17

123

преди 12 години

е тоя на снимката е най-наглия от всички нагли МВР събра повече пари от Българската Коледа

16

митко

преди 12 години

за какво са тези дарения на министеството освен за негова облага

15

Rad

преди 12 години

Това ще е винаги дереджето в бугаристан докато трудът на катаджията е първа, а на хирурга трета глуха категория ,докато се пенсионира на 45 г. с 20 брутни заплати, безплатна манджа, транспорт, опивци и осигуровки.

14

аре стига бе

преди 12 години

много пари има в тая държава беее...

13

Кратун

преди 12 години

Заявили амбицията да съберат 4 700 000 лева от глоби. Това ми прилича повече на стригане на овце, отколкото на прилагане на закона. Как можеш да предвидиш колко нарушения ще бъдат направени, ако не ги "сътвориш" сам?

12

***

преди 12 години

Добре де, що не ги дават тия пари за болни деца, за медицинско оборудване и т.н. Само аз ли не разбирам за какво са им на куките толкова пари? Айде тая есен гроб-у гроба!

11

БАНИЧАР

преди 12 години

ПРАВИТЕ ФАТАЛНА ГРЕШКА - ЛЪЖЕТЕ ЗАРАДИ НЕКАКВИ СИ 15 МИЛИОНА ЛЕВА ДАРЕНИЯ. ЩЕ ИЗГУБИТЕ ЦЯЛАТА БАНИЦА ЗАРАДИ ТРОХИТЕ - ПОМНЕТЕ !

10

кукурукуку

преди 12 години

понякога ставам сутрин прочитам ей такава информация и решавам че съм се побъркал тотално...абе хора,това не е ли много АМА МНОГО ненормално нещо да се правят дарения на министерство,,,и то най вече това мунистерство...каква гордост какво задоволство...хм..баси и лудата работа..ама хак ми е като съм останал тук да живея ,,,

9

ПРЕПОДАВАЩ

преди 12 години

Цецко, това уволнение ще ви изиграе голяма гадост - ще загубите много гласове. Виждам, че си бесен от разкринтията на полицая, но човека си е 100% прав. В момента правите това, което КОМУНДУРИТЕ правят - хвърляте кал по човека . Ще ви накажа на тези избори и ще агитирам моите приятели, за да имате време след 2 години да се научите какво трябва да не правите.

8

митко

преди 12 години

милиционерите от мбр получават дарения.а ком унистоите от герб източавт пари

7

4o4ko

преди 12 години

"Анонимния", кой ти поръча проучването? Много рано го почваш. Те "герберите" стават късно, не си ли забелязал по часовете на коментарите?

6

Анонимен

преди 12 години

По зле, мутренско-бандитска! Който плаща/дарява/, той поръчва музиката.МВР легализира "чадъра" за престъпните групировки.

5

svedust

преди 12 години

Както се казваше в един анекдот от български филм от миналия век: "Ще спрем да получаваме дарения, ама друг път".

4

митко

преди 12 години

тия дарения трупат.вместо това да правят да си оправят държавата

3

4o4ko

преди 12 години

"Наглите" са тези, които са начело на МВР.

2

mitko

преди 12 години

то това се знае че трупа дарения.

1

Дани

преди 12 години

Полицейска държава станахмe и това си е.