94

до 94

преди 13 години

до 94: обаче е настъпано, и ние сме вътре.

93

Анонимен

преди 13 години

Не знам дали само аз мисля,че тази "българска роза" прилича на ***?!?

92

dedo

преди 13 години

има две системи за поддържане на контрол над човеконаселението -като в германия, където се извеждат основно позитивни новини и хората биват научавани да вярват, че всичко е наред.като в българия, където хората остават без сили, защото ги заливат с гадости относно кой кого пребил на село, и ги учат, че живота е страшен хаоси двете системи манипулират по различен начин. кофтито е, че нашата е болезнена и неприятна...а "авторката" на тая "статия" не знае на кой свят е.

91

Biro

преди 13 години

Преди години имах една работничка, чието единствено занимание беше да идва и с трагична физиономия да съобщава общоизвестни факти. На въпроса защо го прави, отговаряше, че не може да гледа и да не каже, че нещата са неправилни или много зле.Авторката на статията също е решила, че като събере общоизвестни факти от близкото минало ще се получи добър журналистически материал. Каква обаче е нейната позиция? Какво предлага, за да се променят нещата? "да ги изхвърлим" Кого? Целия народ? Несериозно е.

90

АМИ

преди 13 години

Няма по-красива страна от България

89

луна

преди 13 години

Статията ми харесва, но като журналистически материал ---- Не ми харесват фактите, но за съжаление те са си истина --- Не ми харесва и *розата* - изобщо не прилича на роза ---- Някой така хубаво би я нарисувал, сякаш този, койтоя гледа би усетил и нейното ухание ---- А за надписа мисля, че освен на английски, би могъл да бъде и на български

88

Български Войн

преди 13 години

Всички тези гадни новини по медиите са платени само да ни разбиват и да ни унищожават националното самочувствие....всичко е платено от ционистите!Не им вярвайте!

87

BG

преди 13 години

"...Излиза, че почти половината от всяко следващо българско поколение незабележимо, но последователно ще се превръща в човешки примитив", т.е. ***

86

edin drug

преди 13 години

Кой ви плаща за тия статии бе...?Пове4ето статии в тоя сайт нещо намерисват на ... пропаганда.Прав е Бойко,4е се наливат огромни суми срещу него

85

mr_cec

преди 13 години

Вижте това интервю със Петър Стоянов също:

84

mr_cec

преди 13 години

Статиятя е написана много добре. Тъжното и потресаващото е, че реалността наистина са такава каква е написана там..... наистина тъжно и страшно и потресаващо. Жалко е, че живеем в такава държава и че така се изкриви морала на българите :(Вижте това интервю със Оетър Стоянов също:bibliata.tv/video/0132c6c43acbd68/ПЕТЪР%20СТОЯНОВ%20ЗА%20ПРЕХОДА,%20ВЯРАТА%20И%20МОРАЛЪТ,%20ПРОТЕСТАНТСТВОТО%20И%20РОФОРМАЦИЯТА

83

гуньо

преди 13 години

Тъжно .. и страшно .. но истина.

82

Tina

преди 13 години

Тенденциозното отношение на "българските" медии към България и българското е просто потресаващо!Ваша задача е да рекламирате страната, да градите самочувствие и увереност у българите, да поддържате българщината, да ограмотявате, да учите, да подкрепяте!Вместо това - само плювни по България, обиди, втълпяване на срам и пълно заличаване на гордостта да си българин!

81

боян

преди 13 години

евала за тая статия. ама сме дотук. лаем по форумите, джавкаме се и се плюнчим напето-анонимно, и си търпим всичкото. все едно гледаме някакъв филм - в интернет, по новините, във вестниците четем за него - ама не го припознаваме като наш, а като чужд някакъв. еми няма да се променим, докато не вденем, че това е НАШИЯТ филм. ама като гледам нивото на грамотност, включително и тук, не само сред учениците - и не виждам никаква идея за светлина в близкото и не толкова близко бъдеще...*** народ..

80

Анонимен

преди 13 години

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ПОЛОВИНАТА НИ ДЕЦА СА НЕГРАМОТНИ! Все пак половината ни население е от ромски произход. А за една част от другото по-важни са ТВ Планета и чалгатеките.И все пак си мисля, че ако ние не рекламираме страната си, няма кой друг. Докато самите ние я оплюваме никой няма да ни приеме на сериозно.

79

бай Ганьо

преди 13 години

до78 Ти на коя държава си гражданин ?

78

1985

преди 13 години

i az nerazbrah za6to e napisana statiata.kakva cel ima.ne e ni6to novo.NE SUM VPE4ETLEN

77

Анонимен

преди 13 години

Истината е че държавата е *** защото българските граждани са ***. Рибата се вмирисва от главата но в български вариянт цялата риба вони.

76

Посерко

преди 13 години

Да не си мислите, че алкохолния турист го интересуват всички тия работи?

75

бай Ганьо

преди 13 години

Най-самокритично настроените хора на земята са българите. За това е виновна гадната комунистическа пропаганда за интернационала ,която сега я наричат глобализъм.Посредствените журналисти плюят народа и страната си и се смятат за интелигенция,авторката на тази тъпня да бяга в Афганистан!