194

Анонимен

преди 12 години

Мнението ни се препокрива,казах,не съм съгласен само с пораженчеството.Мерките:!.Спиране на социалните на хора без средно образование.2.Заставяне на *** да работят.3.Заставяне да си плащат консумативите...В страната има обекти за хора без квалификация-канали да копаят,залесяване,в пътното ....парите ,които заработят да се превеждат на сметки на фирмите към които са длъжници.Никаква верисия!4.Да се връзват тръбите на *** след 2 деца срещу заплащане..поне да им се предложи

193

197

преди 12 години

До 198Твърдиш, че има изход, но не го посочваш. Защо? Само с гол оптимизъм не се получава. Аз живея в град, който някога беше над 250 000, а сега е някъде под 70 000. Улиците са пусти, вечер прозорците на къщите са тъмни, *** се плодят. Битието определя съзнанието. Битието ни е на скотове , съзнанието го виждаме. Вече нямаме образование, култура, индустрия, здравеопазване. Колко десетилетия ще ни трябват, за да отидем пак там, където бяхме? А имаме ли хора за това?

192

197

преди 12 години

Градът в който съм роден беше с население 20 000...Сега може да се нарече *** град...и е град със затихващи функции.Хората бягат заради безработицата и ***.*** престъпност е ОГРОМНА...и ненаказана...От 20 години живея в град с 200 000...Виждам популацията им на ***,засилващата се наглост следствие на бездействието на държавата и нейните органи.Поглед върху реалността имам :)Но ако изгубим вярата си наистина сме загубени..Продължавам да твърдя-изход има,стига да има желание

191

193

преди 12 години

До 196Добре, ще ми се да споделите вашето виждане за изход. Добре би било да посочите и в колко голям град живеете. Последното е просто за да преценя кое ви убягва от общата картина. Иначе не бих сметнал моите виждания за пораженчески, а за реалистични. Но това е въпрос на семантика все пак.:) Та, чакам отговора ви с най-голям интерес.

190

до194

преди 12 години

Казаното от вас е абсолютна истина,но отказът от надежда и лесното вдигане на бяло знаме са унизителни...Държавата ни е устояла на много и големи трудности, и е срамно да се предадем днес на *** ***...Споделям мнението ви,но не и пораженските ви виждания за бъдещето.Изход има,дано се намерят и хора,които имат желанието и волята да работят...

189

193 / 191

преди 12 години

До 194За съжаление моето виждане по темата е такова, каквото го споделих в 191. Смятам, че сме преминали точката от която има връщане назад. Смятам, че от президента нищо не зависи и функциите му са само ритуални. Смятам, че и от политиците вече нищо не зависи и те влизат в парламента от икономически подбуди. Няма партия до сега , който да не се е заигравала с *** и не е избирана с техните гласове. Сега ще е същото. България като страна на българите си отива .

188

до 193

преди 12 години

А каква е вашата формула?...Всички кандидати дават обещания,това, дали ще ги изпълнят е въпрос на бъдеще...Не съм наивен и не вярвам на политически обещания,но съгласете се,по този въпрос повечето кандидати дори няма да говорят...Решение винаги има,но то е въпрос на добра воля и желание.Ако не се говори и работи по проблема той няма да изчезне от самосебе си.

187

Анонимен

преди 12 години

"Ще гласувам за президент,който се ангажира с решаване на огромния *** проблем..."Сиреч ще гласуваш за този, който обещае най-много? И какво може да направи един президент по въпроса? Как да намали популацията на ***, като ги избие ли? И как да върне българите от чужбина , да им даде тук поминък, да ги накара да се размножават? Да, българинът е склонен да се поддава на демагогия. Те затова сме и на този хал - все някой ни свири на тънката струна.

186

Анонимен

преди 12 години

Толерасти,***..все са едно...и едните и другите се дупят....Решаването на циганкият проблем е приоритет и дупенето към Запада само го задълбочава....Постоянното наливане на пари към *** източва държавата,но не помага за интеграцията им...Крути мерки спешно трябва да се вземат по този въпрос,защото ни се изчерпа търпението..Ще гласувам за президент,който се ангажира с решаване на огромния *** проблем...

