36

до няма

преди 13 години

Какво значи "АКО БЕШЕ"...ами не е станало. Момчето се е отрвило само заради своята глупост! Най-вероятни дори няма личен лекар, ако е здарвно неосигурен или просто го е домързяло да отде!С това "АКО" напарво ме убивате от смях и се сещам за лафа "ЕХ, ако Левски беше с ботуши..."

35

няма

преди 13 години

Кой прави тест за алергия при изписване на антибиотик? Вероятността личният лекар да беше изписал СЪЩИЯ антибиотик е не по-малка от 20%, като се има предвид, ме масово изписваните антибиотици са не повече от 5. Само че ако това се беше случило след консултация с лекар, сега всички щяхте да виете УБИЙЦИ!

34

Бълхарин

преди 13 години

До 32: Специалисти е в кавички! Очевидно не става въпрос за лекари!

33

д0 28

преди 13 години

до 28 - напротив виновно е. Не бива да се лекувате сами с антибитици! Още повече, че напоследък лекарите много рядко изписват антибитици при лечение на такива вирус като грипния. Ако пиете сами антибнитик се получава малко като руска рулетка. Или ще уцелите сами това което ви нужно или не...А като не уцелите - това е резултата. Имайте малко повече доверие на лекарите в крайна сметка.

32

Bylgarin

преди 13 години

Споменават се "негови близки специалисти. Това са близки лекари които са го посъветвали, а че всички лекараи са търговци на здраве и за тях пациентите са ходещи портфейли това е 100% вярно!!!

31

Инкогнито

преди 13 години

До 29: Какво пък ти е виновен антибиотикът на теб? Става въпрос за алергия, не за натравяне...

30

XYZ

преди 13 години

до 23Къде е този твой доктор че да се запишем при него ?Щото такива не се срещат вече често ....

29

убийци анти-биотици

преди 13 години

Това е само един пример какви "медикаменти" се внасят от фармацевтичните фирми....

28

do 23

преди 13 години

ami qwno imash organizym,koito ponasq vsichko.ima hora,koityo sa adski alergichni kym mnogo neshta i da ne mislish,che lichniqt znae.nikoi ne izsledva za alergii,koeto e mnogo typo.imam dete na 2 god. i znaesh li kak razbirat kym kakvo e alergichna-ami ako se obrine ot dadeno lekarstvo,znachi e alergichna.taka che momcheto ne e vinovno,che se izrinalo,no vse pak e po-dobre chovek da otide na lekar,pone shte ima kogo drug da rugae,kato se opapchivi

27

ДО 26

преди 13 години

МЪЛЧИ *** :DКАЖЕТЕ ГО ТОЯ АЛЕРГЕТИК ТА ДА НЕ ГО ВЗИМАМЕ.

26

до 25

преди 13 години

Още един.... Антибитикът се казва "Глупотин". Съветвам те да не го пиеш!

25

Анонимен

преди 13 години

КАЖЕТЕ ГО ТОЯ АНТИБИОТИК ТА ДА НЕ ГО ВЗИМАМЕ И НИЕ

24

Анонимен

преди 13 години

ГОРКОТО

23

до в*ти докторите

преди 13 години

Ами ти или си *** или никога не си ходил на лекар. Как пък моят лекар нито веднъж не ми е изписал нещо, което да ми навредило? Как пък само моят лекар преди да ми даде антибиотик проверя дали нямам някаква алергия в картона ми!Защото там е записано от какво съм алергичен!!!. А ако там не пише, ме пита дали съм алергичен към нещо??? Не ви ли писна да плюете по докторите бе? Не стига че се лекувате сами, като тоя умник ами като стане белята, пак докторът ви е виновник!!!Защото щял да изпише същото лекарство, което вие си мислите, че правилното??? Ами като не харесвате лекарите лекувайте се сами или ходете по екстрасенси. Много *** хора има в този форум! Честно!

22

от 18

преди 13 години

Ами те ако имаха с какво най-вероятно щяха да си платят.

21

do 16

преди 13 години

прочети ми коментара .... номер 13 е, щото доктора ми сметка, че след като имам алергия към 3-4 вида, към другите 3 няма да имам ... но 1 месец не можеш да ям като хората и ми беше яко зле ... изчистих го най-накрая и сега съм пушка слава Бога...

20

Здравноосигурен

преди 13 години

Здравнонеосигурените също ходят на лекар, но си плащат.

19

gft

преди 13 години

какво, да си плащат като не са осигурени.

18

Анонимен

преди 13 години

"За да се избегнат усложнения или прием в болниците, докторите препоръчват при симптоми, които налагат търсене на медицинска помощ, хората да не се колебаят да я потърсят и в никакъв случай да не прибягват до самолечение."A какво да правят здравнонеосигурените? Това са почти милион души!

17

Инкогнито

преди 13 години

Тест за алергия се прави елементарно - драсваш вътрешната част на ръката си със стерилна игла, така че да нарушиш целостта на епидермиса там и намазваш мястото с разтворен във физиологичен разтвор антибиотик и чакаш 20 минути. Ако мястото се подуе, има проблем. Така се тества и в болниците, не е мое откритие. Който е приемал антибиотици венозно, ще потвърди, че е минал през тази процедура.