10

Ха ха ха

преди 5 години

Добре се справяте с демографската криза ! Ясно ,целта е българите да изчезнем от лицето на земята.Само една група" българи " ще се множи ,ама и те ще спрат като няма кой да работи за техните социални придобивки.

9

Истината

преди 5 години

Най-разумно е майчинството да е само 1 година. Да се взима при минимум средно образование и 5г. трудов стаж. Да отпадне социалното майчинство и детските. Така ще се възпроизвеждат само хора с възможности и ще се стопира размножаването на определени социални групи

8

АИКБ=Олигархия

преди 5 години

Пак опряхме до майките, те са проблемът на бизнесът на България!Не е корупцията и олигартхията, част от която са членове на АИКБ!АИКБ, айде първо да си разчистите къщата от крупните и крадливи бизнесмени, които източват България и после да гоните майките!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 5 години

С кеф ше наредя бг работодателите до стената, сега разбирам защо 44 - та са се случили събитията! Наглият бг чорбаджия само от насилие разбира!

6

Анонимен

преди 5 години

Тази осъзнават ли, че това е направено някога с цел да се стимулира раждаемостта! Отнемането на тази малка благонка показва за пореден път как властта в България и бизинисмените ненавиждат собствения си народ и се стараят със сетни сили да прогонят всички що годе стойностни българи! Няма да се върнат емигрантите ни никога!

5

Анонимен

преди 5 години

До Джаконякой насила ли те кара да работиш?Седи си вкъщи, яз чипс, гледай порно.Не е задължително да се работи.

4

Мен

преди 5 години

Ами не че нещо ама е съвсем нормално след като 2 години не е ходила на работа да няма платен отпуск...

3

МУТРОБИЗНЕСМЕН

преди 5 години

Никакъв отпуск! Бачкане и в събота! Айде ... в неделя може да починат ... "робите" ... !!! Никакви здравни осигуровки ! Заплата ... 500 лева ... И то когато аз реша ... и имам кеф ... да им я метна на ... "робите" ... !!!

2

Анонимен

преди 5 години

Само нов 9 ти,ще ги излекува...Тия прошляци!

1

Джако

преди 5 години

Закриване на бг бизнеса, неспособен да плаща европейски заплати, укриващ данъци, експлоатиращ работницие! БГ бизнесмен коли и беси по - лошо и от ени,чар по турско робство! За бг работодател НИКОГА не трябва да се работи, мизерията е гарантирана!