97

Анонимен

преди 13 години

Работата ми миреше на бой! Дано на тоя *** Минков да му се размине само с това. Скоро щели да газифицират, колко скоро? 2-5г? А до тогава? А защо в газифицираните квартали никой не иска да се свързва към газта, или може би ще го направят задължително, а? Мамка ви *** чиновническа, за *** не ставате! Вместо да миете улиците след като хвърляте пясъка зимата, месеци наред автомобилите вървят, раздробяват го на прашинки и го вдигат във въздуха. Какво ни правите на ***, че твърдото гориво е причината за мръсния въздух? Твърдите горива като всеки горива произвежда основно газове, праха е от пясъка! Всъщност вие мръсни чиновничета сте причината во главе с тоя *** кмета, не само за мръсния въздух ами и за пропадането на целия град. 20г карате на изживяване и инфраструктурата и тротоарите и всичко останало. Където се правят ремонти се прави през куп за грош. "Новите" тротоари не могат да изкарат и 5-6г. Добре че са тези правени през 60-70-80-те години. Цял ден в главите ви само далавери и комисионни се въртят.Дали на общинския съвет ще му стиска да гласува това малоумие със забраната на твърдите горива?Съмнявам се!

96

Сф до 76

преди 13 години

Изобщо не се замислих, че има и такъв вариант. Местните хора усещат нещата най-добре и сигурно това, което казваш, е истинската причина. Иначе, защо досега някой не се загрижи какъв въздух дишат хората и докога ще оцелеят горите?Само не знам, като спипат голия ***, че се топли на огън, как ще го санкционират? Какво ще му вземат?

95

3niti

преди 13 години

@96 Те в Столипиново не се занимават с твърдо гориво - за какво им е - имат си безплатен ток!! Сега ще си имат и допълнително "финансово подпомагане" за това!

94

nemam nervi

преди 13 години

В статията са забравили да подчертаят,че забраната няма да важи за Столипиново

93

todi

преди 13 години

aide da vidim kak 6te stane taziiiiiiiii Neka da si gi izmisliat kolkoto si iskat A nqkoi zamislql li se e 4e klimaticite sa mnogo vredniiii

92

glupazi

преди 13 години

abe tia hora poludiavat az takmu investirah 4000 leva v kamina s vazduhovodi za6toto izliza mnogo po evtino ot kolkoto na tok pone dva pati a toia sia 6te mi kaje 4e nemoga da e izpolzvam li togava pitam az te kak 6te ni kompesirat horata s kamini kakvo 6te ni podariavat klimatizi i 6te ni pla6tat toka li ako go priamat ve4e 6te mi pisne ot taia darjavai 6te triabva dase organizirat protesti koito da preminavat kam po kraini merki prosto! Mai drugo re6enie niama!

91

съд-съд-съд

преди 13 години

Хммм......скоро ми намирисва на огромен брой дела, заведени срещу некадърните общинарчета за расизъм и етническа дискриминация спрямо българското население.

90

пловдивчанка

преди 13 години

Странно, в Германия като ползват камини, никой не се е сетил да ги обвинява за замърсяване на въздуха; как така нашите общинари излезнаха по-умни от цяла Европа, а още ръсят улиците цяла зима с пясък, който после се разнася в цялата атмосфера, защото никой не го събира!

89

до Истанбул

преди 13 години

Съседе, там откъдето са минали традициите на източни "комшии" - едните от югоизток, а после другите от североизток - трудно се става европеец. Иска се много време. Със здраве!

88

T

преди 13 години

Забраната ще важи ли за столипиново и пикер маала или те ще бъдат пак привилигировани?

87

Анонимен

преди 13 години

Дървата и въглищата не са най-големия проблем и това ще се разбере чак когато се въведе тъпата забрана(която дори в Германия няма). Прашоляците са от мръсните улици и най вече от хвърлянето на пясък и пръст срещу леда зимата. Цяла България се отоплява така, но само в Пловдив има такъв проблем!Не съм вярвал че в тая община са чак такива ***. Но вече едва ли нещо вече може да ме изненада.На кривата ракета, космоса и крив - макар че нецензурната версия най-ми харесва!

86

Дрън Дрън

преди 13 години

Няма лошо хората да не се отопляват на дърва и въглища (едва ли на някой му е приятно да цепи дърва, да зарежда печки, да мъкне въглища и цялата му къща да е опушена), но за това трябва да се подобри стандарта на живот. Аз съм сигурна, че ако доходите на тези хора се повишат с толкова, че да могат да си отопляват с други източници едва ли ще се занимават с въглища и дърва. Това е начина - повишаване на качеството на живот!

85

Istanbul

преди 13 години

KOMSHI, VEI O6TE LI STE NA DARVA I VAGLISHTA... NALI STE EVROPEYCI NEMOJE TAY. ARE SAS ZDRAVE

84

jasemi

преди 13 години

Абе я не се топлете с нищо,по-изгодно е и екологически чисто!

83

еколожка

преди 13 години

Преди 2-3 години от една фирма,търгуваща с биогорива ми предложиха камина и биогориво,което било произведено от ОРЕХОВИ ЧЕРУПКИ И СЛИВОВИ КОСТИЛКИ!!!! Като чух за цената,реших да инвестирам в строежа на АЕЦ "Белене" - много по-изгодно е!

82

не разбирам

преди 13 години

Карма ли е,проклятие някакво ли е,не знам,но все си избираме разни *** да ни управляват!Мине се не мине и се пръкне поредната идиотия!На където и да се обърнеш,само абсурди и откровена тъпота!На къде се движим само един Господ знае...:(

81

Анонимен

преди 13 години

ДА БЕЕ, ЩЕ ПОВЯРВАМ НЯКОГА, ЧЕ НА ПЛОВДИВСКАТА ОБЩИНА Й ПУКА ЗА ЗДРАВЕТО НА ПЛОВДИВЧАНИ И ЗА ВЪЗДУХА, КОЙТО ДИШАТ.

80

див балканец

преди 13 години

Даа,друго си е екогоривата,миришат на парфюм по европейски...:)

79

Перко

преди 13 години

Този Минков ме уби, направо ме размаза ... Така, така ... Следващата мярка - забрана за ползване на вълнени одеала - за да пазим овцете. После още нещо ... И накрая - забрана на дишането. Поемане на въздух не повече от 5 пъти в минута. Издишането - два пъти по - малко - щото е двуокис вече ... Незнам другаде да има подобни ***. Как ги е майка раждала такива юнаци? Чудя се какво още се мотам а не взема да опъна платната нанякъде ...

78

ЦЕЛТА Е.....

преди 13 години

...ВСИЧКИ ДА СТАНАТ КЛИЕНТИ НА "ТОПЛОФИКАЦИЯ"....И ДА БЪДАТ ПЛАНОВО ОГРАБВАНИ ОТ "МОНОПОЛИСТА--ТОПЛОФИКАЦИЯ"!!!!ТОВА Е----"БЕЗ ТАТО ...ПО ТАТОВСКИ"!!!!!ДЪРЖАВНИТЕ МОНОПОЛИ ----СТАВАТ ЧАСТНИ!!!!"КОМУНИЗЪМ"........ЕТО ЧАСТНОЕ , ДЕЛО!!!