казал в интервю: Парите си ги изхарчих за коли, жени и алкохол, останалите за глупости!Като ви се пийва ще пийвате, като ви се пуши ще пушите. Дай и тези удоволствия да си спрем че щото всичката ни друга работа наред.