230

Анонимен

преди 13 години

мачкай Дянков, затова те избрахмети си пич

229

Анонимен

преди 13 години

Червените крадци са бесни на Дянковпречи им на краденетохахахаааааааа

228

za 225

преди 13 години

gluposti , ama golemi............prosto mnogo vi pre4i .........ama tova mu e rabotata

227

ПИТОН 357

преди 13 години

Бойко така дълбоко си го навря с назначаването на Дянков, че не е истина, но по- лошото е, че го навря на цялата държава, на целия български народ и на всички етноси в него. По- скоро Дянков трябваше да си отиде с Анна- Мария Борисова- лика- прилика са си и са много вредни за околните. А кака Нона е такъв хищен вълкодав, та чак очите `и светят в тъмното, когато се наложи да защита чужди интереси. Пример: до последно лобираше за ГМО култури в България.

226

Гей с медено гласче

преди 13 години

От мен по-добра алтернатива няма!Аз съм майстор на причиняването на дефицити и принуждаване свободни държави, да теглят огромни заеми от Световната Банка и да стават нейни роби.Не бъдете егоист помислете и за мен- няма по-лесен начин да си докарам пари от това да ми дадат комисионни от СБ.А Вие, които не ме искате, ако сте държавни служители ще видите заплати на кукуво лято или по-точно докато не ми козирувате.

225

иво

преди 13 години

Къде бе, др.БогоровКъде Костов, къде Тройната коалиция. Нещо вас партийните членове и надуват главите с глупости и вие си ги плещите едни. Да си споомниш нещо за Виденов и източените банки?Я пак ми кажи нещо за А/к Балкан. Тя май беше фалирала, преди да я продадат. Някой да иска да купи Кремиковци дори и за 1 долар? Е , някой *** за скрап да, ама някой инвеститор, който да осигури работа и заплати на работещите,а?Що не вземете да почивате в мир?

224

Пенчо Пенев

преди 13 години

Най-важната антикризисна мярка е да се разкара Дянков. Всеки негов ден носи милиони загуби на държавата. Трябва спешно нов министър на финасите, за да се направи добър бюджет за 2011 г.

223

Цар Кратун

преди 13 години

Според мен Премиерът знае къде е резерва и че не е в България.

222

Анонимен

преди 13 години

Това ченге на ДС за кой път доказва, че една парцалива кукла на конци. А как само успя да излъже хората в първите години на "демокрацията", абсолютно гадно, долно същество. Но България е орисана да бъде тъпчена от такива долни душички, то не бяха Лукановци, Костовци, Софиански, Първановци, Догановци, Милен Велчовци, царисти и много други-все хора на ДС, кръвопийците на кръвта на България в най-новата й история.

221

Lehr

преди 13 години

Не е точно похарчен - на го няма резерва. Това е задачата поставена от Световната банка. На САЩ и Израел им трябват пари за да платят еврейския провал на банките. Такива страни с продажни политици са идеални за тях.Ако има някой, който може да помогне на България, това е точно Тренчев - една обща стачка и това правителство е аут, назначава се служебно до предсрочни избори. Резерва е опукан, обаче. Но ние още повече ще затънем - с дългове.

220

Анонимен

преди 13 години

Червените ремсисти се пенят яко, Тренчев пищи на умрялозначи работата е наред, Бойко се справя отличнодоволен съмха наздраве ! ..и само ГЕРБ!

219

Атака

преди 13 години

Айде де, всеки чака инвестиции!Няма кой да работи бре момиче, я кажи ти какво работиш?Към 2 милиона пнсионери има, няколкостотин *** и всички са на социални, с професия майка и др.Защо мислиш, че някой ще инвестира в нас - само за да ни експлоатира, защото след приватизациите не остана никакво предприятие в което да се инвестира!Кадри няма, защото бягат на вън, а тук обикновенно остават някакви дето се мислят за велики, но като говорят за учене - "На нас математиката не ни вървеше"!!!

218

д-р Иван Богоров

преди 13 години

Може тройната колалиция да имаше много слабости, но все пак остави огромен финансов резерв. Всичко бе профукано от пазарния фундаментализъм на Иван Костов и Симеон Дянков и дилетантското управление на пожарникаря. Защо бе увеличен драстично акциза? За да се развие сивата икономика. Защо бяха намалени осигурителните вноски - за да има частното осигуряване, протежирано от ДСБ. Май клипчето на Нова Зора ще излезе пророческо - гласуваш за Бойко избираш Костов. Костов и Дянков са единомишленици.

217

анонимен

преди 13 години

ако не се лъжа една от първите идеи на бб и дянков беше да махнат валутния борд така че какво пази този мазник.даже колега от йемен си викаха.оставка.оставка оставка

216

Мунчо

преди 13 години

Българио,за тебе умряха от глад. За какво си, бедна Българио, без народ?

215

Анонимен

преди 13 години

Държавата отдавна е превзета без капка кръв.... Просто се огледаите наококо и ще разберете...

214

Дянков

преди 13 години

Пейш ли си Пенкеле кои ли те слуша......

213

Прост човек

преди 13 години

Аз само не мога да разбера защо всички оневиняват Бойко Борисов, а хвърлят цялата си жлъч върху неговите министри. Да не би някой друг да му ги назначава? Ако е така, да не би да сме се превърнали вече в колония, а ние, простите хора още да не сме разбрали? А ако ББ сам си ги назначава, значи ТОЙ Е ВИНОВЕН за техните грешки. Кое е вярното?

212

Priest

преди 13 години

Нещата са много прости, но не са за прости хора. Когато жена ви забременее, я водите на гинеколог, нали? А не на устат и сладкодумен автомонтьор. Защо тогава поверихте не само държавата, но и живота си на един бодигард ??? При това бодигард на комунистическия диктатор Т. Живков ??? Избрахте си един неграмотен човек, който плюе по комунистите, с мечтата да живеете отново, както живяхте при комунистите, при Тато. Е, няма как да ви се получи!

211

Анонимен

преди 13 години

червени бол но и сините и турскосините ни са малко а пък тези *** като 205 нямат чет. Тьзи система от 1990 година такива тикви ражда!