20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20По тази линия и редовия американец го мразят, защото няколко тикви са решили какво и що. После 300 млн страдат.

19

Анонимен

преди 6 години

Дали с Русия или със Запада решава народа на избори, другарки и другари ...червената армия засега не се вижда отвъд Дунава, така че ... шансовете за промяна в курса на България за момента клонят към нула.

18

:):)

преди 6 години

пак Ви питам враговете руски,Турция да не е напуснала НАТО, те таз доктрина не са ли я чели, че и ПВО С 400 ще пазари.Некоя друга ще да е таз доктрина. И никъде в нсто за врагове не се говори. Заплахи да ,но врагове в нормалната политика не.

17

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е Путин да изпрати танковете и вежливите зелени човечета и да изметат цялата гербаво-реформаторска измeт от България. На жълтите павета могат да се съберат хиляди руски танкове. Ще ми налага банкярския тъпaнар кой да уважавам и кой да ми е враг ! Ама кой си ти бе тикво ? Кой си ти изобщо да си налагаш мнението над православния български народ ? Русия е братска държава наш закрилник а САЩ и НАТО са свинe . Нито сте питали дали народа иска в НАТО нито каквото и да е важно. Ае у лево !

16

Анонимен

преди 6 години

НИНОВА Е ТАЙНОТО ОРЪЖИЕ на БСПТя може да прихваща всякакви ракети.

15

гого

преди 6 години

до14каква мека фирма бе пич, в Унгария танкове руски са ги газили 56та, в ГДР по стената ги гърмяха, тива ли му е меката форма,неграмотен или невежа което си избереш.

14

Petrov

преди 6 години

Америка за България се изживяват като бейлербег на някой анадолски вилает.

13

Анонимен

преди 6 години

Сидеров няма ли да заклейми, твърдението, че Русия е враг на България?

12

НИНОВА,

преди 6 години

Не цитирай ХОРА, които не знаят КАКВО е 45 години да те УПРАВЛЯВАТ комунисти( Унгария, ГДР бяха в по-мека форма.Абсолютно безправие.Ако се срещнеш с ПУТИН, ще видим дали ГОСПОДИН ще му казваш. ЗА Крим какво ще кажеш? А за договора със Сирия за 50г.? Както при нас 1944.Мнго ви се иска да сме НАТО и ЕС, а да бъдем подвластни на Путин.Като вица някога"с единия крак в социализма, с другия- в комунизма- разкрачени."Но ние искаме САМО в ЕС! И не ни минават хибридни усуквания.

11

:):)

преди 6 години

абе турция да не е напуснала НАТО, те таз доктрина не са ли я чели, че и ПВО С 400 ще пазари.Некоя друга ще да е таз доктрина. И никъде в нсто за врагове не се говори. Заплахи да ,но врагове в нормалната политика не.

10

Анонимен

преди 6 години

А защо на Русия трябва да и пука за някаква славянска бананова република която разполага натовски бази на територията си и се управлява по телефона от американското посолство.

9

Зозо

преди 6 години

Най - големия враг на България са родните *** и путинисти. За тях само глад и лабут.

8

Анонимен

преди 6 години

Когато бяхме с Русия бяха сменени насилствени имената на българските турци. Дали е било добре да се прави това или не е отделен въпрос, но беше направено, България беше независима държава, взе решение, направи го, а Турция не посмя да пpъдне.

7

Анонимен

преди 6 години

На Русия не и пука за България освен, че сме братя по-кръв,култура и вяра. Те са с Китай ние със ЕС и САЩ. За това нямаме нито нова и ние няма да имаме нов АЕЦ, а Русия-Турция и Унгария, Франция-Румъния ще имат. Ние няма да имаме южен поток, но ще имаме турски поток и ДВА северни потока директно от Русия към Германия. Ние сме последната дупка на кавала.

6

избирател

преди 6 години

Другарю Борисов,наистина ще се окажете меко казано глуповат!!!Как е възможно премиер на малка държавица да обяви публично Русия за враг?!Все едно някой ,,бабайт'',като мен да напсува Кубрат Пулев в очите в някой бар.

5

Анонимен

преди 6 години

"Според Борисов няма как да сме част от Европа, където се провеждат най-мащабните натовски учения и да казваме, че Русия не са ни враг."==================Каквото е на трезвия на ума, на пияният или на пр0стият му е на езика.

4

Анонимен

преди 6 години

Браво , най-после ,някой да го постави на мястото им тези ,национални предатели.

3

boko bo

преди 6 години

Това са му казали на Борисов и той така говори. Той е агент на чуждо разузнаване 100% . Държат го с данни за корупция, сметки, канали за...,миналото му. Той е човек с его и без чест. Просто е кукла на конци. Анти-българин. Разби Държавата окончателно и после заминава при щерката в Щатите. ***...

2

Анонимен

преди 6 години

Възможност за пиене на Бояришник, каране на старо Жигули и др. подобни екстри.

1

Анонимен

преди 6 години

Както се казва - "Светло бъдеще" :))