13

Щерю

преди 2 години

Вече виждам Христо Иванов, предрешен като клошар, как влиза в двореца (ако не знаете вижте в интернет в какъв лукс живее Дългия) на Слави Трифонов и пита: - Ама това богатство за милиони - Законно ли е?

12

Анонимен

преди 2 години

Слави е объркан страхливец ,а Христо Иванов жалък пред него.

11

Бонго Бонго

преди 2 години

Много интересно, каак Слави Скочи а Христо??? Натисна с все сила клавиатурата ли??? Въъъъ...много корав Славье. Сигурно и от килима на пода скача и ако и тоалетна хартия навива....много як

10

Анонимен

преди 2 години

Ще се прави правителство само и само да не падне Гешев, че с нов прокурор Доган и Бойко ще им стане притеснено ако остане служебното.

9

Анонимен

преди 2 години

Навремето Белата Златка взимаше по половин милион гласове, после Яне Янев с още две три партийки правиха половин милион, после Барека, тоя и оня пак стигаха до половин милион, миналия сезон Марешки, Симеонов и Шиши Каракачанов общо пак направиха половинка. Сега гореизброените ги няма и на тяхно място чалгопитеците са с половинка. Който не е разбрал ще уточня: ИТН е партията на маргиналите, това е.

8

Мишо Бакшишо

преди 2 години

СЛАВЧО ТЕМЕРУТЧО---АЗ ГЛАСУВАХ ЗА ТВОЙТЕ ЧАЛГА-*** ЗА ДА НАМАЛИТЕ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ И ДА ИМА МАЖОРИТАРЕН ВОТТ...НАЛИ ТОВА КАЗА БРЕ *** ЛЪЖЛИВО ???...НАЛИ ТОВА ТИ БЕШЕ РЕФЕРЕНДУМА >???? АЗ НЕ ИСКАМ ДА ХРАНЯ И ВАС 4 ГОДИНИ...ПИСНА МИИИ.ТОТАЛНА РЕФОРМА..НАМАЛЕНИ МАНДАТИ..НАМАЛЕНИ ЗАПЛАТИ..НБЕЗ ИМУНИТЕТ..БЕЗ ПРИВИЛЕГИИ И БЛАГА......ХОРАТА НЕ ВИ ПОНАСЯТ..ЩЕ ИМА ВОЙНА СКОРО .

7

ГЕРБ

преди 2 години

Хр.Иванов е толкова подло мръсно животно.

6

Мунчо

преди 2 години

Аха, значи политиката на Слави вече и по телефона може да се прави. Бях се притиснил че ще е само по ТВ 7/8

5

Анонимен

преди 2 години

А според нас вие не искате и не можете да управлявате.Искате нови избори,та покрай президента и вие да вземете повече гласове.Не разбирате ли,че това няма да стане?

4

Анонимен

преди 2 години

Голям наглец е тоя чалгаджия. Иска каквото каже да става. И това с 1/4 от депутатите?! По-добре нови избори отколкото тая мишка дето не смее да се появи никъде.

3

Анонимен

преди 2 години

Изигра си ролята този мошеник. Взе парите и излъга децата ни. Господ да му връща тъпкано на него и тези, които точат живите сокове на тази държава 20 години

2

Анонимен

преди 2 години

Трифонов не знае на кой свят е и коя година е. Мисли си, че 1996г и мутренското държание е на мода, а Илийката Павлов е зад него.

1

Кокала

преди 2 години

лесно не се пуска. Христо Иванов (пък и не само той) ще гледа да налапа колкото се може повече.