401

bb

преди 13 години

Като не щеш бабаитлък, освободи бабаитите от НСО и се разходи сам пред НДК да приемеш народната любов!

400

проект АБВ

преди 13 години

Един дълъг, заострен и чепат отзад ти трябва Гоце. така както те *** доган.Ограби страната турско *** *** и руски гъзолизец - нищо против руснаците, против срещу лакеите им.

399

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

От къде да се почне и накъде да се върви?За да се отговори трябва да се дефинират вечните интереси на третата българска държава.Второ ясно да се каже,че така нареченият преход е реставрация и реванш на силите загубили втората световна война,за България се изразява в налагането на планът "Ран-Ът".Възраждане без съд за изпълнителите на антибългарският план през 20г. на грабеж и погром не може да има!Другото е поредното продължение на геноцида над нацията,евроатлантическо еничарство!

398

в Г*Зъ

преди 13 години

Олигофренията е всеобща. Из България се подмятат парцали. Един *** цапа, след него тутакси друг *** бърше, но тъй, че цапаницата става още по-непрогледна. Явява се трети ***, който се опитва да произведе от цапаницата картина. Предполага се, че колкото по-високо е нивото, толкова по-нищожно е внушението.И представяте ли си, случва се пред погледа на натовските и европейските посланици, които със сигурност вече се чудят в държава ли са акредитирани или в долнопробна кръчма.

397

Анонимен

преди 13 години

В какъв смисъл "силна държава",?, хората ще са доволни и на спокойна и приветлива скромна държава.

396

Анонимен

преди 13 години

Георги Първанов агент ГОЦЕ),е получил луксозна недвижима собственост като подарък от оръжейния търговец Петър Манджуков, собственик на социалистическия всекидневник Дума и носител на ордена Стара планина (връчен му от същия Първанов за заслуги в отношенията с Русия).

395

Анонимен

преди 13 години

Съгласен, Мая президент ама на кво? Освен за пощипване комай за друго не става

394

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ(ДС)

преди 13 години

Ей заради такива сме в тази мръсотия до шия. Те като блатните животни се чувстват добре само като са в смрадта. А на нас, българите, ни е нужно друго в този момент: нужно ни е пречистване. Трябва да се спасим от гнилостта на отвратителното блато, в което съществуваме от десетилетия. Насладихме му се даже в излишък. На нас ни е нужна чистота. Нищо друго

393

ИСТИНАТА

преди 13 години

Мафията прави опит да се легитимира като постоянно властваща и безалтернативна в България, като политически модел. Президент, ex-премиер, братя Галеви и ex-вътрешен министър намериха общия си противник в лицето на Европа и българската опозиция. Лъжливите опити за реформи доведоха до още по-дълбока обществена криза.Колкото по-агресивно отрича един политик своята причастност към сенчестия свят, толкова по-сигурно е, че е нагазил в неговата помия.

392

вгз

преди 13 години

АБ..В..ГЗ................ съветските *** ще изорат света за да угодят на кремълската мафиятаие.Не ги претисняват всичките мъки,които българите търпят вече 65 години.На всички,които умишлено и с корист доведоха прекрасната ни страна до това състояние и продължават да го правят вкл.доносника от пернишко,да им изсъхнат ръчичките дано

391

Анонимен

преди 13 години

Агент Гоце -националния предател е като един мушмурок,който се бори за сиренцето.Нагал,мръсен лъжец,наследил кръстника на БГ мафията ЛУКАНОВ,но няма неговия комбинативен ум и интелегенство.Много си прозрачен и старите хора те разбраха,а около теб само мушмуроци биещи се за сиренцето.Но баста!

390

АНТИКОМУНИСТ!

преди 13 години

Комунизмът имаше за свой главен жизнен модус именно крещящата в отвратителността си аморалност: той възпитаваше хората да крадат, да лъжат, да лицемерят, да мълчат подло и страхливо. Той, комунизмът, обезличи личността, направи нужното да превърне общността в мило приблейнуващо комунално стадо. Ето сега, когато под напора на самия живот тази безнравственост почна да се руши, зейна и изпъкна в цялата си отвратителност този наследен и десетилетия култивиран по най-жесток начин аморализъм на комунизма. И се отвори подобно на незаздравяваща вмирисана рана аморалната същност на комунистически възпитаваното общество, което в един момент загуби всякакви ценностни и нравствени ориентири и опори.

389

до гоце агента

преди 13 години

Комунизмът никога не се е базирал на вяра, било тя утопична, било някаква друга, комунизмът винаги се коренил в най-пошъл прагматичен интерес (партизаните с кашкавалени пити в раниците, излежаващи се по сенките в горите) и е произхождал от користта, ползата, облагата, стремежа към лапане и плюскане. Комунизмът като философия е груб и вулгарен материализъм и атеизъм (безбожничество), сиреч, не може да има никаква вяра (вярата в материалното не заслужава да се нарече вяра, просто щото си има по-подходяща дума за това: интерес). По тази причина цинизмът, сиреч, аморализмът, е квинтесенцията на комунистическия мироглед; спомнете си още веднъж перверзията Вината поемаме само с мезе!, така умилително възприета от нашия нынешен государственний водач Гоце Първанов, че той от благодарност още държи изказалия горната пошлост (Филип Боков) на хубава служба в Президенството, а пък сестра му уреди чак в ЮНЕСКО.

388

АБВ

преди 13 години

Агенция за Балъци на Вересия

387

До пост 394

преди 13 години

Заминавай. Добре е , че осведоми участниците във форума.Бяхме притеснени за теб. Сега вече е друго. Отивай. Ние тук няма да спрем да мислим за твоите успехи в Германия. Дай адреса на жена си ( или на приятелката си) за да и помагаме докато те няма. Пожелаваме ти дълъг престой в Германия.

386

Анонимен

преди 13 години

Заминавам за Германия тогава, макар че немците малко са студени за мен! И без това ме поканиха миналата седмица! Там поне правилата на играта са ясни!

385

Анонимен

преди 13 години

Ха честито ви разцепление на БСП !ХаХаХаХааааааХаХаХаХааааааХаХаХаХааааааХоХоХоХоХоХооо

384

Бойко Борисов

преди 13 години

Не ми харесва, че ме сравнявате с Тодор Живков, защото сме несъизмерими. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред Нова тв.Той коментира разпространяван във фейсбук колаж от портрети на Тодор Живков, които постепенно преливат в неговия образ.Снимките не са коректни към Тодор Живков, защото една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години, да направим, да постигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.Фактът, че 20 г. след падането на Живков от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. Факт е и това, че 20 г. ние само приватизираме онова, което е построено дотогава", заяви още Борисов.24-часа/6.11.10 г./

383

Анонимен

преди 13 години

Мая манолова- президент,президент!!!!!

382

хихи

преди 13 години

Тоя първанов голям мушморок!