9

ИМА РАЗЛИКА

преди 2 години

Има разлика между ваксините са експеримент от коктейли и ваксините са експерементален коктейл, както се твърди от протестиращите. Видьов ден наближава! А големите драми ще настъпят след като се вържат на акъла на Кунчо и спрат да дават зелени сертификати при наличие на анти тела, а раздадените обезсилят. Тогава Кунчо ...

8

Анонимен

преди 2 години

Не случайно сте най-глупавите в Европа. Доказано!

7

Анонимен

преди 2 години

След средата на 2023 ще стане ясно какво точно причиняват експерименталните химикали, използвани в условията на спешна необходимост,но наричани от мисирките ваксини. До тогава гледайте кунчу бустера и си правете изводи. Който иска да се боде.

6

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

Тестовият период на псевдоваксината на Файзер е до 31 януари 2023 г. Ако се съмнявате дали са ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ - защо производителят не носи отговорност за вреди от препаратите? Защото са експериментални препарати с разрешение за употреба при извънредни обстоятелства. Но по-добре вярвайте на телевизора.

5

анонимен

преди 2 години

тези за какво ни мислят - дали във Франция, Италия ,Германия ,Швейцария и т.н.спазват мерки, пишат и говорят глупости .Смешници

4

Анонимен

преди 2 години

Аз вярвам в дългогодишно разработвана ваксина, а не на продукт който пуснаха доста бързичко след като настинката се появи.

3

Анонимен

преди 2 години

Дааа и земята е плоска, а сертификата е светия граал без него сме за никъде.

2

Анонимен

преди 2 години

Първите ваксини са поставени в Израел декември 2020. Преди година у нещо, преди март 2020 някой да е разработил ваксина и тествал? Ваксини които с една, две, вече три и четири дози не те пазят от бързо мутиращ щам ? Отговорността за здравето е лична, на първо място. Който се чувства рисков, да се ваксинират, пречки няма.

1

hfggf

преди 2 години

А не са ли експериментални течност