185

Анонимен

преди 12 години

Като гледам всички кандидати за президент на България си мисля, че е време да изберем ***. Не, че те са по-българи от нас, просто ние станахме по-***. Пък и са повече, време е да вземат страната СИ в свои ръце.

184

Ристо Мотористо

преди 12 години

Като гледам накрая и аз ще се кандидатирам за президент

183

Ясен

преди 12 години

Като гледам другите смешници и аз съм за Каракачанов....

182

Петьо-Евреи

преди 12 години

ас съм за него.

181

Македонец

преди 12 години

Ти си обичен Бугар. Немо да се правиш Македонец со сила, не може од Бугар Македонец да стане. Како од магаре, од КАРАКАЧ, да создадеш, да претвориш во врвен тркачки АС. Македонец не може да биде секо, Ти не можеш да бидеш Македонец а во исто време тврдиш дека си Бугар. Биди си Бугар, слави си го Татарското, Гагаузко порекло.

180

МАКЕДОНЕЦ

преди 12 години

Како не ти е срам воопшто да напишеш БУРОМ? Имаш ли трошка памет? Ти си Бугарски национал-шовинист, ниско, гнасно, гадно и подло. АС СУМ МАКЕДОНЕЦ не сум бугар, тоа за мене е понижувае. Се правиш паметен и учен , а не си чул за основните човекови права. Си слушнал за правото за самоопределувае? ас се самоопределувам како Македонец, татко ми е од Леринско, мака ми е од Скопе, тие се Македонци, ас сум Македонец, говорам на Македонски азик и живеам во слободна Република Македониа.

179

Македонец

преди 12 години

Анонимен 183, за што пееш, или поправо плачеш? За Санстефанската фикциа? Што, Коа е ваша? За Македониа ли зборуваш? Македониа е на Македонците, бугарите во Бугариа нека солат памет. Секо знае какви злотвори се шовинистите бугарски. Не оти некои други шовинисти се поарни, Македонците секогаш и секогаш се борат против разни Грчки, Бугарски, Српски, Албански шовинисти. И секогаш победуваме. МАКЕДОНИА НА МАКЕДОНЦИТЕ ! МАКЕДОНИА ЗАСЕКОГАШ! !

178

Македонец

преди 12 години

До кога некои *** е го трпат национал-шовинизмот на Каракачанов и сличните бандити? Тоа бугарско ВМРО има за цел да шири неприателство кон Македонскиот народ и да ги распалува национал-шовинистите кои уште сонуваат за санстефанската фикциа. Каракачанов и компаниа се СРАМОТА ЗА Бугарскиот народ. Македониа ЗАСЕКОГАШ!

177

Анонимен

преди 12 години

Не даваме я, не земята мила, Земята на светите ни отци. Не даваме праха на Самуила, Ни славата на двамата светци!Тя наша е! Тя с нази е носила От край ярем и търнови венци, Да, наш е Солун, Шар, Пирин и Рила, И песните на нейните певци.Не даваме я тъй как не бихме дали Завета на бащите си заспали, Зеницата на нашите очи!Не даваме, дор Бог стои отгоре, Дор в онез гори, поля, простори, Светото слово българско ечи!

176

Анонимен

преди 12 години

Я да си кажа и аз думата и да лягам. Кви макета, кви българи? Ние сме едно . Или всички българи или макета. Ако сме татари дето кажуват тия, значи и те са татари. И прочетох тука таме що пише и то все за некакви пари. Е, то за пари ли е цялата работа? Абе то се знае, че е за пари, но поне малко се преструвайте. Значи не го пишат от македония , а от българията го пишат. Що се прайте на ебани и се преструвате на македонци, а.

175

Анонимен

преди 12 години

МАКЕДОНКА ДО ГРОБЯ кажи, ако са взети пари, то в частен джоб ли са отишли или за НАРОДНТА КАУЗА. Или подкрепата на българите в БЮРМ не заслужава жертването на някакви жалки левчета.