304

S.

преди 12 години

Ia chakaite malko: neshto ne razbiram!Dva choveshki jivota sa otneti, znae se ot kogo i niakoi iska da mi kaje, che, eventualno, nakazanieto shte bade 1500 leva i uslovna prisada?Ne...niamam dumi da izrazia vazmushtenieto i otvrashtenieto si!

303

no3HaT

преди 12 години

Не слуайно кадърните отдавна ги няма...скоро ще има нова вълна емигранти, ,които ценят живота на семейството си!

302

Анонимен

преди 12 години

Няма умисъл ? Ако беше карал със 70 и без да иска изпусне колата - няма умисъл.При ограничение 70 да караш с 150 км/ч си е предумишлено убийство.

301

К.

преди 12 години

Вие им публикувайте снимките - на тях и на родителите им, пък все ще се намери някой да ги понакаже, както заслужават!

300

Tуджарова

преди 12 години

" ЗА МИЛИОНИ-НЯМА ЗАКОНИ, ЗА КОКОШКА-НЯМА ПРОШКА"Това е единствения закон в България!

299

Анонимен

преди 12 години

Какво има да се доказва бе?Тия карали със 150км/ч в града,в центъра на града....това си е престъпление......Никакви оправдания ,всички в кауша.....затриха сума ти народ такива простаци.....

298

Гербария.....

преди 12 години

Човешкият живот е по- евтин от цената на кучето на Бойко

297

Васо

преди 12 години

Какво значи: "Освен това не са избягали от мястото на инцидента, а са се включили да помагат с каквото могат."??? И какво като са останали? Хората са си заминали заради простотията ми, а вие се опитвате в две статии да ми натяквате колко "героично" са постъпили като са останали. Простотии.

296

ДЪрвава ли сме...

преди 12 години

Човешки живот на цената на една бутилка в тузарски ресторант.

295

мишонка

преди 12 години

аман от синчетата на някакви прокурори,депутати....тем подобни.Как не ги е срам?! Акъла ми не го побира,да са толкова безочливи и нагли!

294

Анонимен

преди 12 години

я колко са поевтинели убийствата в беге-то? Ще настъпи залез на романтичната професия на наемния килър. Вече всеки ще може да си свърши сам работата срещу една глоба. Хубавото е че и тези *** които измислят тези закони лесно ще бъдат елиминирани. 1500лв... кво му плащаш?

293

Валяяя Ив

преди 12 години

Има 2/3 души в моя квартал, които ме дразнят. Ще си събера малко парички, газ през тях с колата и проблема ми е решен! То решението било просто

292

Време е!

преди 12 години

"За по-тежко наказание е необходимо да се докаже умисъл или да има алкохол в кръвта на шофьорите."E AGAIN??? Шофиране със 150 км/ч в градски условия при максимално разрешена скорост 50 км/ч не е умишлено действие? Колата се движи сама, така ли??? Вече наистина трябва законите да се поправят и приемат за часове, докато отвън поне 1000 от нас са под прозорците и чакат със сърбещи ръце. Законите са такива каквито ги приемаме, ние, нацията!

291

291 - и още

преди 12 години

Има и още - за да не каже някой, че всичките случаи, които изброявам касаят професионални шофьори (автобуси, камиони), потърсете "Убиец на петима осъден на пет години затвор" в сайта на труд (пак от същия издател, като 24 часа). Цитирам: "Вели Мехмед, който през септември 2009 предизвика тежка катастрофа с петима убити на пътя Асеновград-Кърджали, е осъден на пет години затвор и шест години лишаване от права за управление на МПС, съобщиха от Пловдивски окръжен съд." МЕХМЕД НЕ Е ПИЛ!

290

Mr. Lynch

преди 12 години

283, в и без това вече почти официално станалата *** България трябва да действаме по ***. Излиза едно такова синче на улицата, заобикаля го тълпа от стотина човека, отдръпва се след това, а синчето взело, че не мърда. През това време двама полицая стоят отстрани и "вземат адекватни мерки", тоест треперят от страх и не мърдат. И така всеки път, докато вземат, че понамалеят чувствително "синчетата", а останалите влязат в правия път.

289

Темерут

преди 12 години

Дори самото шофиране със 150 км/час по булевард даже посред нощ си е престъпление за затвор! Дори и да нямаше ПТП и жертви!

288

291-продължение

преди 12 години

А, и още един пример - онзи, дето с автобус блъсна колата с няколко абитуриенти покрай стара загора, получи 10г. присъда. Защо ли виждам само една разлика - в единия случай имаме "млади момчета"(прокурорски син), а в другите - обикновен работяга-шофьор (Лим), пенсионер (Бакаджика), просто момче от село (Бяла) и чужденец (Ст. Загора)Оборете ме, ако не съм прав...ама

287

Анонимен

преди 12 години

"Досега в България има само една присъда за умишлена катастрофа и тя е през 80-те години, припомня вестникът. "Това е лъжа!!!!Веднага пример - шофьорът на автобуса на Бакаджика, този в Лим, както и шофьорът на камиона, дето удари автобуса на моста в Бяла са с големи присъди, всичките бяха трезвени. Последния, ако не се лъжа, дори отнесе 15г.!!! 24 часа пак манипулират, а и вие им се връзвате

286

Анонимен

преди 12 години

съдебната ни система е най големия позор и враг на българиядържава в която няма справедливост загива и друга държава идва на нейно място

285

Анонимен

преди 12 години

Скапана държава! И жената е починала на път за болницата, при положение, че Пирогов е на 3мин (в 1 часа през ноща), а те са чакали 40 минути. И лигльовците бяха в шок едва ли са оказали някаква помощ.