70

Анонимен

преди 12 години

По този начин няма да премахнат корупцията,просто е качват към по горните нива.Нали никой не си мисли,че срещу 20 лв.ще му изчезне снимката/номера ще стане нечетлив/.Но срещу 200?

69

angel

преди 12 години

ако бяхме нормална държава, КАТ трябваше да ви осъди за това заглавие. ама не сме нормана държава. и журналята ни са *** като всички останали

68

Безпартиен

преди 12 години

Kak търтеи , нали ни пазят ....пазят ни да не скочим срещу властта !!!

67

ubiec

преди 12 години

mai njakoi si jivee spokoino vav bg. pri tova darjaven slujitel ? smart vednaga na carvulite

66

anonimen

преди 12 години

да ги гонят тези лежа4и.малко ли търтеи храним.

65

Куркапан

преди 12 години

Всички началници така се праскат като дойдат, обаче за 1 месец им става ясно от къде духа вятъра и от къде - и си сядат на мекия стол и повече думичка не обелват! Смешници и популисти, като вожда си Боко ГлЪвЪтЪ !

64

?

преди 12 години

46 е засегнат, той е или катаджия или дете на такъв айдук, щом смята, че движението се контролира от храстите. Поздрав !

63

ДО 63

преди 12 години

Човече , бавно схващаш.Хората не искат да се премахне Полицията , а да се премахне Частната *Полиция*.Саше схвана ли.

62

Анонимен

преди 12 години

Бъркат в *** на корумпираните *** като вас, ***.

61

до 52

преди 12 години

Да, супер! На какво се радвате бе хора? Вие всички от бандит нагоре сте май! Аз лично нямам нищо против полицейското присъствие! Гърция не напразно е в топ 10 на Европа по смъртност по пътищата плътно зад Русия и бившите съветски републики и даже преди нас.

60

Воайор

преди 12 години

Преди време познат отива в Палма на почивка. Наема кола и яхва магистралата към някакъв плаж. Никой не го притеснява с километри. А колата една хубава, нова... Та така. На другия ден под чистачката намерил един чуден акт за няколко стотин евро... Та ЗА камерите категорично, но нека да има и по малките улички. Всеки знае как в махалата се ходи до кръчмата с кола и обратно за две преки.

59

Анонимен

преди 12 години

Журналисти неграмотни, вие нормални ли сте бе, сега дават по тв пълна либеризация на нарушителите и следене на полицаите и след това загинали по пътищата. Вие наистина сте неграмотни безумци давайки всичко за да се сдобиете с новина

58

hd

преди 12 години

АБЕ ВИЕ ПЪРВО СЕ СПРАВЕТЕ С *** ПРЕСТЪПНОСТ И ПЕДОФИЛИТЕ *** КОИТО СЕ ЖЕНЯТ ЗА МАЛОЛЕТНИ НА 12 ГОДИНИ.ПРЕКРАТЕТЕ ПЕДОФИЛИЯТА.НЕ ЗАЛАВЕЙТЕ САМО ТЕЗИ КОИТО СА ГЛЕДАЛИ 3 СНИМКИ АМИ ЗАЛОВЕТЕ РЕАЛНИТЕ ИЗВЪРШИТЕЛИ ПЕДОФИЛИ НА ПОЛОВЕ АКТОВЕ.

57

Владимир

преди 12 години

Вместо да слагат тези камери, по добре да сложат камери в колите на полицаите, както е в САЩ например, и като спрат някоя кола всичко да се вижда от камерата. З

56

Иванов

преди 12 години

Само от границаа до Солун има 6 броя камери.

55

ФАНИМА ТИ

преди 12 години

С тоя твоя ник...фанима ти !

54

до№50

преди 12 години

Наи-лесния начин да ти се сбьдне мечтата е да обявим воина на Германия...

53

До 52

преди 12 години

Само Вие си мислите,че няма камери в Гърция. Аз лично по пътя за Атина съм виждала, да не говорим примерно за Александруполи има почти във всяко населено място. Но наистина съм за видеоконтрола, а не да ми изкочи от някой храст.

52

Made in BG

преди 12 години

В България всичко е на почина "падна ли ми пиле".Шефът в службата те обижда и ругае, крещи и се заканва; лекарите искат рушвет за да те лекуват; катаджиите те рекетират.

51

фанете мазакура

преди 12 години

бре мамка му ,голем глад ,а куки