16

Анонимен

преди 3 години

Тоз пък .Грипа бил създаден у лаборатория щото до сега нямало такова чудо невиждано под слънцето. Истината е че единственото нещо което не е имало до сега са ,,МЕРКИ,, Точно те забавят създаването на групов имунитет както става с грипа всяка година .И пак заради мерките докато се заразят 70% ще излезе нов щам и така не му се види края. Ако всички бяха направили като Швеция и Беларус отдавна да сме забравили за грипа от края на 2019 и да мислим за тазгодишния. Ето това не е имало до сега ,,мерки,

15

bravo

преди 3 години

Прав е човека............така си е............ей това е истински професор, а не като много други................фалшиви професори.............да не им казвам имената!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Като отворят - що отварят? Като затворят - що затварят???Няма угодия на народа.Само с sms трябваше да излизате като гърците и сега щяхте да сте доволни.

13

Бау

преди 3 години

целият свят каза "не е лабораторно създаден." нашият конспиратор обаче не е съгласен :DВсе пак е в медиите трябва да е скандален!

12

Тоя па

преди 3 години

И тоя станА генен инженер. Аве, гледай си милионите дето ти дава Бочу и не се цепи по въпроси от които нищо не вдяваш.

11

Кой го ползва

преди 3 години

Това е важно, а не дали е изкуствено създаден.Много любопитно туитче имаше в акаунта на Световния икономически форум (Давоския, ако не се сещате). Снимка на безлюдна улица и текст "Карантината тихомълком подобрява градовете". Или господарите на парите изтрещяха от безнаказаност, или някой от прислугата е решил да се изгъбарка от тяхно име. Това им харесва - без излишни хора. Скоро след това изтриха туита.Такива ми ти смахнати историйки покрай вируса, които показват кому е изгоден.

10

Демократ

преди 3 години

Умните и кадърните демократи се ваксинират, само простите другари развиват теории за конспирациите.

9

Анонимен

преди 3 години

От утре отварят кръчми, ресторанти, барове и дискотеки - развъдници на вируси, срамни болести и депа за продажба на зловредни за здравето субстанции! От средата на март бройките ще са по 3000 - 4000 и нагоре на дневна база, дори да не вярвате!

8

Totenkopf

преди 3 години

''Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения , горкия не е чувал за чумните епидемии или за испанския грип.

7

До 5

преди 3 години

Ха Великобритания, не е ли Лихтенщайн?

6

Анонимен

преди 3 години

Именно затова тиранинът румен радев ветото извърши масово заразяване на 3 Март, 2020 година! Това е и причината да държи реч и тази година навръх Нац празника! Румен Радев извършва масов геноцид над българското население и то при условие, че жена му е с коронавирус!

5

Анонимен

преди 3 години

Чест му прави че казва истината за "вируса" Рано или късно ще излязат и въпросите срещу Великобритания за разработката на вируса и как е бил изпуснат

4

Споко

преди 3 години

Ще има много вълни, ще има имунизационен сертификат и ваксинации на всеки 6 месеца.

3

Анонимен

преди 3 години

Вируса се е вселил в теб и другарите от БСПтака вие сте еднакво "умни''

2

?????????

преди 3 години

След последните 2 изречения нямам какво да коментирам.Категорично ме убеди да не се ваксинирам.

1

реалнафантазия

преди 3 години

Как мислите, дали учениците ще спазват дистанция и ще носят маски като се върнат на училище?Ами другите, които ще се наблъскат по всички видове магазини, заведения и милове?За каква дисциплина въобще може да говорим у българина?И какво следва? Пак ли ще затворим държавата след две седмици? Докога така? :)