246

az

преди 13 години

ей , *** под мен , гледай си болното здраве ....*** човек, *** коментар !естествено , че има значение банзиностанцията .

245

Анонимен

преди 13 години

ABE KAKVO VI E VINOVNA BENZINOSTANCIQTA BE LELE EB..TI HORATA!AMI AKO BESE NE V BENZINOSTANCIQ A VUV VAS MAGAZIN PRIMERNO??? KOI E VINOVEN BENZINOSTANCIQTA LI??? PROST NAROD SLABA DURJAVA

244

АСИ

преди 13 години

ТОЗИ ГОСПОДИН ДА СЕ ОПРАВИ И ДА ГИ ПРЕСЛЕДВА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ПО СЪДЕБЕН ПЪТ,ТАКОВА ОБЕЗЩИТЕНИЕ ДА ИМ ПОИСКА ЧЕ СВЯТ ДА ИМ СЕ ЗАВИЕ.СЪД,СЪД И СЪД ДО ДУПКА.НА ЗАПАД И ПО СВЕТА Е ТАКА.

243

нети

преди 13 години

Добре де,защто не съобщите марката и бензиностанцията.Или това,че могат да ни отровят не е важно?

242

3 в 1

преди 13 години

Спираме да ядем и да пием *** от магазините. Избягваме нови отравяния. Ще си прочистим и организмите с лечебен глад. Спестените пари - не при д-р Емилова, а за най-високата лихва в банка.

241

Аз помня друго

преди 13 години

До 238.Разбирам всеки,който защитава някаква идеология на която вярва.Но аз помня онова време.Имаше ли тогава по-голям мошеник от държавата?Не помниш ли "шоколада" със соя,вместо с какао?Не помниш ли пресните салами,към които добавяха най-меките видове хартия барабар с месото?Не помниш ли директивата да се продава и изгнилия зеленчук,та продавачките я цитираха,когато слагаха към покупката на всекиго и негодни за ядене ***?Да не говорим за"общественото хранене"-там се богатееше индивидуално.

240

До Варналия,пост204

преди 13 години

Не знам дали си във форума.Аз се изключих вчера,преди да е поместен потингът ти 204.Сега го видях и искам да изясня нещо,ако 204 е адресиран до мен.Аз не съм участникът,който пише с ник "Болярин",а просто му отговорих с пост.176.После написах постингите 178,181 и 184 само заради това,че се ядосвам на факта,че хората са заблудени от тенденциозно написаните учебници по история.После написах и пост.199,защото е редно да има коментар свързан със статията.Дано човекът се оправи и да накажат виновните

239

Кои4о

преди 13 години

До с 2-3 думи И за това когато си купувахме бира , обръщахме всяка една и вутре имаше мухи, *** и какво ли още не. Коснервите бяха с бонус мишлета и т.н. Дядо ми щеше за малко да умре от една такава бира навермето . Едвам му спасиха живота . Обаче на тези времена тогава нямаше медии да тръбят за всичко . Щяха да му счупят главата на някой ако беше разпространил тази информация.

238

м

преди 13 години

Ейй това е страшна работа! Вече да те е страх да пиеш и ядеш! Къде са ХЕИ да ги проверява?

237

do-bez ime-242

преди 13 години

Edinstvenia fakt koito mogat da izvadiat e che na choveka mu izgoria hranoprovoda i stomaha. Vsichko ostanalo e pod samnenie s falshivi dokumenti.

236

Земевладелец

преди 13 години

Не купувам нищо преди да съм прочел етикета - съдържа ли неразгадаеми кодове и неизвестни хим. съединения избягвам да го слагам в устата си. Всеки е отговорен за собственото си здраве и това на децата си. Внимавайте какво купувате !

235

bai_jordan

преди 13 години

Happy day е на тази фирма!

234

bai_jordan

преди 13 години

Пострадалият бил в компания с още трима, които спрели на бензиностанция ОМВ в квартал "Чайка". Мъжът взел шише сок на австрийската марка "Раух" и жадно го изпил. Течността направо го попарила.

233

трезвомислещ

преди 13 години

По-важен е контролът на хранителните продукти, които ядем ежедневно и отровите от които, дори в малки дози, се натрупват, докато........... не ни пишат в статистиката на заболяванията тук. А не кой откъде внасял цигари и тн.... точно в коя къща ги правели и на кой адрес даже.... Тютюнът си е отрова - с бандерол или без. И за 4.50 - също

232

phreak

преди 13 години

ми прочети по-надолу бе кой журналист ще ти каже такива подробности ти за конкуренция и маркетинг чул ли си бе?

231

Иван

преди 13 години

Дано човекът да се оправи.И тогава да осъди фирмата с много сериозна сума.А държавата да изтегли от пазара всички продукти на тази фирма,защото не се знае кой ще бъде следващия.Това следва да се направи и като наказание и с превантивна цел-да внимават останалите.Защото г-да управляващи следващите може да сте вие или вашите деца нали?

230

bez ime

преди 13 години

Nqma li nai nakraq da se nauchite na jurnalistika .Izlojete faktite .Klent na benzinostanciq (ime na benzinostanciqta)se e natrovil sled upotreba na (ime na produkta).Celta e da se informirat horata.Tova se naricha Jurnalistika.

229

Анонимен

преди 13 години

Бензиностанцията няма никаква вина, заредена е със стока, както обикновено. Можеше да попадне в друг обект, въпросът е дали няма и други "неизмити" добре бутилки. Този човек е извадил лош късмет, но същевременно е спасил някой друг, можеше да е дете.... Фирмата да се огласи, и да плаща ЯКИ глоби. Нали сме членове на ЕС. Равноправни или не???????????????

228

Ozzy

преди 13 години

Сокът е RAUCH.Бензиностанцията е OMV - Варна, кв. Чайка. Журналистите на съобщават такива неща.

227

Shark

преди 13 години

до 235 Всичко ще спра да купувам ако трябва. И мляко, и сирене имам откъде да взема домашно. А бебешките храни?? Ми то навремето децата все с бебешки храни са хранени нали. Затова не са имали алергии и са били здрави.