8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Бе той и Жан Виденов 97 година си мислеше че е много просто, прати полицията една нощ да гони из улиците демонстрантите и на следващия ден народ влезна с вратите у парламента, а той кат мишка се кри :)))Така че може да се пробате, да настъпите още веднъж мутиката :)

7

Анонимен

преди 3 години

Тази вечер ще изчистят кръстовищата. Аетошедтеието е готово за здвп. Но да се запишат стриктно всички. Водачите са взели пари от дубай

6

Анонимен

преди 3 години

До: номер 1Всичко е много просто и ще се направи:1. Иван Гешев подава оставка.2. Бойко Борисов подава оставка.3. Протестите спират по магически начин!

5

До #1

преди 3 години

То и ти си много ***, ходи при Бойко, той знае много добре как да се отнася с *** човек...

4

Чебурашка

преди 3 години

У. Родите трябва незабавно да бъдат арестувани са им се повдигнат обвинения за опасно шофиране, книжките им отнети и поне 30 дни в панделата за хулиганство!

3

Анонимен

преди 3 години

Скаппани цирркаджии, как нагло се държат с хора, които си вършат работата!!!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Пак полицейски произвол. Мутрите на мутрата в действие!Никъде в цивилизования свят не се спират групи хора за проверка и репресия, защото протестират мирно! Гарантирано от великия диктатор и ГЕРБ!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Всичко е много просто и ще се направи. 1.полицията маха барикадите, 2.прокуратурата дава на съд за хулиганство, 3. НС и КС се събират и гласуват прекратяване на пълномощията на фигуранта за нарушение на КРБ.