11

Анонимен

преди 7 години

Борисов изобщо не се е предал, а си плете кошницата много хитро. Планът му е да вкара в Парламента разни уж алтернативи на управлението му, които са пак на хранилка при него - примерно Марешки, Патриотарите, Реформаторите. После ще каже в името на България трябва да се обединим, това ще кажат и те и горките ще им се наложи да се прегърнат. А електоратът ще псува отново и ще се чуди как са успели да го изиграят за пореден път. Помните ли как Яне Янев щеше да уволнява ББ, Марешки е същият цирк.

10

Анонимен

преди 7 години

Аз нямам търпение да спечели тая, че да гледам и сеира. Ще бъде цирк да се помни :)

9

КНСБ

преди 7 години

Другарко Нинова,ако за теб явяването на избори е състезание,то за нас,хората от народа изборите като вид състезание губят смисъла си.Систезавай си се сама,защото твоята партия и твоята личност за нас вече не са интересни! Да,не може да ви се итрече -първи сте в излагането,първи сте по обещания,а пък по лъжи и компромати- никой не може да ви стигне!С тази визия и тези голословни приказки нещо се губите на политиче ския хоризонт.Не щеме вашата власт-яли сме й " попарата" !

8

Анонимен

преди 7 години

*** е изключително неприятна личност, тя ще забърка поредните горчиви бсп-каши, които после години наред ще сърбаме...

7

Анонимен

преди 7 години

БСП ПОБЕДА!

6

Тя има проблем !

преди 7 години

Корнелия Нинова има сериозен проблем. Тя не може да изкара повече от 3-4 последователни мандата , като премиер на България. При Радев положението е същото, той също няма как да бъде повече от 10 години президент на държавата.

5

Анонимен

преди 7 години

Същите празни приказки говореше и Станишев , но после си би камшика и се спря чак в Брюксел ; Сега др. Лъжа нагло и по каруцарски говори същите простотии . Тя обаче ще се спре чак в САЩ , защото обича да яде ГМО и купи къща на сина си за пет милиона долара. Явно жената мисли за бедните .

4

Анонимен

преди 7 години

Още не съм прочел до край второто изречение и вече поне 2 лъжи изрече тая...

3

зоро

преди 7 години

Е как да вярвам на тази Кърнемия, след като беше уволнена, като Зам.министър на ОВЧАРОВ при разследване за източване на ТОПЛОФИКАЦИЯ???? Късопаметен народ,слаба държава!!!

2

сминдух енд чесън

преди 7 години

Всеки ***-генерал най естественото преливане в БСП ,от пусто в празно.

1

А Н Т И

преди 7 години

Ето аз пишаработя живея.Критикувам Борисов,тъй както умея.Със секта ГЕРБ под веждисе гледаме строго,и боря се с тяхдоколкото мога.