195

GB

преди 12 години

"...правителството да обяви война на 200-300 най-опасни фигури на организиранат апрестъпност, включително 20-50 босове, които са добре известни..."Ех, зашо го няма Хитлер, да ги направи *** за полвин ден!

194

Анонимен

преди 12 години

И какво като са сменили тоя и оня от МВР за корупция и явни престъпления по служба? Има ли осъдени или по живо, по здраво с 20-те заплати в джоба и пенсия? !Ами те и следващите ще го направят без притеснения. Не хората са проблем, а системата.

193

$

преди 12 години

Какво ли пише сега Уорлик?А.Петров - Трактора е кандидад президент и е много вероятно да бъде избран. Както се оказа, БГ е страната на невъзможните неща, а САЩ на неограничените.ха-ха-ха... ех, плаче ми се...

192

Анализатор

преди 12 години

Wikileaks е агенция на службите и поръчково помества удобни статии.Как ще си опазят тайните иначе американците. Как да им имаме доверие.Това са сега написани материали които услужливо обслужват политиката на мутризацията у нас.След 11 септември Щатите повишиха нивото на сигурност и взеха безпрецедентни мерки, та това ми изглежда направо смешно.Дали има все още някой който да вярва на тези побликации на Wikileaks.

191

Цветан Караилиев

преди 12 години

Да,много лаещи *** тази сутрин !Нека си лаят,кервана си върви!

190

Иван

преди 12 години

Разбойко Дрисов всяка сутрин на колене се отчита пред този американски никаквик. Позор! Наесен да ги изметен тези ***!

189

Анонимен

преди 12 години

Ох жабо, жабо.

188

Анонимен

преди 12 години

Виж кой те хвали, за да разбереш какъв си!

187

ves666

преди 12 години

drygaru orlik shte si ostanesh s chakaneto ,po dobre si varvi v amerika bg.nee naselenie ot indianci.

186

Demokrat

преди 12 години

POslanikut e prav. Sasht moje mnogo da pomogne v sferata na sudebnata sistema, no nie sme neblagodarni kum vseki koito niama zaduljenie no e gotov da pomogne.

185

Анонимен

преди 12 години

Цветанов е уверил посолството, че всички необходими мерки са взетиИнтересно на кого се отчиташ Цецко, а Боко?

184

Анонимен

преди 12 години

я си ги дръжте засекретени тия грами,че ми писна на дозиметъра да четем кво казал тоя и оня.

183

Анонимен

преди 12 години

"Повечето българи са шокирани, че правителството има силата и политическата воля да тръгне срещу фигура от ранга на Петров"Мале, тоя Уорлик някой го е водил много здраво за носа. Та Петров беше момчето за всичко на Костов! Каква фигура, какъв ранг?

182

муспи

преди 12 години

Американският посланник каза: Нямате си представа колко ще ви е изгодно ако Бойко Борисов го обявите за неър. Веднага друга разфасонка в политиката, друг подход на Ложите.

181

Анонимен

преди 12 години

а бе брато, много предизборно го даваш.мутрите от власта здраво са те хванали за топките, а?Да знайш - рано или късно ша са разбере що толкоз те е страх от тях брато,ми дано да си си отишъл дотогава

180

Nobody

преди 12 години

Интересува ме само кога ще спрете да викате на лицето Атанас Чобанов "Wikileaks"?

179

ЯВНО Е НЕПРЕХОДНА

преди 12 години

ЧЕРВЕНАТА ДИВОТИЯ:Да живее българо-съветската дружба между народите!Да живее международното положение!Всеки палет готова продукция - гвоздей в леглото на империалистите!Студенти, икономисвайте отпадъците! Те са за вас! Лозунг в студентски столВсеки кооператор - ***! Всеки комунист - две! Животновъдна кампанияВсеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма! Всички комунисти - под земята! лозунг в минаВсички луди - на борба за мир! Агиттабло в лудницаи т.н и т.н... ТА ДО СЕГА

178

До истината

преди 12 години

УЖАС,С ТОВА ИЗКАЗВАНЕ ТОЗИ КОЙТО СЕ Е ВЪЗПРИЕЛ ЗА ГУБЕРНАТОР НА БЪЛГАРИЯ СИ НАПРАВИ ХАРАКИРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДА КАЖЕ ПРЕД РОМСКИТЕ ЛИДЕРИ,РАЗБИРАЙ РОМСКИТЕ ЦАРЕ " ВИЕ ИМАТЕ ВАШИТЕ ПРАВА И ДАЙТЕ ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ХОРА ТАКАВА КОЯТО ЗАСЛУЖАВАТ". СЛЕД ТЕЗИ ДУМИ ИМА ЛИ БЪЛГАРИН,ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН КОЙТО ДА НЕ НЕНАВИЖДАС ТОВА ПРОТИВНО МЕКОТЕЛО? ТА ТОЙ ОТКРИТО ПРИЗОВАВА *** ДА НАТИСКАТ И МАЧКАТ БЪЛГАРИТЕ,И НИЕ ДА СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ ИЗДЪРЖАМЕ ЗА ВСИЧКО - ОСТАВКА БОКО ТИКВА. ОСТАВКА

177

до "патриота&qu

преди 12 години

а бе,неграмотнико,защо се зовеш патриот?чужденци ги е грижа за състоянието на страната в борбата с мафията и престъпните групировки у нас, а на теб това нещо ти пречи? значи от същите тези или някой край теб,балканско *** !

176

Истината

преди 12 години

Българи. братя! Американския посланик е наредил на Българите да третират *** като хора! Братя българи - гласърайта за доцент Алексей Петров! Доцент Алексей Петров ще организира масови разстрели на тези *** *** и само за няколко дни всичката *** *** че бъде унищожена. Братя българи, християни - гласувайте за доцент Алексей Петров, гласувайте за чиста България.