564

Ангел

преди 13 години

не знаех че са такива вицаджии !

563

СМЯХХL

преди 13 години

Мога само да кажа noment !!!

562

:)

преди 13 години

77 000 години бяха. Пишело МАКЕДОНИА на кирилица. :)))))) А, че армагедон било македон, което пък било хълм около Охрид, кодето пък бил распнат Исус.... :))))))

561

bashtata

преди 13 години

Тази пролет бях по работа в Белград.Изуми ме доброто отношение на сърбите към нас(сливовата отделно).Направи ми впечатление ,че единнствената народност от бившата Югославия която беше обект на присмех от сърбите е Македония......Голям бъзик ги бъзикаха.Точно като вица....Първият марсианец кацнал на земята е от Тетово.

560

kireza

преди 13 години

Първият човек на Земята е македонец,доказано е,само дето майка му си е чиста българка:))))))))))))))))))))))))Първите надписи на македонски са от преди 10000 години,доказан факт по македонската телевизия,само че буквите нещо са си чиста Кирилица:))))))))))))Зевс също бил македонец но си мълчат защото изял синът си(e само го е глътнал),няма да се пишат канибали от тихоокеанските острови я...:))))))))))))))Ех землю македонска дето си във висинето,та чак на месечината :))))))))))))

559

kireza

преди 13 години

Всинца,даже 1000%,а на Сталин някъде докъм 1200% ДНК-то е македонско:))))))))))))

558

Стефан

преди 13 години

Да са живи и здрави Македонците, нямам нищо против тях, даже с едно много благо девойче се позаиграхме, добър генетичен материал ще да е бил този на Алксандър Македонски. Всяка държавица, щом съществува на картата, си има право на Историйка, тя си е за тях, никой не ни кара да я четем, както и новините им. Един ден Албанците като решат да се цепят, съм сигурен че топло ще посрещнем братята Македонци, и гражданство ще им дадем лесничко, да налеят малко от Александровския ген.

557

идеен

преди 13 години

Имам идея да им пратим Янето, какъвто е *** ще им пасне сто процента и ще си го изберат за президент. Яне ще се вихри из Македония ние нема да го гледаме по телевизията. Само някой трябва да го понавие че е вистински потомък на Александър Големия и че му е одрал кожата.

556

потомък на Македон

преди 13 години

Както пише по долу извън системни ***, хубаво че публикувате такива неща, та покрай веселбата да се сетим че няма какво толкова да ги подкрепяме във всичко. Да си извървят пътя и те като българския народ.

555

Анонимен

преди 13 години

ех,Австралио,ех,Аржентино,ех Бразилио,ех,Америко,ех,земи Македонски,ех,Месечино И Слонце ей...

554

Ариец

преди 13 години

Колко процента от ДНК на Хитлер са македонски?

553

Анонимен

преди 13 години

както и айнщайн е казал - глупостта и вселената се безкрайни , но за вселената не съм сигурен . смятах че американския прочит на одисеята , в която орфей бе *** е върха на простотията , но това с македонската история е извънсистемна мярка за идиотизъм .

552

Ivaylo

преди 13 години

Dilma e makedonka ... a Makedoniq e Bulgaria :)

551

Onaa

преди 13 години

АВТОРКАТА Е КУПЕНА ОТ МАКЕДОНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ЗА ДА ПОДРИВА РЕАЛИСТИЧНОСТТА НА БУГАРСКИТЕ САЙТОВЕ!

550

Анонимен

преди 13 години

Македонската история винаги може да оправи на човек настроението. Гледайте в тубата и шедьовъра "македонска писменост на 66 000 години - чете се както отляво- надясно, така и отдясно-наляво" класика :)

549

prosto taka...

преди 13 години

ами защо така? афроамериканец... ами ако е от Нигерия например?

548

син заек

преди 13 години

благи хора са макетата, как хубаво разказват, чак ми стана драго, че и аз съм македонец... душици златни :)))))))))

547

bluEyes

преди 13 години

умрях от смях хахаха, може филм да се направи по това :Dммм всъщност жалкото е, че живи хора в 21 век наистина вярват в измислиците на своите "професори", предполагам в тяхната реалност целият свят полага непосилни усилия за да изгради ужасна конспирация с/у "македонците".Между другото току що се сетих как проблемите на Гърция с името могат да се решат, защо просто новото име не е:"Макединия" - с това поне всички 200 държави в света са съгласни

546

david74

преди 13 години

Мале тези съвсем се побъркаха то нищо чудно утре да напишат, че и всички хора за произлезли от македонците не от маймуните . Винаги съм си знаел, че Дарвин не е бил прав. Ха ХА ХА.

545

Анон

преди 13 години

*Всеки от цитираните "научни факти" е публикуван в македонски специализирани и популярни медии.Анелия, има нешто што се вика URL линкови. ас сум сигурен дека никаде во нико македонски медиум не се обавени овие глупости. Ово текст е чист пример за обид за ширее омраза меу нашите нации, жал ми е ако не го сваате ова... користете го интернетот за слога, не за омраза. Поздрав.