204

Анонимен

преди 13 години

t.e slagat si silikonova slanina hehehehehhheh

203

Оле затвори очички

преди 13 години

209 Напълно съм съгласна с теб. Аз лично съм забранила на детето си да слуша чалга, дори вкарах и стресиращи методи на тази забрана, за да се спазва. Не може курвенското поведение, разголеността, пошлите текстове, *** и тъпани да определят народопсихологията. Явно сме ПЪЛНО ШКАРТО щом се задоволяваме с боклучави изпълнители на посредствена музика и сме готови да изпадаме в транс от силиконови джуки, цици, оперирани носове, присадени коси и изкуствени мигли и нокти. Боже пази България!

202

абе...

преди 13 години

....човек слуша такава музика от каквато има потребност.По вкус и по цвет,товарищи - нет!!

201

tsvety

преди 13 години

Нищо ново. :)

200

5656

преди 13 години

i na6to prasence taka si be6e,red mesce red slaninka.xaxa

199

Анонимен

преди 13 години

До 204Интересува ме...дори много!!Интересува ме че твоята липса на вкус за музика,порно *** които наричаш незаслужено "певици" ще промиват мозъка на моето дете и ще ме карат да се срамувам че съм българин бивайки в чужбина.Интересува ме,че чалга културата превърна от младите хора сбирщина от *** и тарикати чиито единствена цел в живота е да направят някаква далавера или да хванат богат чичко и да въртят *** до припадък в замяна на луксозен живот.

198

zloto

преди 13 години

ПЕЯТ?!? Вие, наистина ли си въобразявате, че те пеят? ХАХАХА, преди няколко месеца една снимка обиколи мрежата. Снимка, на която една от тези к***и беше хванала микрофона наобратно и се напъваше да грачи. СУС на чалгата, слушайте рок и метъл и понаучете малко английски за да не питате, какво по дяволи те пеят тия. После не искам да чувам коментари, че само грачели. Вземете един ПИНК ФЛОЙД и си преведете творчеството им, слушайте музиката им и ще останете очаровани. Хайде, със здраве ;)

197

123

преди 13 години

Чалгата опростачава хората , води до цинизъм, секс и деморализация, до простащина, срив на ценостната система в душите на най-младите , до разоряването на БЪЛГАРИЯ.

196

Пепа фолка

преди 13 години

Ред сланина, ред силикон ... оппса ооппса ! От това става хубав кючек ! Върви си с винце и джумерки

195

тра ла ла

преди 13 години

Защо насаждате погрешно мнение,че който слуша чалга и гледа турски сериали е неграмотен ,а другите са супер интелигентни!Мелодиите на чалгата са крадени от турски песни!По-същата "логика" турците трябва да са много зле и да нямат нито един висшист и икономически да са много зле,а е точно обратното!Просто ви дразни факта,че около вас повечето хора не харесват онова,което вие харесвате!Това ви кара да злобеете и насаждате "теории",което ви прави жалки и смешни!Какво ви интересува какво слушам аз?!

194

Зрител

преди 13 години

Бе тея освен че надебеляват и не могат да пеят

193

дългоушко

преди 13 години

Важно е качеството на изпълнение.Останалото е декорация.Лека седмица желая !!

192

Джузи

преди 13 години

Интересно кой е наложил този стандарт танцьорките и певиците непременно да са слаби и да изглеждат като клечки за зъби? Май пак се сблъскваме с изкривени представи на българина. По-важно е качеството на изпълнението, независимо песен или танц. Тук, в Кипър, 50 % от аниматорите, които забавляват гостите са ниски и дебели, но досега не съм чула някой да ги освирква за това. Мисля си даже, че един балет от по-пълнички танцьорки ще бъде по-интересен от фините момиченца, които гледаме във всяко шоу.

191

Анонимен

преди 13 години

до 186-явно ти не правиш разлика между БГфолклор и чалга-това явно говори за твоята музикална неграмотност....

190

az be

преди 13 години

" Някои от тях твърдят, че спазват диети, но определено не им личи." А ако са на подхранваща диета...значи се справят отлично!

189

Анонимен

преди 13 години

хахахха, много точно казано

188

ha

преди 13 години

Ралица - такова хубаво име, а такава селска *** да го носи... Хората не се "прЕбират" по принцип, а се "прибират"... Може би ако знаеше какво означават думите в българския език и знаеше как се изписват правилно, щеше да разбереш, че "члалгарките" не ме интересуват и поради тази причина ми се искаше да не чета за бедрата им измежду нормалните новини... Ти се обиди като че ли на лична основа... Чак неудобно да ми стане... ама друг път.

187

Ралица

преди 13 години

Господин Ха,виждам че се пребирате от чалготеката,но моля ви не преобразявайте всичко в ракия,шопска и грозни члалгарки. Забравили сте си очилата.

186

ha

преди 13 години

Господин Велков... да не би нищо да не се случва в тази държава или по цял свят, та сте решили да пишете подобна "новина"? Жени има всякакви; слаби - красиви, едри - красиви, та дори и дебели - красиви. За мъжете важи същото. Вие това едва сега ли го забелязвате? Въпреки че като ви чета, май си падате по човечетата-клечки. В което няма лошо, разбира се, но моля ви, задръжте личното си мнение за вечерта си в кръчмата, не за информационен сайт като този. И пак с правописни грешки, не се излагайте.

185

UK

преди 13 години

Продължавайте да вярвате на Бог Слънце Тиквата. Той ще ви доведе до ранен гроб. Нещастни герберски опиянени чалгари. Гелена,гергана,ивана и съдрана ще се погрижат за ваашето бъдеще.