205

Келешчо

преди 13 години

Меркел дойде днес в България и точно днес хванаха на митницата 9 млна къса контрабандни цигари. 100%- ва ченгесарска постановка. Плиткоумна, плоска и много нагла.

204

Анонимен

преди 13 години

Народеее Мой народееее време е да въстанем срещу Герб БСП ДПС Време е!

203

Наблюдател

преди 13 години

Ревизоро е ПОРЕДНОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ В МИТНИЦИТЕ.Видял малко власт ,простия човечец се опита да дирижира,подчини ,въобще постави под негова зависимост добре изградените с години контрабандни канали.Може би ако беше успял,сега неговите имоти нямаше да са на площи до някакви язовири,а направо на Хаваите и много по романтични места.Имаше амбиции,но го порязаха.Задачата му бе всичко да минава през Него,но го отсвириха.Стана нещо като брата на Аладин,който влязъл в пещерата с богатството и забравил за

202

степан

преди 13 години

дали бат джугашвили ще може да помогне на тази страна с методите си на работа-МАЙ,И ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ВЕЧЕ

201

Анонимен

преди 13 години

"Някой все пак е сложил минуси на 124,а едва ли е прочел целия коментар. "Българският форумен боец по нищо не се различава от обичайния българин - обича критиката, но не и самокритиката.А се отличава по следната характерна черта:Българският форумен боец е писател, а не читател!

200

Анонимен

преди 13 години

не разбрах само дали фотографиращото хеликоптерче е прелелятало над Банкя, защото там има един палат ум да ти зайде. И не само един де. Но един се откроява над останалите. Познайте от два пъти на кого и на коя е.Жокер - имат си и Банка.

199

Анонимен

преди 13 години

Половината от палатите край София изникнаха именно по време на кметуването на Мутрата и са на негови приятели-олигарси и мутри. Псевдоархитект Петър Диков също има пръст в далаверката. Така че, айде моля нема нужда - разправяйте си хумореските на някой друг. Може би по селата - там да ви повярват.

198

До 204

преди 13 години

Прав си. Трябва само един Пиночет - той знае как да се оправи с ***.

197

todor

преди 13 години

taka trqbva da stane i s na6ite

196

todor

преди 13 години

4ovek kak da vkara boiko nqkogo kato teq koito kazva6 ti sa pili qli i delili mnogo q masa q ne6to drugo s prokorori sadiiiii i taka natataka

195

Анонимен

преди 13 години

Ситуацията направо е безнадеждна. Всичко е прогнило до дъно. Май само военна диктатура ще ни оправи. Но де ги военните?

194

На бездомните!

преди 13 години

Редно е тези палати да ги конфискуват и да настанят в тях бездомните хора. Искат да събарят приюта на отец Иван в Нови хан, където са събрани хора без дом, където децата учат и хората живеят братски в нуждата и немотията си и с божието слово и надежда.Да се дадат тези грабежи на ограбените бездомници. Да се настанят там хората от дома в Нови хан и други такива домове, а и за бездомните *** ще се намери място в тях като гледам.

193

Митко

преди 13 години

*** алчни, дано се накрадете и наядете. Всички да последвате примера на Сашо 10-те процента, краде краде и накрая неможа да ги похарчи. Проклинам Ви *** - ДА ТРУПАТЕ И КРАДЕТЕ ОТ НАРОДА, АМА ЕДИН ДЕН ДРУГ ДА ВИ ХАРЧИ ПАРИТЕ. Долна ***.

192

Митко

преди 13 години

Нямам думи, нужни са хеликоптери, самолети, сателити та да видят данъчните къде са баровските имоти по за 3 000 000 лева. И като ги видяха какво ще стане? Може би ще ги национализират? Хахха, за пореден път хвърляте прах в очите на хората. Защо пропуснахте къщите на управляващите - на Бойко Борисов, Цветанов, Лъчо Мозъка? На народа му е пределно ясно че тия с баровските имоти са в една каца с мед с управляващите. Факт е че измисленото правителство на ББ за една година не вкара никой в затвора.

191

мама

преди 13 години

Кога ще излязат престъпенията на мутрите,дето возеха хора в багажниците на колите,взрмаха им всичко,заплашваха жените и децата им,а после пишеха договори за съдружие???????????????? ПЪЛЕН АБСУРДИСТАН!!!!!!!!!!!!!!!!! Мога да посоча много примери :(((((((((((((

190

Спонги

преди 13 години

Нада ли. Още по-точно, никога. Ако това стане, Правителството пада за три месеца. Мафията няма да позволи такова нещи. 500 фамилии владеят 99% от България и от тях 50 са супер богати. Лошото е, че са възпитани да поглъщат всичко, не знаят как да произвеждат , а и не искат. Който е млад да търси късмет другаде. Тук няма място за кадърни хора.

189

?

преди 13 години

А Бойко от коя партия се е излюпил според теб? ;-)

188

ПЕНСИОНЕРКА

преди 13 години

Каква веше тя каква стана-каде е нашата чиста и свята НРБ. Сега България е мътило за престъпници-мафиоти.През тези 20г.нашите политици трупат блага,а народа вече е на прага на бедноста.Власта е в богатите и бедния народ неможе нищо да направи.Най-много да излезем на улицата и там да отнесем някоя друга палка по гърба.Изтървахме му края и ГОСПОД ДА СЛЕЗЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ.

187

анонимен

преди 13 години

чакам с нетърпение какво ще направи бойко след като това излезе наяве.той е на ход сега.вече или ще спечели уважение или ще загуби всичко.

186

емо

преди 13 години

да се видят и проучат всички хотели по морето от дуранкулак до резово да видите за какво иде реч.ще забравим на часа за тези от ивайловград.