160

Анонимен

преди 13 години

200 мисля, че си заслужаваш бан.. Чао !

159

Анонимен

преди 13 години

Георги !почва да ми писва от теб. Аман от *** ! Ай сиктир или ще има бан !

158

Анонимен

преди 13 години

георгиоще по жалко е тогава. Увреден си от най ранна детска възраст. Родителите ти заслужават обществено порицание.

157

Георги

преди 13 години

Да бях пубертет ... иска ми се, честно. :)

156

Анонимен

преди 13 години

Нека да влязат в ЕС да видим как ще се правят на комити. Те живеят в някакъв измислен от тях свет на комити и войводи. Сърбите са съвсем друга история на бившо кралство и държава.

155

Георги

преди 13 години

Анонимни тинейджърю, аз ще ти пожелая лека вечер. С това ще се похваля, защото друго не ми остана. Освен къщата на "шишковата", апартаментът до СУ и голяма част от библиотеката на СУ. Вземи си налей малко мозък в главата, наистина. Защото така не се различаваш с турците, които се събират вечер до Катедралата (може би у вас). :) Чао чао, товарищь

154

Анонимен

преди 13 години

Нема да стане да се правят на комити и войводи. Ей в кое време живеете ? ! С усмивки от старите ленти...

153

9999

преди 13 години

Каква македония ви гони бре?Тая временна държава е съществувала само 20 години от -340 до -320 година? Македонците и сърбите са българи,дори русия е създадена с помоща на български благородници

152

Пловдивчанин

преди 13 години

Тя и баба ми е от Солун, но като са ги клали през 21 година са дошли в България(защото според теб е македонка),и сигурно защото и те са били националисти!!!Смешни сте такива, като теб и твоят гуру Сорос!!!

151

Анонимен

преди 13 години

Георги :))))) Зависи от стаите. Моите са около 120 квадрата 2те, по 3 метра високи. Къща в близост до Катедралата - не че се хваля, но има защо. Ти, освен с абонамента за вестник Шок , с кво друго ще се похвалиш като интелект и прочетени книги ?

150

dedo

преди 13 години

Какви македонци, какви пет лева? Няма такава държава. По-скоро тия, дето си мислят, че са такива, да си помислят добре колко дълго време ще удържат албанската експанзия, ако ние не им помагаме?

149

Анонимен

преди 13 години

Затова е добре Македония да я признаят, да стъпи в ЕС. И да престанат да се правят на войводи и комити.

148

NEMO

преди 13 години

Kак да приемеш че си наследник на Александър македонски виден гръцки герои това само бюрм(баси дългото име за държава)могат да го направят.Но не чакаите те си поканиха и цар от иран или афганистан не се сещам сега.Пълна трагедия е тази държава не виждат по далече от носа си.Не виждат че албанците ги асимилираха и сега търсят македонци в България.Аре бегаите от тук ходете си в измислената държава.

147

Анонимен

преди 13 години

Първият коментар под статията във вестника към 13,46 ч. гласи: Дори за кучетата почнаха да вадят български паспорт, по-практично било.. и някой ще прави коментар, че Македония била по-добро място от България. Море, за срам сме, в изолация, което означава не само, че е по-добре човек да е българин, но било по-добро и куче да си, българско да си.

146

Георги

преди 13 години

Представи си ... 2 стаи не вършат никаква работа. Тъжно, но факт. Да, докато не прочетеш малко книжки, не от Белослав, а от Кичево ще бъда. А за национализма - да, разберете че пречи. Той е деструктивен, а не градивен. Национализмът не е патриотизъм. Разграничавайте тези две понятия.

145

Пловдивчанин

преди 13 години

Явно си толкова прехласнат по Сорос, че с неговите идеи(разбирай икономически)си мислите, че можете да промените историята!Но не всичко е пари, бедни ми приятелю!!

144

уточнение

преди 13 години

Сега, в България живеят хора с различно потекло и корени. Това е съвсем вярно. НО Америка е преселническа страна, всеки който живее там Е ПРЕДИ ВСИЧКО АМЕРИКАНЕЦ , а произходът е различен.Така че ако някой се чувства македонец, ПАК Е БЪЛГАРИН. Всеки може да имигрира където иска и да си търси правата.

143

Анонимен

преди 13 години

ГеоргиИмам около 2 стаи, на които стените са изцяло в рафтове с книги. Освен това имам около 10 кашона пълни с книги. Освен това имам още толкоз книги раздадени насам натам :))) Явно не съм сгрешил ! Ти си от тия 'варненци' от Белослав, Девня и т.н..... ***, току що открили сребърните лъжички ! С Една Дума - жалки същества!

142

Анонимен

преди 13 години

Национализмът е много вреден, момчета. Спира развитието.Момчета българи, лоша работа е национализма ! Вервайте ми ! приемете, че сте МАКЕДОНЦИ, влезте в нашите граници и ще се оправите !!!

141

Георги

преди 13 години

172, погледни по-назад в коментарите. :)