83

Анонимен

преди 12 години

КОЛКО СА ЗАГИНАЛИ ДО ДНЕС?от януари до сега?

82

Бай Хой

преди 12 години

***, и сто възглавници да има в мерцедеса(от новите),ако се блъснеш със 100-150 км/ч пак ще пукнеш. Карантиите ти ще станат на дроб-сърма, мозъкът-на айран! А иначе, ще си като жив... Претоварването не признава Москвичи и Мерцедеси(от новите и от старите).

81

уффффффффф !

преди 12 години

Сигурно пак млади хора! Хей хора внимавайте ! Без молитвичка не тръгвайте !Тя няма да навреди и колко време ще ви отнеме ?!! . В стария завет пише всяко забавяне е за добро !Никой незнае кога и в кой момент ще му налени някой ..Да пази Бог !

80

ДО КОГА?

преди 12 години

Удушени,удавени,катастрофирали...................................................................аз съм майка и и зпитвам силен страх,докато прочета новината.ДО КОГА?

79

До модератора

преди 12 години

Сега като напишете ,че съзтезатела убиец е сина на прокурора ,да не забравите да попитате НАП откъде има синчето чисто ново БМВ с заплата 600 лв.Не че казвам ,че таткото взема рушвети ,ама и прокурорската заплатка е малка за ново БМВ. И колко бързо вчера се написа това за "бавната скорост" и "не са употребили алкохол."....

78

Анонимен

преди 12 години

Дойде времето ,когато всички зли българи трябва да се замислят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Толкова много смърт

77

Анонимен

преди 12 години

Дойде 'черния август' и за съжаление по пътищата на България ще загинат над 100 души

76

George

преди 12 години

Ot dve sedmici sum izvun BG. Kogato i da otvoria da vidia niakakvi ***, katastrofa sled katastofa. Ili sme nai slabite shofiori, ili vsichki sa piani i drogirani. Ujas

75

До модератора

преди 12 години

Това що не го пишете за катастрофата вчера на бул.България ?"Шофьорът убиец е 21-годишният съдебен охранител Бисер Андреев, син на прокурора Венцислав Андреев" Или по добре да не се дига много шум !?

74

Анонимен

преди 12 години

Тука ако караме толкова масово колкото в САЩ, тоест вкл. всички баби и дядовци, и ако навъртаме техните километражи, нашата статистика ще скочи яко нагоре.

73

гробар

преди 12 години

До всички дето викат браво и се присмиват, абе толкова ли сте сигурни че утре и на вас някой няма да ви се натресе челно и вдругиден вместо във форума да сте на хладно 2м под земята?!

72

1122

преди 12 години

Сигурно е заспал.Щом идва от Русе,цяла нощ е карал.От заспиване спасение няма!!!

71

война по пътищата,ко

преди 12 години

Държавичката има няма 5 милиона и не могат да се разберат. За днес тия се отчетоха. Да видим за утре кои диваци ще се целнат. Аз залагам ,в София и магистрала Тракия а Вие ?

70

до 75

преди 12 години

там имат условия за тая работа- специални алеи, пътеки, че даже и светофари. всичко е чисто и подредено. тука е пълен хаос и безхаберие. Нише още не сме се научили да паркираме пък камо ли да шофираме

69

до келеша

преди 12 години

А сега напиши и по колко коли имат на глава от населението и какви километри изминават с тях във въпросните държави. За да има някакъв смисъл писаницата ти изобщо.

68

мангоджери

преди 12 години

аз ши ва светна за казуса!Бълг. ***, като си купи гайда, я надува толкова силно, че полита с нея в отвъдното!

67

Анонимен

преди 12 години

Аз ще ти отговоря веднага,не сме много богати,просто сме много мързеливи,затова не караме толкова колелета,колкото в другите държави,всеки е свикнал да си кара колата и не иска и да чува за колело.

66

българите са като ку

преди 12 години

Браво. Как са успяли да се уцелят. Вече е модерно говедата да се блъскат челно,за по сигурно. Само така. Аз предлагам за да се гарантира идиотщината в държавата на варварите, вече книжки да се дават на 14 годишните деца и да карат с единия от родителите. Така ще се повиши сигурността и няма да има инциденти. Освен това да се разреши само по една биричка преди каране н а автомобил,за тези които обичат. Иначе ще са нервни и по лошо.

65

мангоджери

преди 12 години

абе братя, да въ питам нещу в тая връска... те у Белгия, Франция, Холандия и тъй нататък, карат много колелета, навсякъде с колелета ходят ......хем богати, а у нащто Бълг. само децата пердашат с колелета, нии много ли сми богати .........ха отговорете ми на тоя казус.

64

Анонимен

преди 12 години

Силно се надявам традицията да се запази и тази година жертвите на пътя да са по-малко от миналата! Хора бъдете внимателни, ценете живота си !!!