5

ЕДИН РЕАЛИСТ

преди 13 години

ТЕЗИ бунтуващи се либийци, които искат чужда намеса за да им помогнат да се освободят от Кадафи, явно са дълбоко заблудени. Не виждат ли какво става в Афгапистан, в Ирак ??? Нали и там молеха Запада да дойде да ги освободи от местните диктатори, и да установят демокрация. А резултана е пред очите на всички: Разруха, кръвопролития, тотална мизерия и още по-голяма тирания.

4

Анонимен

преди 13 години

САЩ - завладяването на изтока:youtube/watch?v=X3slxJWYsoEВижте как се организират революции и кой седи зад тях.За съжаление има много хора облъчени от ционисткия империализъм, които се връзват на плиткоумната му пропаганда.

3

Анонимен

преди 13 години

Кадафи е прав че има много интереси които иската да сложат ръка върху либииските кладенци и е напълно възможно с малко пари да се организират такива групировки които да подклаждат народа към безредици и през това време наемниците да постигнат целта си. Замисляте ли се че дори американците нямат право да изпратят там военни за да го свялат от власт. На практика това би означавало война. Аз съм сигурен че точно това се случва в момента. Икономически групировки зад бунтовете.

2

Гошо Тъпото

преди 13 години

Готов съм да стана и аз...колонизатор в Либия.Да ми заградят 100 кв.мили отпустинята,да ми дадат 100...камили с камиларите,да ми...преведат флогчето наКадафито,само от една...швейрцарска банка;жени и шатри,сам ще си...намеря.

1

Анонимен

преди 13 години

НАПЪЛНО Е ПРАВ КАДАФИ.НАИ ВЕ4Е САЩ ИСКА ДА НАПАДНЕ ЛИБИЯ,ИЗБИЕ НАРОДА,ОГРАБИ БОГАТСТВАТА И ТОГАВА ДА СЕ ОТТЕГЛИ КАТО ЦАР -ОСВОБОДИТЕЛ.