15

Анонимен

преди 6 години

Дали им ТВ време и хората си чешат езиците.

14

Анонимен

преди 6 години

Веганите ги асоциирам с гейовете. Никой не им пречи, но те се опитват да изкарат другите ненормални и им насаждат идеите си.Обикновено така постъпват тези с проблеми със самочувствието.

13

Смях

преди 6 години

Най-много ми харесва как Ути гледа веганчето. Следи го си очи и си вика - тоя да не е психично болех? и е парв вижте го на какво прилича съх, изпит , рошав един гребен да беше ударил. Ако иска да яде ........... сещате се ама да не си натрапва мнението. ***

12

Анонимен

преди 6 години

Учените доказаха, че растенията също чувстват и комуникират. Веганите са убийци!

11

Aнонимен

преди 6 години

Едно нещо им събаря веганската къщичка от раз - Б12. Да обяснят, преди да се открият витамините и измислят добавките, как аджеба, като тревопасни животни, хората са си набавяли достатъчно витамин Б12 - никак, защото месото е неразделна част от човешката еволюция. Уважавам моралната страна на въпроса и това, че някой може да не е съгласен с начина, по който се третират животните, но да налагат мнение по такъв начин и да обясняват как месото е вредно, айде не... :-)

10

Анонимен

преди 6 години

за тия важи с пълна сила вица за лорда и гей парада

9

Анонимен

преди 6 години

искам да го видя тоя ***-аболиционист да се опита да обясни на един вълк или лъв как е грешно да се убиват животни :)))))

8

дфжд

преди 6 години

a ако се бяхме родили телета или петлета?? дайте коментар на това!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Липсата на есенциални аминокиселини в храната на веганите намалява нивота на тестостерна и увеличава майчинския инстинкт/вижте прическата на вегана от снимката/. От друга страна подкрепям хуманното отношение към животните и смятам, че не трябва да бъдат измъчвани по никакъв начин.

6

Анонимен

преди 6 години

"А ние нормалните неизвратени хора да мрем ли бе?Или на Марс да се преселим?"И да се преселим на Марс, и там ще дойдат да ни натрапват идеите си. Така и не схванаха, че всеки може да е какъвто си иска, стига да не пречи на останалите. А да ми натрапват идеите си, без въобще, ама въобще да съм се интересувал - това е нарушение на свободата ми. Като почнат да валят присъди за "непоискана реклама" и "непоискано мнение" нещата ще си дойдат на мястото.

5

Анонимен

преди 6 години

Т'ва, веганството, голяма свинщина излезе.

4

Анонимен

преди 6 години

не знам доколко е полезно веганизирането, но за тоя шопаp Ути няма да е зле наистина да мине 2-3 месеца с вегетарианство

3

ХМ

преди 6 години

Всяко чудо за три дни.Имам си кучешки зъби.

2

zeus

преди 6 години

Сещам се един виц:Искам да съм в крак с модата, ама малко ме е страх да стана гeй, та станах веган.Всеки има право да е какъвто си поиска, но няма право да налага това на другите. Още древните гърци са казал: Моята свобода свършва там, където започва твоята.

1

Бай Иван

преди 6 години

като прочетох кои са били гостите очаквах Ути да го е ступал, ама явно са му здрави нервите.