54

виновен

преди 13 години

На ГериМедицината ни куцакато счупена каруца!Вместо бели Хипократи-некадърници, джелати!На болните са черни дните,а те измъкват им парите!Ще се оправи ли туй хора,щом няма лекари в затвора?Стига убити деца!стига *** на свобода!В Г. Оряховица- само умряло!?В хладилника душата сдало!А това тук -умори го некадърен бял ***!Вместо само да скърбим,да си траем и мълчим!Да се вдигнем смело, хора!Бялата мафия е за затвора!13.01.2011г. ФениксВ памет на ГериСъдии и лекари осъдени няма!В туй състои се голямата драма!С неверни експертизи, адвокатски плеади,гарван гарвану око не вади!А пък всички ние, под "лекарски ярем",или ще се борим, или ще да мрем!Това е за нас дилемата голяма,защото от здравето по-важно няма!Колко пъти още ще трябва да скърбим?По-добре е всички да се обеденим!Лекарските грешки не можем да простим!Мафията бяла, нека победим!13.01.2011 г. Феникс

53

Анонимен

преди 13 години

Разбрахте ли сега, че най-много реват срещу подслушването тези, които имат какво да крият и се страхуват.И стига с тези кухи приказки за Биг брадър и подобни. Служби е имало, има и ще има навсякъде.

52

Анонимен

преди 13 години

Щеф на СГС разрешил.А на него кой му е наредил?Ако се почне оттам, може и да се стигне до Гоце.Правителството настъпа много интереси и задълба дълбоко в комунистическата тиня.

51

Бирман

преди 13 години

Б.Б -Боко - Бирата

50

ТАШУНКО САПА

преди 13 години

За съжаление Д.Донев не е жив.От тази снимка и СРС-та щеше да направи филма "Тримата глуп... 2"

49

AcOrP

преди 13 години

Ми с тяхните камъни по тяхната глава... Защо-та има многоо.... А в затвора няма да влезе никой. РЗС/Галерия или там които ги има тия СРС-та да ги изпратят на ЕК за независим анализ, просто да се види в БГ дали няма да кажат монтирани са а международните експерти да кажат,че са автентични.

48

Анонимен

преди 13 години

набързо малка сметка председател на СГС + разрешение за СРС = председател на ВАС ? или аз не мога да смятам ?!

47

Боби

преди 13 години

Версията за монтаж на записа и манипулирането му много яко се клатушка и е на път да се срути... Както беше изнесено в общественото пространство - явно така са си говорили...Бай ви Алеко го е казал преди 100 и кусур години: "Всички са маскари." , щом се оцапат във власт добавям аз.

46

Анонимен

преди 13 години

Минусите няма да променят констатацията - какво да правим с минусите в това общество.Ако са под 15г - има надежда - може да се развият.Ако са над - какво правим, с ужас пита хроникъорът.

45

Анонимен

преди 13 години

Въпросът е какво да правим с ***,които между това- да имат премиер,който не извършва престъпления- и да имат Бойкос фанатична вяра се прекланят на непознатия в живота, но иначе така симпатичен по телевизията образ на Бойко.Бойко ще се разнесе като неприятна смрад, но тези другите - с тях какво правим. Явно не искат образование - какво...Не може да има гражданство където акълът стига до 3 книги в живота.

44

Анонимен

преди 13 години

Хе-хе!Аз го постах преди, но ми го изтриха, че гербавите са толкова прости, че не знаят древната мъдрост, че всяка тояга има два края.:)

43

НЦИОМ

преди 13 години

НОВА ПОДРЕДБА НА ПАРТИИТЕ:ГЕРБ ПАДА НА 9%РЗС СЕ КАЧВА НА 7%

42

Фадромата

преди 13 години

А бе, аз за СРС-тата не вярвам, ама за апартаментите вярвам

41

Тялото

преди 13 години

Висша форма на некадърност: Когато собствения ти противоконституционен закон те изяжда главата.КОгато искаха да подслушват всички не помислиха че и тях ще ги подслушват.

40

Анонимен

преди 13 години

За всички СРС-та има специален, непубличен списък.Зад тях стоят писмена молба, най-често от прокуратура и писмено съдебно решение за разрешение или отказ.Тези СРС-та вече е доказано,че са били поискани и разрешени по официален път според написаното.А защо излиза в някакъв вестник вместо да се САМОСЕЗИРА прокуратурата и да разследва защо премиерът злоупотребява със служебно положение-престъпление по НК - отговорът е ***. Сегашните герои контролират прокуратурата - затова едно вестниче е по-независимо от нея.Вашите герои селски маси ОТНОВО СА НАД ЗАКОНИТЕ.

39

до 42

преди 13 години

....пак съдии са намесени, защо ли не се учудвам, как СРС-тата са попаднали в принцеса Янка...Ха-хаааа!Ми той съдията дето е подписвал е същият, който го "избраха" безалтернатовно за шеф на съда после.К'ва Янка бе!Човекът явно си е заработил поста подписвайки денонощно разрешения на МВР за подслушване.Размирисването не е от него.Според мен - просто системата за подслушване толкова се е разпростряла, че някъде по веригата неизбежно е дала фира.И утече работатааа....

38

Анонимен

преди 13 години

Хахахахм, пак съдии са намесени, защо ли не се учудвам, как СРС-тата са попаднали в принцеса Янка...... Кой държи съда- червените.....

37

Анонимен

преди 13 години

Има ли някой да вярва ,че ако тръгне да се прави каквато и далавера да е ,да се коментира,ръководи и работи по телефон?При условие, че се знае за подслушване и всички тел.карти са с име!

36

no name

преди 13 години

Какво стана в тая държава, бе хора?

35

Иван

преди 13 години

Защо наистина тези СРС-та не излезнаха първо в Парламента или в съда, а излизат от Дачков ? Дачков е драскач на Яне и Алексей...