169

Анонимен

преди 12 години

Дясно мюсли ли е стрелеца ? това що за *** е ??

168

Ал Кайда

преди 12 години

Не се заблуждавайте! Никакви неонацисти не са! Наши хора взрвиха центъра на Осло!

167

bg

преди 12 години

do 170-na Uorlik li govorish?

166

Анонимен

преди 12 години

А така! Дайте на Ислямците още права! Постройте им още джамии! Направете Шеряд съдилища специално за тях! А те ще ви третират като стадо и ще си избират по някои друга овца от време на време.

165

До 159

преди 12 години

Абе *** не разбрали че екстремистите в Норвегия са крайно десни нео-нацисти? каква ал кайда какви 5 лв.

164

Петко Чапаев

преди 12 години

Като оставим настрани излишните емоции и пристрастия,мисля,че обяснението е много просто.Гледах репортажа по телевизията няколко пъти.Направи ми впечатление,че покрай пораженията на сградата на норвежкото правителство доста е отнесло и едно близко кафене,на което стоеше надпис "Coffe al mukaffa" /каквото и в превод да означава това/.Та мисля си,че взривът явно е имал за адрес и хора,посещаващи това заведение.Сещате се кои могат да са те.Стореното ,според мен,е проява на избиване на коплекси

163

Бейлис

преди 12 години

164, епа стани и ти от малцинството... ходи да си набереш тухли.

162

bg

преди 12 години

do 159-pod alkaidovci razbirash NATO i CIA,nali?

161

do 155

преди 12 години

"интелегентен народ" ли си ти ? ама много ли си интелЕгентен или си само малко интелЕгентен ... на мен ми се вижда да си доста ***.

160

до:128

преди 12 години

Наистина ли мислиш,че ме притеснява цветът на кожата?Притеснява ме източването на социалната ни си система,притесняват ме постоянните им претенции за каквото се сетиш,притеснява ме,че има 1500 джамии построени за 20 години.Тази седмица даваха как хората в Пазарджик не могат да спят заради воя от минарето в 23.10,после 4.20....в 7..Трябва ли да търпят? Даваш ли си сметка,че някои претенции на малцинствени групи граничат с наглост.Да ни се качат на главите ли?...Впрочем те вече са се качили

159

АТАКА

преди 12 години

НОРВЕГИЯ СЕ СЛАВИ, КАТО НАЙ-ТОЛЕРАНТНАТА НАЦИЯ.НО ИСЛЯМИЗМА НЕ И ПРОСТИ И НА НЕЯ!

158

bg

преди 12 години

Vsi4kite ot ubitite li sa norvejci?Nema li 4e4enci?

157

Бейлис

преди 12 години

159, кой бере България за слива бе.

156

Hedensk Front

преди 12 години

да живее Varg Vikernes и Burzum !!! Смърт на юдео-хриситяните !

155

Анонимен

преди 12 години

Молете се алкайдовците да не ни набележат, че ако ни набележат алкайдовците не ми се мисли какво може да се случи с красивата ни столица София. Щом най-богатата държава в Европа не може да си осигури безопасност срещу алкайдовците то най-бедната държава е абсурд да се справи с безопасността.

154

Анонимен

преди 12 години

И на мене не ми е хувабо всеки ден да го чувам ония като ми говори на друг език с големи колони ама нищо не казвам писнало ми е като си легна да почивам и да слушам литоргии корани и така на татака поне да го правят но да го правят така че другите да не го чуват ! Ще ме накарат цялден да изкарам Узвучението на терасаат и да слушат съпротива ! Еее то не се трае бе бадете по колтурни малко стига с тея неща молете се ама по тихо ..

153

Бейлис

преди 12 години

155, баш интелигентен народ сме българите - последни по грамотност из Европата и на 46 място в света от 68 места.

152

Максим

преди 12 години

Комента ми е до 146

151

Максим

преди 12 години

Ей резана, ти правозгласяваш резаняци да нападнат и превземат (не че е възможно) православен народ, колкото да е гнил във момента?! виж какво се случи на грузия, мислиш ли че неможе Россия да ви изтрие от картата цялата резана *** и да се заселиме там? МОЖЕ! Не иска. За разлика от вас крайните психопати, някои хора мислят за хора, не за 8 си дебели жени и агитатори и террористи.Руссия, България, Христиани, интелегентен народ който е против насилието и деградация - СЪЕДИНЕНИЕ!

150

Бейлис

преди 12 години

153, не бой се