Няма да слагат захар, разбира се, а гнусен фруктозно-глюкозен сироп от ГМО царевица! Или аспартами и прочие отровни подсладители. Дори Стевиата не е идеална. Най-доброто за подслаждане си остава старата нерафинирана, кафява или сива, обикновена захар (не бялата).
затлъстяването на населението в последните 20 години се дължи точно на тези "сокове",газирани напитки и захарни изделия в които за по евтино се слага глюкозо-фруктозен сироп(това не е разтворена захар както повечето мислят) които за съжаление само глюкозата се разгражда а фруктозата се превръща изцяло в мазнина.Е тва е,за съжаление.затова само фреш и домачен сироп,сок,нектар и т.н
ВСИ4КО МАРА ВТАСАЛА ТЕ ЗА СОКА СЕ ХВАНАХА.АМА УТРЕ ДА СЕ РЕШИ ВЪПРОСА МОЛЯ , КЛЕ4КА ЗА ЗЪБИ ИЛИ КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ Е ПО ЗДРАВОСЛОВНО,ПОСЛЕ ДА МИНАТ НА ВЪПРОСА ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ ИЛИ ПАР4Е ***,ТАМПОН ИЛИ КОРКОВА ТАПА.
Аз от известно време пия само вода, кафе и фрешове (е, и алкохол, ама това е друга бира :) Каквото и да правят, и да струват безалкохолните на пазара все ще са изкуственяк и е много по - добре без тях. Захар, аспартам в подсладителите, все тая като може и без двете. Кофти е, че и да искаш истински зеленчуци и плодове няма как да си ги набавиш лесно. Това, което се предлага на пазара доста затруднява здравословното хранене, но с желание е възможно да се храниш здравословно, доколкото е възможно.
а подсладителите и солта?????????????????????!?!?!?? тях на кило ли ще се слагат, а? Евро депутати ми били, евро мафиоти.
А пък това със захарта е поредната измама - няма да сложим захар - ще сложите подсладители, които убиват хората.
ЕС е основен враг на свободния пазар, а булгарската *** петни доброто име на хомо сапиенс сапиенс.
От ботаническа гледна точка домата е плод, а от кулинарна зеленчук. Плодове са всички тези, които имат семена или костилки. В ботаниката плод (на латински: Fructus, -us) е узрелият яйчник, заедно със семената, на цъфтящото растение.Много често срещани зеленчуци, а също така ядки и зърнени храни, са плодове на растенията от ботаническа гледна точка. Някои зеленчуци, които не се смятат за плодове в готварството, са плодове за ботаниката. Между тях са доматите, *** и чушките. Други зеленчуци, които са плодове за ботаниката, като диня, тиква, пъпеш, се възприемат и от консуматора като плодове.Срещат се и случаи, в които продукт, който се смята за плод в кулинарията, не е плод в ботаническия смисъл например ревенът, при който само стъблото (дръжката на листото) става за ядене.Някои подправки като бахарът и индийското орехче също са плодове.
Домата бил плод - сега ли го разбраха - домата отдавна си е плод. Кое било сок кое нектар - най-хубавия сок е домашния. Нектар е смелени кайсии или праскови - ама управляващите трябва да отчитат дейност.
ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ ,СОК-НЕКТАР ,СЪС ЗАХАР БЕЗ ЗАХАР ДА БЯХА РЕШИЛИ ЗА ДЪРЖАВИТЕ В ЕС ,ЗАПЛАТИТЕ ЕДНАКВИ ,ПЕНСИИТЕ ЕДНАКВИ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЕДНАКВО,БЕЗРАБОТНИ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ЕДНАКВИ ЦЕНИТЕ ЕДНАКВИ.
Кое е сок, кое е нектар – в ЕС вече е ясно