8

Sichtpunkt

преди 4 години

Славуцата може и да "отчупи" от електората на БСП-то, но не може от този на ГЕРБ, защото електората на ГЕРБ е мислещи хора, а този на БСП е яко сдухан и се ръководи от емоционални подбуди.

7

Анонимен

преди 4 години

Реалността е, че ГЕРБ спечелиха само изборите през 2009 година. Всичко следващи избори ГЕРБ ги печелеха с фалшификации и купен вот от маалите. Колкото до БСП, те май не искат да управляватбдами, а в коалиция по ред причини, само дето няма с кого да правят тази коалиция. Не е ясно защо всички са се вторачили в БСП и очакват някакво чудо.

6

Жо

преди 4 години

ЛИДЕРСКА партия, в която решенията ще се взимат едноличноот Лидера.Лидерски партии са НДСВ, ГЕРБ, Воля, Атака, Партията на Валери Симеонов и др. Това са партии, създадени и изградени отгоре надолу. Не очаквайте от такива партии да направят нещо добро за България.

5

Иво Инджов смята

преди 4 години

"... че БСП не успява да яхне народното недоволство и е много пасивна." 1) "народното недоволство" го няма2) не е пасивна, а е хиперактивна.само глупости изсмукани от пръстите.

4

АнонимеН

преди 4 години

КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД Е В РЪЦЕТЕ НА РАДЕВ И БОРИСОВ С КВОТИТЕ ИМ ОТ ПО 4-РИ СЪДИИ!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Партията на Трифонов "Тука има тука няма" и да влезе в парламента ще се сдуши с който трябва .Не ни трябват такива мутряги ,но друго в България няма.

2

Анонимен

преди 4 години

Тиквата е шмекер..Славчо ще му е поредната патерица

1

ceko

преди 4 години

ужаст!