10

мак

преди 1 месец

Заглавието е подвеждащо, внушава, че не трябва да има добавки, все едно пенсионерите не ги заслужават.

9

Анонимен

преди 1 месец

Коя държава в света иска 40 години стаж ? Това да не ви е социализма със сигурните работни места . Променете изискванията , защото хората страдат от глупави закони и затова са им ниски пенсиите , не че не са работили , просто не им стига стажа !

8

Анонимен

преди 1 месец

Порочно е защото заради беднотията са толкова оскотяли че са станали като животни.Ако им хвърлят някой лев преди избори се радват. А след изборите . Едричкият господин с жипката който дари на България магистралите и се гушкаше ту с Путин ту с Ердоган рече тъй "на мене пенсионери ми не трябват" Тоест бачкаш и умираш.А той ще строи магистрали до поне 150-160 години.

7

Анонимен

преди 1 месец

Спрете помощите на Хааасеновците иначе е купуване на гласове.

6

Анонимен

преди 1 месец

Направете му дър=жавната заплата 1 лев нищо градивно не е свършил.

5

Обективен

преди 1 месец

Това същество с което природата се е подиграла дали е чувало , че много фирми дават на работниците коледни и великденски добавки? И това не са "помощи",както ги нарича изчaдиeto божие ,а пари,с които хората да се почерпят за празниците. Но tъпия му мозък не го осъзнава.

4

Анонимен

преди 1 месец

Та тия пенсионери се научиха на пороци от комунистите . При Живков някои ставаха на 40 годи пенсионери . И направиха стаж като пенсионери 40 години . Ни къде в Европа такива пенсионери няма

3

Кико

преди 1 месец

Този път съм съгласен с Асенчо! Това за еднократното плащане е герберски чалъм!!!!!!!

2

Анонимен

преди 1 месец

то не пречи едното и другото , едното е един обяд за хората с най малки пенсии , а те за какво ще ги ползват си е тяхна работа , то вие взимате големи заплати ама си слагате и по някой бонус и то доста мазничък

1

Анонимен

преди 1 месец

Асене , гледам цента на газа пак е нагоре , на бензина също , от мобилните оператори ни вдигнаха цените на всички клиенти , инфлацията толкова вече мори народа , че не знам колко народ ще изкара следващата зима , това е благодарение на теб лично .