10

new koz

преди 12 години

До 1(***) Всъщност няма какво да добавя, все по лошо ще става. Които може да се спасява които. Вече си е лукс и да имигрираш защото колкото и да работиш пак ще дължиш а имиграцията изисква инвестиции.

9

Анонимен

преди 12 години

Децата от 7 до 15 г., които би трябвало да учат, а не са в системата по етноси са: българи 5,6%, турци 11,9%, роми 23,2%.Че съм *** ,*** съм но как така от 100% ,пишете какви са около 40 % А ОСТАНАЛИТЕ 60% ,КАКВИ СА ИЗВЪНЗЕМНИ ЛИ ????????????????*** да ви имам стъкмистиката

8

Руснак

преди 12 години

Не сте тоалетна,*** сте.....турски,миризлив и лайнясъл...

7

Петкова

преди 12 години

По отношение на грамотността - на съставителите на преброителните анкети не им беше хрумнало, че може да има деца под 7 г. възраст, които да са грамотни. Т.е., ако имаш дете на 6 г., което може да чете, пише и смята, то автоматично се преброява към неграмотните.

6

Анонимен

преди 12 години

Дълго време ще е така, после се сърдим някой като ни изобрази като турска тоалетна. А ние сме си тоалетна пък турска европейска руска няма значение.

5

конспиратора

преди 12 години

Аз пък имам чифт топки иедно дълллллго ама ги скрих щот некой дупетат ще ми завиди и ще ми ги задигне.Много обратни у този парламент пичове,вардете си атрибутитр

4

Овчемраз

преди 12 години

А вчера един ибрик ми обясняваше, колко чистоплътни биле краварите. Те тоалетните им в двора, а за баня сигурно в някой кайнак.

3

АТАМАН

преди 12 години

Кремена си колкото си Буда, кой българин/българка пише"0,5 бИлгари" като авторката, така пишат турците, значи вероятно си Айше.

2

Анонимен

преди 12 години

Cпомням, че 20 години комунистите в лицето на бесепе,депесе и клонинги, трябваше да спрът да крадът ама спряха ли? Трябваше и съдебната система да се реформира и да не дава само рамо на олигарсите на бесепе , на крадци и убийци ама реформирали се? Европейците искат комунистите вън от 3 власти и ще ни пуснат. ЕВРОПА ИСКА БЪЛГАРИЯ ДА ЗАЩИТАВА СОБСРВЕНИЯ СИ НАРОД, А НЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА В ЛИЦЕТО НА ШЕПА ОЛИГАРСКИ ОТ БЕСЕПЕ,ДЕПЕСЕ и КЛОНИНГИ-РЗС,СДС,ДСБ....

1

Мунчо

преди 12 години

Общо взето, нормалните които останат в страната след 20 години ще хранят ***, ще робуват на внуците на мутри и комунисти и все още ще се чудят как ще ги стигнем ... както се чудеха техните бащи преди 20 години.