62

Пух

преди 12 години

Няма да слагат захар, разбира се, а гнусен фруктозно-глюкозен сироп от ГМО царевица! Или аспартами и прочие отровни подсладители. Дори Стевиата не е идеална. Най-доброто за подслаждане си остава старата нерафинирана, кафява или сива, обикновена захар (не бялата).

61

Анонимен

преди 12 години

Sugar: The bitter truth.Гледайте го, няма да сбъркате.

60

sugar free

преди 12 години

затлъстяването на населението в последните 20 години се дължи точно на тези "сокове",газирани напитки и захарни изделия в които за по евтино се слага глюкозо-фруктозен сироп(това не е разтворена захар както повечето мислят) които за съжаление само глюкозата се разгражда а фруктозата се превръща изцяло в мазнина.Е тва е,за съжаление.затова само фреш и домачен сироп,сок,нектар и т.н

59

Анонимен

преди 12 години

ВСИ4КО МАРА ВТАСАЛА ТЕ ЗА СОКА СЕ ХВАНАХА.АМА УТРЕ ДА СЕ РЕШИ ВЪПРОСА МОЛЯ , КЛЕ4КА ЗА ЗЪБИ ИЛИ КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ Е ПО ЗДРАВОСЛОВНО,ПОСЛЕ ДА МИНАТ НА ВЪПРОСА ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ ИЛИ ПАР4Е ***,ТАМПОН ИЛИ КОРКОВА ТАПА.

58

Анонимен

преди 12 години

а какво правим с консервантите?

57

Анонимен

преди 12 години

ХУБАВО БЕЗ ЗАХАР,АМА КОЛКО ЩЕ СТРУВА ЛИТЪРА ТОВА НЕ СЕ ЗНАЕ.АРЕ ДА СИ ГО ПИЯТ В ЕВРОКЕНЕФА.

56

Анонимен

преди 12 години

Аз от известно време пия само вода, кафе и фрешове (е, и алкохол, ама това е друга бира :) Каквото и да правят, и да струват безалкохолните на пазара все ще са изкуственяк и е много по - добре без тях. Захар, аспартам в подсладителите, все тая като може и без двете. Кофти е, че и да искаш истински зеленчуци и плодове няма как да си ги набавиш лесно. Това, което се предлага на пазара доста затруднява здравословното хранене, но с желание е възможно да се храниш здравословно, доколкото е възможно.

55

az

преди 12 години

а подсладителите и солта?????????????????????!?!?!?? тях на кило ли ще се слагат, а? Евро депутати ми били, евро мафиоти.

54

Анонимен

преди 12 години

то да са без захар соковете хубаво, обаче какво казват по въпроса за консервантите

53

Анонимен

преди 12 години

искам сок от амброфиреиска бръмка без захар моля ,кои ще ми даде.

52

DO 58

преди 12 години

ИЗКЛЮ4ИТЕЛНО МНОГО СИ СЛОЖЕН БЕ БРАТЛЕ,Поста ти е отражение на жалкото ти съществувания.

51

Томас

преди 12 години

А пък това със захарта е поредната измама - няма да сложим захар - ще сложите подсладители, които убиват хората.

50

do 55

преди 12 години

от марсианска гледна точка Домата е все домат.хихиха аре у десно

49

Адам Смит

преди 12 години

ЕС е основен враг на свободния пазар, а булгарската *** петни доброто име на хомо сапиенс сапиенс.

48

до 57

преди 12 години

Изключително порст си братле. Поста ти е отражение на жалкото ти съществувания.

47

DO 55

преди 12 години

ОТ КОСМИ4ЕСКА ГЛЕДНА ТО4КА ДОМАТА Е ДОМАТ.АРЕ У ЛЕВО

46

Анонимен

преди 12 години

Ти си плод хаха

45

Анонимен

преди 12 години

От ботаническа гледна точка домата е плод, а от кулинарна зеленчук. Плодове са всички тези, които имат семена или костилки. В ботаниката плод (на латински: Fructus, -us) е узрелият яйчник, заедно със семената, на цъфтящото растение.Много често срещани зеленчуци, а също така ядки и зърнени храни, са плодове на растенията от ботаническа гледна точка. Някои зеленчуци, които не се смятат за плодове в готварството, са плодове за ботаниката. Между тях са доматите, *** и чушките. Други зеленчуци, които са плодове за ботаниката, като диня, тиква, пъпеш, се възприемат и от консуматора като плодове.Срещат се и случаи, в които продукт, който се смята за плод в кулинарията, не е плод в ботаническия смисъл например ревенът, при който само стъблото (дръжката на листото) става за ядене.Някои подправки като бахарът и индийското орехче също са плодове.

44

Томас

преди 12 години

Домата бил плод - сега ли го разбраха - домата отдавна си е плод. Кое било сок кое нектар - най-хубавия сок е домашния. Нектар е смелени кайсии или праскови - ама управляващите трябва да отчитат дейност.

43

Анонимен

преди 12 години

ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ ,СОК-НЕКТАР ,СЪС ЗАХАР БЕЗ ЗАХАР ДА БЯХА РЕШИЛИ ЗА ДЪРЖАВИТЕ В ЕС ,ЗАПЛАТИТЕ ЕДНАКВИ ,ПЕНСИИТЕ ЕДНАКВИ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЕДНАКВО,БЕЗРАБОТНИ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ЕДНАКВИ ЦЕНИТЕ ЕДНАКВИ.