15

Патриот

преди 8 години

Натовскит *** вместо да потънат в дън земя от срам и позор ,наглеят ,като селяни и ни излагат допълнително!

14

Одисей 1

преди 8 години

Онова скапано кремълско джудже има дори наглостта да каже , че те са ни дали писменсотта

13

ббг

преди 8 години

Този е май по-голяма *** и *** и от "президента" ни

12

АТАКИСТ

преди 8 години

Една хамериканска Джак Даниелмитовска про.ститутка е логично да защити друга хамериканска ...пардон Халкидиковска пастирка. Къде е проблема?

11

a man

преди 8 години

от това марионетно пра.. ви телство

10

хибридна война

преди 8 години

Я вижде под мен колко платени петербургски трола са писали. Ето това е Путин - отровна змия. Плаща на *** да пишат против България. Ами стои си в Азия, бе плешив, какво се занимаваш с нас, аре у лево.

9

честит

преди 8 години

за тези кои не знаят кой е Митьов, па да взема ви кажа...Това ..."НЕЩО" е продесионален бюрократ без един ден работен през живота си. Още като завършва става стипендиант на американските фондации и програми. Виждат го че е "леснава дашна мома" и си го вземат под крилото. Зомбират го, лъскат го (то не е и тръдно при него де) и чакат удобния момент да го "спуснат" от ембасадата и службите да го активират. Той е АМЕРИКАНСКИ гражданин и ще се жени за една наречена МЕЛАНИ.Да придължавам ли ?

8

Анонимен

преди 8 години

Президента не беше избран на демократични избори, а на фалшифицирани. По улиците и в локвите имаше бюлетини, хората си ходиха с тях по домовете си и се връщаха т.е. подменяха ги и т.н. Какъв президент е този? Фасадната фалшива демокрация у нас позволява един *** без никаква подкрепа да се нарича президент и да позори държавата всеки път щом се изкаже някъде (най-вече против Русия защото господарите му така са наредили). Срам ме е от него !

7

Анонимен

преди 8 години

Браво, г-н министър!Искам сега да разлаете всичките 142-*** русофила в България! И ония тримата, дето се пишат в болнични, и те да стават да плюят!

6

Shark

преди 8 години

Този т.нар президент (защото реално не е), заедно с цялото герберастко правителство са заплаха за националната сигурност. Трябва да си ходят и да бъдат подведени под отговорност за думите и действията си, с които застрашават националната сигурност на страната и народа ни.

5

ХРИСТО АНГЕЛОВ

преди 8 години

АБЕ ГОСПОДИН МИТОВ- ВИЕ ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА , ЧЕ НА ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ НЕ МУ Е ПОЗВОЛЕНО ДА БЪДЕ ПЕРМАНЕНТНО НЕПОДГОТВЕН С ИЗЯВЛЕНИЯТА СИ И ДА ИЗЛАГА БЪЛГАРИЯ .РАЗБИРАМ ,ЧЕ СТЕ КЛАКЬОРИ НА АМЕРИКА , НО ТОВА НЕ ДАВА ПРАВО НА НИКОЙ ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ОТ ТАКОВА ВИСОКО НИВО

4

честит

преди 8 години

***!

3

не съм изненадан

преди 8 години

Ха-ха тоя , плевела и дълбоката рада са от един отбор мекот&лите винаги се защитават.

2

Анонимен

преди 8 години

дебим смотания чехъл.. ееей подлого хамериканска... давай си оставката бе...

1

Анонимен

преди 8 години

Марионетките на Вашингтон да не мислят ,че им вярваме на приказките!