64

Анонимен

преди 13 години

Ти или си сляп или си ***? Къде прочете,че мъжът й преписва всичките успехи на нея? Копирай ми моля! И междо другото,съжалявам ,че ще разстроя мъжкото ти его,но жена е "първият човек, който е награден с две Нобелови награди и е една от двамата нобелови лауреати, на които са присъдени Нобелови награди в две различни области на науката"

63

до № 56

преди 13 години

Като си такъв любител на пикантериите в науката - да кажеш нещо за Милева и Айнщайн? Или не ти оттърва да коментираш това!

62

дсфгйхфтърт

преди 13 години

оле оле плаче ми се: bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%9A%D1%8E%D1%80%D0%B8 - на образозаите се.И пак казвам - прочетете за мъжа и, и защо преписва всичките успехи на нея.

61

до № 56

преди 13 години

Боже какъв си комплексар... Като говориш глупости - чустваш ли се по-велик? Ако персонално няма с какво да се гордееш - гордей се тогава с факта, че си мъж :)Всеизвестен факт обаче е, че зад всеки велик мъж стои една жена - и те винаги са опитвали да остават в сянка, радвайки се на успехите на своите любими мъже.

60

До 56

преди 13 години

Смешнико Ирен Жолио-Кюри е дъщерята на Пиер и Мари Кюри, получава Нобелова награда за химия през 1935 за това, че открива изкуствената радиоактивност. Вземи се скрий някъде.

59

Да, да

преди 13 години

Като си глупав, то е завинаги :))

58

do 44

преди 13 години

А случайно не знам дали ти е идвало на ум,че няма жени убийци,изнасилвачи и т.н. Сигурно пак защото са прости?

57

варна

преди 13 години

ааа...хм, забравих какво исках да кажа...

56

Do 44

преди 13 години

Нали се сещаш,че в периода,когато са правени тези революционии открития,жените са нямали право да се изявяват.Мога да ти дам пример-Жана Д'арк(изгорена на клада) А да не говорим,че ако има мъже без работа,то жените имат не леката задача да раждат и гледат деца....

55

до главните букви

преди 13 години

Сложих минуси на всички, които пишат с главни букви и си мислят че така казват нещо много важно - нито ги чета, нито ще си направя труда - уважавайте четящите !

54

до гошо

преди 13 години

Гошо ***, добре, разбрахме за Шопенхауер, ама каква връзка правиш със случая тук и компромиса ??Туй не ми става ясно....

53

ДО 54

преди 13 години

МАРИЯ КЮРИ НИЩО НЕ Е ОТКРИЛА ДОБРЕ ,ЧЕ Е БИЛ МЪЖЪТ ПИЕР КЮРИ И ДА И ПРЕПИШЕ ОТКРИЕТИЕТО ОТ ЛЮБОВ.НЯМА ЖУЛИЕТ КЮРИ *** КОЗА.ТОВА ДА НЕ ВИЕ ЧАЛГАТА,ДА ИМ ЗНАЕТЕ ИМЕНАТА *** С *** И ИМАТЕ ПРЕТЕНЦИИ ,ЧЕ СТЕ ЛИЧНОСТИ,МАРШ В ЗАБВЕНИЕ ЧАЛГА,ПУКНИЦА И НАРКОТИЦИ И СЕКС САМО ТОВА ВИ ВЪЛНУВА ОВЦЕ.

52

тони

преди 13 години

Естествено, че се съмняват...нали те лъжат постоянно

51

крис

преди 13 години

жулиет кюри ;)

50

Анонимен

преди 13 години

Какъв съм?

49

Аз пък

преди 13 години

Да, мъжете се хвалят. Само прочети коментарите по-надолу. Какво мислиш значат всички тези изказвания, ако не израз на мъжкото превъзходство над жените? Ти правиш същото - казваш, че жените не са умни като мъжете и че са пълни с комплекси.

48

До:49

преди 13 години

Така,като ти чета глупостите ми става ясно за висшето ти образование и за теб самия.

47

Аз

преди 13 години

Не мъжете,а жените са тези с комплексите.Тва дрешки,парцалки,разкрасявания,цапотене,маникюр,педикюр,обезкосмяване и още най-малко 1000 неща.Ако някоя жена направи нещо значимо(колкото и рядко да се случва)то започват едни сравнения,едни чудесии и те не с кого да е,а с мъжете.И защо питам аз?Комплекси а?Мъжете,като правят почти всичко хвалят ли се колко са по-добри от жените?Не нали?На кого са нужни тези сравнения мъже/жени.Май само на комплексарите.Умния човек си живее живота без подобниГлупости

46

Анонимен

преди 13 години

Не казвам СМЪРТ ЗА РАБОТОДАТЕЛИТЕ, а СМЪРТ ЗА К А П И Т А Л И С Т И Т Е ! Извинявай, ама аз съм човек и личност, а не робот и роб! И аз мога да се разболея, и аз имам лични проблеми понякога, които налагат да отсъствам от работа. След като аз работя за някого за да може той да трупа състояние, и той трабва да се съобразява с мен и да ме уважава. Аз съм с висше образование, дълго нямах работа, защото не намирах работодател който да ме уважава, а не експлоатира.За щастие сега намерих и съм щастлив

45

фгхгй

преди 13 години

Прочети за мъжа и, изащо той и преписва откритието.