5

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 9 години

Опитите на западните хулигани да поставят Русия на колене са обречени.

4

Червонец

преди 9 години

Публикувани са първите ескизи на бъдещата валута на Новорусия. Ще се нарича червонец, а разменната монета - гривеник.Не аплодирайте. Не е моя заслугата.

3

Анонимен

преди 9 години

Ясно. Норвежката сьомга ще бъде заменена от китайска. Френските и италианските вина - от виетнамски. Немските коли - от северно корейски. На мястото на американските технологии ще дойдат най-добрите постижения на науката и техниката от Куба. Звучи вълнуващо за руските потребители.

2

Румбо

преди 9 години

Руснаците може и да не са добри икономисти,но е факт-пазарна ниша празна не седи,винаги се намира кой да я запълни!Китайците пак ще ударят кьоравото!

1

и си го набиха

преди 9 години

Европа бедна от към ресурси, все повече исляминизирана и черна с африканско и туземно население става черна африка. Глад за ресурси които сатанистите отвъд океана смятат да се възползват и да предложат услугите на хамерика диктувани от чернокожият им вожд/слуга на империалистите/ и тотално изцеждане на жизнените сокове на белчовците останали все още живи в новите демонокрации. За сметка на невероятният скок на тигърът Китай и азиатските републики, бъдещи властелини начело с бялата държава Русс.