270

Румене

преди 12 години

то с чакане само и с чесане на езици ако ставаше, да сме излезли още по-напред в класациите на Муди'с... аман от лозунги и байряци... дано се намери някой път и един дето да му пука , като вземе властта

269

302

преди 12 години

не ни и трябва Хирошима, нашите "умни" политици си вършат по-ефективно работата, за парите за които са се продали прекалено ефективно даже...

268

мародер

преди 12 години

до ;rumen221; а ти освен да се оплакваш какво друго направи за да се променят нещата

267

Honorik

преди 12 години

Браво на Румен 221 за коментар 313!Напълно съм съгласен с теб!

266

rumen221

преди 12 години

Приятели,Какво ни интересува етноса и грамотността, когато.- Чакаме Парламента, Правителството и Президента, да започнат да спазва "Харта за правата на човека", залегнала в Конституцията и част Лисабонската стратегия: Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа." Какви са минималните изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 211лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 634лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. При по-малко се извършва Национален геноцид децата възпроизвеждат нацията...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2008лв., а средната заплата е само 640лв...Или:- При средна заплата, семейния доход е 1280 лева или по 320 лв., което е по-малко дори от издръжката за едно дете...- 70% от работещите (1.8 мил.) и техните деца са Социални аутсайдери, което прави около 5.0 милиона- Към тази цифра трябва да прибавим и 90% от пенсионерите - около 1.6 мил.Истината:- 6.6 милиона от българското население са Социални аутсайдери. - Да не забравяме и около 0.5 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 211лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 7.1 милиона, а всичко това е: - Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека!Извод:- В България живеят Нормално около 0.3-0.5 милиона души Помните ли кой написа - НАРОДЕ...????, а неговия съратник добави Кой те в таз робска люлка люлее?А ехото отговаря Парламент, Правителство и Президент

265

Вангел

преди 12 години

"докато не излезете като гърците по улиците няма да се оправим. "Боже , като гледам как се оправиха гърците понеже са си катаден по улиците да си палят магазините, направо се чудя дали да не хукна още сега да изпочупя някоя витрина!***....

264

Анонимен

преди 12 години

Те щото се оправиха, нали!

263

!!!!!!!

преди 12 години

Министерство на здравеопазването предупреждава : слушането на ориенталска боза "чалга" и гледането на *** сериали ,е вредно за вашия мозък !

262

BG

преди 12 години

докато не излезете като гърците по улиците няма да се оправим.

261

някой

преди 12 години

До: номер 303Аз предлагам държавата ни да се нарече Чалгарска Република Мутрокомунария.След три години ще има юбилей: 70 години комунистическа власт и 22 години мутрокомунизъм!!!

260

Джуди до 247

преди 12 години

Прав си за телевизорите! Аз моя не съм го хвърлил, защото не зависи само от мен, но отдавна имам алергия от гадостите, които бълва и телевизия не гледам. Сутрин се започва с криминална сводка, после обилно леене на простотия, скудоумие и словоблудство, гарнирано с чалгица - не, мерси! Телевизията има своя дял за изпростяване на населението.

259

Hahaha

преди 12 години

Ciganizaciaaaaaaaaaaaaa. Bulgaristan= Ciganistan =Chalgostan=Mutrastan

258

Behliul bei

преди 12 години

Spored plana na USA, Bulgaria triabva da e nepoveche ot 5 miliona naselenie i zavisima ot Turcia. Haide na Bosfor tv i na turskite seriali, da uchite na turski decata si, che s bratska amerika tova e bydeshteto ni.

257

до Конституция

преди 12 години

Спокойно, спокойно. Социалните са тук - раздават им помощи. Правосъдието и то е тук - няма осъдени за това, че родители продават деца на 12 г. за "булки"и се започва едно раждане на деца докато могат и пак са в социалното за помощи.

256

МУТРАРИЯ

преди 12 години

Има, има такава държава!!! В миналото се наричаше България, а сега се казва Мутрария!!! Гербът й е свинска глава, знамето- свинска опашка, химнът- прекрасната музика на свинско грухтене!!! Учудващото е това, че не всеки първи е висшист, защото в МУТРАРИЯ се става висшист не за 5 години, а за 5 МИНУТИ!!! Дипломите за " висше образование" се продават на килограм и това е така, защото живеем в "пазарна икономика"- търси се, светкавично се доставя!!! Да живее МУТРАРИЯ!!!

255

Факт!

преди 12 години

Населението на страната ни в сравнение с предишното преброяване от 2001 година е намаляло с 564 331 души.1 път Хирошима е = 200 хил душиНамаляло с 564 331 души означава, че за 10 год имаме почти 3 пъти Хирошима!

254

Няма такава статия

преди 12 години

какво точно цели да ни покаже екипа на днес.бг?!?! Каква е тази пошлост в некадърните ви заключения? Неграмотни има навсякъде и вместо да седите да плюете и да се чудите каква новинка да измислите, предложете решение на тия проблеми. В тази държава всеки чака на другия, напреварва се кой да обвинява, от какво да се оплаче... спрете се, седнете си на задниците и се потрудете.

253

zatova puk

преди 12 години

varhushkata (tia seamo s edin cviat, vupreki che naposledak pochna da izliza i v drugi razcvetki) si jivee dobre. I poneje horata sa ovce shte stava po-zle. Upravliavat ni mafioti i vinagi taka e bilo. Ne govoria za BB. Nego vsichki go znaiat. Govoria za tezi nad nego, zashtot te ne sa sdavali vlastta. A obiknovenia chovek go tresat bitovizmite i ne razbira, che lekarstvoto ne e v novia mobilen telefon ili zarabotenite dopulnitelno 50 leva. No nivoto e takova.

252

Анонимен

преди 12 години

Неграмотните са общо 112 778 души, като по етноси статистиката изглежда така: 0,5% българи, 4,7% турци и 11,8% роми.а останалите към 80% марсианци ли са?или уточнете проценти от какво

251

КОНСТИТУЦИЯ

преди 12 години

"Чл. 53. (2) Училищното обучение до 16-годишна възраст е задължително."за 80 000 души това не значи нищо .... къде са социалните ? Къде е правораздаването ? Защо тези "хора" и родителите им не са санкционирани ? Питам и отговор не чакам !