179

Анонимен

преди 13 години

Да ще го напусне двореца по куково лято. Ама куковото лято и за нас като че ли няма да дойде.

178

пенчо пенев

преди 13 години

До: МиленМиленчо, не е цар Симеончо, не е цар, само така му е прякорът!

177

Анонимен

преди 13 години

Браво на ГЕРБ това са *** на БСП и далаверите

176

GLEN

преди 13 години

Съд до дупка и да му се забрани да стъпва в БЪЛГАРИЯ!!!Какво върнаха гърците на братовчед му??????Един гол!!!!

175

Анонимен

преди 13 години

Защо го наричаме ЦАР, какъв цар ни е този потомък на Фердинанд по чиято вина България е претърпяла големите си катастрофи? Вън от пределите на Родината ни! Симеон не е българин и няма право да се нарича такъв, когато му е удобно! Нека младите хора да знаят и да помнят, че фамилия Сакскобурготски трябва да бъде споменавана само с омерзение.

174

Анонимен

преди 13 години

"САКСКОБУРГГОТИ" - превод: род който винаги е живял на гърба на другите, с добре прикрита *** история и окървавени ръце! Все пак Бългаския народ си го избра Симеончо, тази сова ***! Всеки народ си заслужава управниците!

173

Анонимен

преди 13 години

Много е писано за Българите в чужбина, но за да се разбере трябва да се преживее.Искам да добавя само една частица която би могла да осветли проблема.Българите в Чикаго ходят до нашата черква да хапната кюфтета и кебабчета и да послушат чалга. Има различни хора - от общи работници и шьофьори на камиони, до финансисти и лекари. Тъжното е че повечето дори не влизат в храма да запалят свещичка, а плюскат кюфтета в двора.

172

Анонимен

преди 13 години

България е република и няма цар. Симеончо е цар на хазарта и пилеенето и скоро ще профука окраденето.

171

галактика

преди 13 години

до 179 - КАЛТ ----- Уважавам чувството Ви в първото изречение ------ Останалото, което пишете е тъжна истина ----- Приятен ден

170

KALT

преди 13 години

Българин се чуствам. За разлика от хора които за два месеца забравят Български език, милиони Българи има по света но се правят на местни и стават за смях. На нас ни личи от доста далеч...............

169

реалист

преди 13 години

Само една леееека поправка: Повечето имоти ги върнаха на царя ПРЕДИ да дойде на власт. Тогава всички се надпреварваха да му лижат краката, включително и обичния от целокупния ни народ в момента премиер.Сега всички са много смели и гласовити, но ми е страшно любопитно КАК и по кой закон, ще успеят да му вземат и 1 кв. метър върнат от самите тях имот.Замо чакам да започне сиира и да ги слушам после, ако изобщо се стигне до дело, с какво ще се оправдават, като загубят и кой ще им е крив.

168

Милен

преди 13 години

Ще напусне ли Царя двореца "Врана" - какъв Цар бе, какъв? На какво? Къде е цар? Къде му е царството? Баща му може да е бил цар, ама над 65 години го няма вече царство му, а този дърт *** никога не е бил цар. Защо така му викат. Спрете вече с това "Царя това, царя онова...", няма цар, на какво е цар? И трябва да върне всички тези имоти според мен и да си разкара скапаното използваческо семейство от държавата ни - те не са никакви благородници (царски особи )вече, толкова са колкото и ние.

167

Анонимен

преди 13 години

Къде беше държавата, когато му даваха имотите на Симеон? Защо тогава спеше, а сега подир дъжд качулка? Всичко, което е заграбил този червендалко трябва да му бъде отнето и да бъде лишен от правото да идва в България, защото и той като дядо си Фердинанд е виновен за състоянието на държавата ни. Още звучат в ушите ми думите му на въпроса дали ще има материални претенции -"КАК, В СОБСТВЕНАТА МИ ДЪРЖАВА" - сиреч НЕ, А ТО КАКВО СТАНА, ТОЙ ПРОСТО ЗА ТОВА БЕШЕ ДОШЪЛ ДА НИ ДООГРАБИ. ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ.

166

Анонимен

преди 13 години

до галактикаНЕ СИ КРИИ ЖЪЛТАТА КНИЖКА,АРЕ БЕГОМ ОБРАТНО В ЛУДНИЦАТА.

165

белогвардеец

преди 13 години

нямат спирачка болшевиките еврейски. начело с яне янев и тракториста. навремето плазмодия яне пусна измишльотината че царя бил комарджия и не нам къв си и всички повтаряте като махленски клюкарки.

164

галактика

преди 13 години

до 159 - КАЛТ - Така е - за чиста и свята република ----- Но каква е тя ДНЕС - нима е чиста /макар и без цар / ---- Добре, че все още за милиони българи е СВЯТА

163

Pesho

преди 13 години

Div balkanski narod. Prost i glupav.

162

gotin

преди 13 години

Нека съда вземе всикчко, което царя е заграбил. Дъртият мошенник, дойде, лапна имоти и гори, оака държавата и пак се върна мръсника в Испания. Какъв цар ни е, бре хора??? Чак пък толкова ли сме овце???

161

галактика

преди 13 години

до 156 - не си кривете душата ---- Царят не е обещавал, той допускаше, надяваше се това да се почувства ----- С останалото в коментара съм съгласна

160

Анонимен

преди 13 години

Ще напусне ли Царя дворецаКРАДЕЦА НИКОГА НЕ ВРЪЩА КРАДЕНОТО, АКО НЕ МУ ГО ВЗЕМАТ И УСЪДЯТ.