17

Анонимен

преди 1 година

Руските военни унищожиха още един грузински наемник. Нацистът от Грузия Звиад Гигани се бие на страната на хунтата в Киев от април миналата година. Наемникът е унищожен на 31 май. Общо най-малко 41 грузински бойци, които са се сражавали в редиците на украинските въоръжени формирования, са ликвидирани през периода на СВО.

16

2

преди 1 година

В резултат на това руските витязи изтласкаха врага обратно към предишните им позиции. Възможно е гмежта да започнат нова вълна от атаки в тази посока.

15

скоро

преди 1 година

Руско-Украинската граница ще бде на Дон

14

1

преди 1 година

Руската армия отблъсна настъплението на фашистката гмеж край Угледар. Това съобщава от мястото на инцидента военкор Семьон Пегов.Гмежта се опита да настъпи по границата на Запорожка област и ДНР по линията Велика Новоселовка-Угледар. В началото на деня украинците успяха да постигнат известен успех тук и дори почти се укрепиха на някои линии. Както се и очакваше, настъплението на зомбитата не им струваше "малко кръв" - врагът загуби най-малко седем танка и повече от дузина лека военна техника, да не говорим за жива сила. В резултат на това руските витязи изтласкаха врага обратно към предишните

13

Анонимен

преди 1 година

Има видео ама от Белгородска област

12

Анонимен

преди 1 година

Ръководителят на Чечения Кадиров предложи на руския президент Путин да изпрати чеченски бойци в Белгородска област за борба с диверсантите. Жителите на Новая Таволжанка разказаха за масовото изселване от селото на фона на пробива на ДРГ. Властите на Запорожка област обявиха потушаването на опит на въоръжените сили на Украйна да пробият Запорожкия фронт. Шефът на НАТО Столтенберг заяви, че Швеция е изпълнила условията за присъединяване на Турция към НАТО. "Газета.Ru" коригира хрониката на събитията.

11

Бре

преди 1 година

Днес да не ви е 1944 днеска гат нямаше нищо освен радио и вестници бе, като пишете такива работи па проверявайте ги - не само копи пейст и транслейт от рашката пропаганда ;)

10

Анонимен

преди 1 година

Ако се информираш само от Первъй канал бандеривците се пробват, бият ги и те бягат, да. Но просто стой и гледай, още малко, до 2 седмици, когато и най про руските медии няма да могат да кажат на черното бяло. Руския фронт ще се разпадне с верижна реакция, ще се срине буквално. Ще бягат презглава руснаците, то вече се и случва.

9

da

преди 1 година

Още много бой ще има по украинските фашисти..............руснаците си знаят работата!!!

8

Абеее друго казват

преди 1 година

Нагънали са ги казват, фронта бил преместен към Русия с няколко километра.

7

:)

преди 1 година

Леопардите, къде да леопардите ? :d

6

Интересно

преди 1 година

От кога Ройтейрс цитира руското министерство на отбраната???

5

Не е фейк

преди 1 година

Това беше опровергано вече като фейк - а може ли да ни посочиш пример КОГА украинските фашисти са си признали, че са ги били като маче у дерек??? Един пример само за последните година и половина??? Пробват се да настъпват, бият ги и бягат като бити пед... и после се оправдават в медиите - ааа, не е вярно, нямаше никакво настъпление и никой не ни е бил. Сериозно ли го вярваш това??? Артьомовск (бившия Бахмут) според киевските наркомани още си е украински, дори загубата на Артьомовск не си признах

4

Анонимен

преди 1 година

Това, което се пише в БГ е абсолютен фейк. Бандеровците бяха изритани отвсякъде, не само от Бахмут.

3

Анонимен

преди 1 година

Краят на бандеровските фашисти е близо.

2

Анонимен

преди 1 година

Не ясно дали съобщената атака представлява официалното начало на дългоочакваната украинска контраофанзива - формално да, това е разузнаване с бой, което търси слабите места в руската отбрана. След като се намерят тези места, там се концентрират сили и средства и започва пълномащабно настъпление. Проблемът на нацистите е, че РУСИЯ НЯМА СЛАБИ МЕСТА :)

1

Анонимен

преди 1 година

Това беше опровергано вече като фейк.