13

Пламен

преди 12 години

За 50 години не могат да съборят това което родителите ни построиха за същото време.Толкова са зле сегашните така наречени "държавници".Само устите и гъзовете им са големи.Акъл - колкото на пиле.

12

Кой ще плаща ?

преди 12 години

За "Белене" са изхарчени 1,3 млрд.лв. през последните 33 г. Сега за няколко месеца ще бъдем осъдени да платим същата сума. Искам Боко да плати присъдената сума, а не ние. Или да се маха. Завинаги. Голобрадия юноша (Добрев) от Димитровградския пазар да се връща до като не станал за смях. Отличниците на Европа изобщо не са интересни за Русия. Чакайте резултата и ще видите.

11

Анонимен

преди 12 години

До там се докарахме,че ако не играем по американската ялова *** ще ни предизвикат първо между етнически и между религиозен конфликт, а после ще дойдат да ни бомбардират !!!

10

Анонимен

преди 12 години

В световната история няма държава която да се е обвързала с Русия и да е прокопсала. Незнам защо родните *** си мислеха, че ние ще сме изключение. Всички страни от соц блока бяха много зле, някой забраниха комунизма, други си обесиха комунистите на площада, а ние драпаме ли драпаме точно заради босите колхозници които споменах по горе.

9

Гражданин за EРБ

преди 12 години

Москва ни готви дебела сметка заради отказа от "Белене"Русия ще иска минимум 1 млрд. евро за провала на проектаЗАРАДИ АМЕРИКАНСКИ ИНТЕРЕСИ, МУТРАТА НИ НАТРИСА 1МЛРД ЕВРО НЕУСТОЙКОБОЙКО БОРИСОВ - ЕДИНСТВЕНИЯ ЧОВЕК В СВЕТА, ГЛОБИЛ СТРАНАТА СИ С 1 МИЛИАРДВЕЧЕ НЕ КОНГРАЧУЛЕЙШЪН А АНАТЕМА!!!ИСТИНАТА Е ЧЕ ТОЗ МИЛИАРД, НЯМА ДА ГО ПЛАТИ МУТРОУДА ОТ БАНКЯ, А ЩЕ ГО ПЛАЩАМ - АЗ, СЕМЕЙСТВОТО МИ, ПРИЯТЕЛИТЕМИ И ВСИЧКИЯТ МАТ'РЯЛ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО - ВИЖДАЙКИ ГО КАТО МЕСИЯ...КОНГРАЧУЛЕЙШЪН ПРОСТАКЕСИ

8

но комент

преди 12 години

Ние построихме АЕЦ"Козлодуй" за 4 години/1970-1974/.Нашето поколение.Според някои драскачи сме били прости, необразовани и не знам какви.Вие, вашето суперобразовано сегашно поколение за 20 години клозет не можете да построите.можете само да миете чинии по света.Хайде почвайте да псувате "комунистите".

7

Анонимен

преди 12 години

Viva Putin Viva Rusia !

6

но комент

преди 12 години

Английска банка трябваше да направи анализ на проекта Белене-защо бойко дума не обелва за доклада на тази банка?Ами защото там черно на бяло пише, че проекта е ефективен икономически.За този доклад бяха платени на банката 2 милиона долара.сега батман го крие и не го дава на никого.

5

но комент

преди 12 години

Ами така се отнасят с търговските си партньори ***-увъртат и лъжат.Явно България вече е *** държава, щом така се отнася с основен търговски партньор.Скъпичко ще ни излезе при всички случаи-губим доверие.То не че досаге сме го имали-справка чуждите инвестиции.Сега съвсем се затриваме.Доверие вече и на руския пазар няма да имаме никога.

4

Анонимен

преди 12 години

Оставка некадърници, пожарникаря подпали държавата !

3

Ташунко

преди 12 години

Цялата ни българска работа е такава , че при всички положения все си плащаме...Само , че някои хора това не ги бърка защото плаща целият народ ,а от политическите решения си печелят само те. Дали от Америка или от Русия ще им кихат ,то те сиизбират и гладни нема да останат.

2

Анонимен

преди 12 години

Спираме реактори, не ни плащат!Не пускаме реактори, плащаме!

1

Анонимен

преди 12 години

Нека ЕС и САЩ, платят за политиката си към България!Нали тяхни са условията които изпълнява Пожарникаря...