292

максима

преди 13 години

От БСП като те поздравят "Добър ден", погледни да видиш дали слънцето свети. Каквото и да кажат, 100% е обратното.

291

Килъра

преди 13 години

Ако ГЕРБ са против ДПС аз съм трамвай никой от ДПС не са махнали!

290

не е лесно

преди 13 години

Другарите са се надрусали групово. Няма друго обяснение за глупостите, които наговориха в последните няколко дни. То не беше Румен Петков, не беше тая лудата Мая.... Чакаме Гоце и Съргея да избухнат.

289

пинкод

преди 13 години

Някак странно звучи обвинението от БСП, за тази нова тройна коалиция? След като БСП се коалира с ДПС, за да спечелят мандат и то два, сега някак си изглежда смешна тази загриженост? Аз лично не ви вярвам на никакви политици вече. Зная, че всичик сте замесени в какви ли не игри и много от тях ни унищожиха като хора, държава, народ. Например Първанов? Отначало върло анти НАТО и Шенген, сега твърдо - за? Такива сте пребоядисващи се хемелеони, че ако не страдахме от това, щяхме да гледаме кино.

288

Пак

преди 13 години

Аз силно се съмнявам, че "Атака" някога ще се коалира с ДПС. А между другото г-жа Манолова първо да се информира кой създаде и на кого беше съюзник ДПС и тогава да сипе долните си предизборни маниполации по трибуните. И без тази фурнаджийска лопата-ДПС- ще спечели Бойко.

287

Объркан

преди 13 години

ДПС не бяха ли коалиционния партньор на БСП през изминалите години? Не управляваха ли заедно в предишното правителство? Сега реват като ритнат пес, че ДПС гласували с ГЕРБ, да не би да ревнуват?

286

Демократ

преди 13 години

Това е предимството на Демокрацията ! Такива Гадини като тези от БСП да излизат на трибуната на Народното Събрание и да дават квалификации за другите ,които се отнасят за самите тях ! Гадините от БСП са наследници на тези които избиха голяма част от народните представители когато вземаха власта и 45 гонини ни водеха към Светлото Бъдеще - до което те достигнаха , а Ние все още чакаме. Няма морал в политиката и БСП е олицетворението на липсата на морал !!!

285

123

преди 13 години

поздрави за "Гнома"!!

284

Трафикант

преди 13 години

Монк,би ли казал нещо повече по въпроса за синтеза на синтетична дрога?

283

!!!

преди 13 години

Че гнусните комунисти плюят и изливат помия върху ГЕРБ и Атака, това е ясно, обаче супер много радва, че комунистическите *** обявиха война на ДПС. Това значи, че *** на Русия, ще са в перманентна политическа изолация от днес нататък, още повече, че в глупостите им за ГАД няма нищо вярно.

282

тиси

преди 13 години

ЕЙ това ДПС то са голяма *** Бяха в коалиция с Костов с царя с БСП то сега и с ГЕРБ.

281

яу

преди 13 години

Г/ЖО МАНОЛОВА ,ДА БЯХТЕ СЕ ОБЪРНАЛИ ДА СЕ ВИДИТЕ КАКВИ ГАДИНИ БЯХТЕ ПЪК ТОГАВА ГОВОРЕТЕ. ЖИВОТНО КАТО ЗАПОЧНЕ ДА УМИРА СИ ЯДЕ ОПАШКАТА. ТАКА ИВАШАТА ПАРТИЯ.

280

Я, много точно

преди 13 години

Много точно казано. Даже не ГАДина, а супер-ГАДина.

279

Монк

преди 13 години

Днес ген. А. Атанасов има рожден ден!ЧРД, ген. Атанасов ! Да сте жив и здрав и все така да работите за националната ни сигурност , като винаги търсите и защитавате истината и справедливостта !Нека никога да не забравяме, че ген. Атанасов имаше главна роля при случая ' Куйович ', който гръмна на 28.11.2007 г. , като открито постави въпроса за синтеза на синтетична дрога у нас и по - късно Р.П. доброзорно си подаде оставката като вътрешен министър / 13.04.2008 г. /, която беше поискана от цяла ЕВРОПА !Всеки сам може да прецени кой работи в защита на националните ни интереси и защитава истината и справедливостта !Всички знаем, че Н. Пр. Дж. Уорлик винаги казва истината и е привърженик на демокрацията и справедливостта !

278

Анонимен

преди 13 години

На комунистическите *** нещо им доиде куража. Позабравиха хората колко мизерии направиха докат бяха на власт.

277

daddy teddy

преди 13 години

абе, ама това привържениците на боко верно много ограничени бе ! новата коалиция почнаха даже да си гласуват съгласувано, тия *** викат : " абсурд било ..." Колко трябва да си промит и глупав че да кажеш на черното бяло... Не видяхте ли накрая че няма комунисти вече в БГ , всички са само крадци... Ама айде мислете малко бе... или хванете прочетете нещо друго, освен днес.бг

276

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

TAZ KLEPTOMANKA I NIMFOMANKA GOVORI GLUPOSTI POVE4E OT KOSTOV I QNKA VZETI ZAEDNO.VSE IM SE PRIVIJDAT RAZNI KOALICIII A NE VIJDAT TQHNATA NAI KRADLIVATA.

275

da

преди 13 години

отново само приказки от БСП - те само това могат!

274

до 348

преди 13 години

Абсурдното вече се случи на предните избори - задържаха ***, член на ДПС да агитира по финикийски да се гласува за АТАКА срещу кандидат на сините, само че медиите набързо го потулиха този случай, ако си спомням правилно ставаше дума за Баня - новозагорско

273

фрезата

преди 13 години

Очакваше се тази коалиция.Фактът ,че турците си останаха непобутнати от работните им места,а българите ги съкръщават ,красноречиво говори за това.